Bezprzewodowa myszka

Siemanko! Zwracam sie do was z zapytaniem, czy istnieje dobra myszka bezprzewodowa (specjalna do gier typu CS:GO,CODy) do 250 zlotych? Szukalem w roznych sklepach internetowych ale znalazlem jedynie przewodowe myszki, ktore mi srednio odpowiadaja bo strasznie mnie denerwuja te kable. Bede wdzieczny za pomoc.

A powiem Ci, że strasznie będzie Cię denerwować to, gdy podczas meczu padnie Ci myszka, uwierz, miałem tak co chwilę i stwierdziłem, że wole stare poczciwe kable.

A powiem Ci, że strasznie będzie Cię denerwować to, gdy podczas meczu padnie Ci myszka, uwierz, miałem tak co chwilę i stwierdziłem, że wole stare poczciwe kable.

Oj mylisz sie trochę , ja mam myszke za ok 40 zł bezprzewodową(microsoft wireless mobile mouse 3000 v2), na jednym akumulatorku potrafi mi wytrzymać ok miesiąca , a gdy bateria jest juz bardzo słaba zapala mi sie czerowna dioda. Moja myszka nie jest do gier , jest zbyt mała (do laptopa) lecz ja sie przyzwyczaiłem (gram głownie w cs go ), dodam jeszcze ze ta moja myszka jest wytrzymała , przez ok 2 lata , odkleiła mi sie tylko troszkę guma (chyba to moja wina bo bardzo tarłem paluchami ) i białe tło napisu microsoft mi juz przyciemnialo , wiadomo ze nie katowalem jej , ale juz sporo razy wypadła z ręki na podłogę.

Moja bezprzewodowa też trzymała długo, ale najgorsze jest kiedy Ci się wyłączy bez "ostrzeżenia", nie miałem tej lampki.

nie ma co inwestować w bezprzewodowe tym bardziej do gier , bo są ciężkie, zacinają się i szkoda kasy na baterie które z biegiem czasu szybciej padają bo myszka zżera więcej mocy.

Siemanko! Zwracam sie do was z zapytaniem, czy istnieje dobra myszka bezprzewodowa (specjalna do gier typu CS:GO,CODy) do 250 zlotych? Szukalem w roznych sklepach internetowych ale znalazlem jedynie przewodowe myszki, ktore mi srednio odpowiadaja bo strasznie mnie denerwuja te kable. Bede wdzieczny za pomoc.