Bezstresowa drużyna LoL
Czemu szukasz ósemki?
Bo mam zamiar grać casualowo, od czasu do czasu. Nie jestem w stanie grać codziennie i spodziewałem się, że inni też nie będą mogli, a fajnie jednak zawsze znaleźć pełną piątkę
Hej, chciałbym dołączyć się do drużyny, ponieważ samotne granie mnie już znudziło. Zależy mi również na tym, aby grać w przyjaznej atmosferze. Jeżeli chodzi o wymagania to spełniam je, jedynym problemem może być mój poziom skilla, który nie jest za wysoki
Co do godzin grania to preferuje wieczory, wtedy mam najwięcej wolnego czasu
Mogę grać na każdej pozycji (oprócz supporta, którego nie znosze)
Haha czuję się jakbym pisał CV, odpisz czy widzisz mnie w drużynie i jak coś to się zgadamy
Zgłaszam się do drużyny.
Mam 17 lat, ale jestem ogarnięty i nie obrażam innych co 5 minut (nigdy nie dostałem bana, a gram od S3). W sezonie 4 byłem Gold 5 zaraz po rozegraniu pierwszych placement gier (przeniosłem się z EU West gdzie byłem Silver 1 w sezonie 3 i Gold 4 w sezonie 4), ale aktualnie męczę się w bronzie dzięki koszmarnemu dobieraniu drużyny. Gram na każdej linii, ale jestem słabym junglerem.
Piszę się. Jak chcesz się skontaktować? Gram głównie TopLane i szukam odpowiedniej dla mnie atmosfery, ludzi zabawnych i inteligentnych nastawionych na zabawę nie spine.
Nick w Lolu JohnnyBravo65
dodaj mnie hyzye gramna midzie
Wbilem platynke w s4, gram jako adc/ jungl, wiek 22+, posiadam ts mikro itp.
jak zwykle w takich tematach brak podstawowej informacji=który server.
jak zwykle w takich tematach brak podstawowej informacji=który server.
Co w 95% przypadków oznacza EUNE - jako że to serwer gdzie siedzi zdecydowana większość rodaków. Jeśli ktoś gra na EUW to powinien o tym napisać, jeśli ktoś gra na EUNE to zazwyczaj to pomija.
Witam, jestem zainteresowany takim stylem gry Wiek 22, diamencik, gram na wszystkich liniach
To i ja mogę zagrać znudziły mnie solo albo duo meczyki a drużynówki to zawsze coś innego trochę Gram na każdej linii ale jedynie drażni mnie support chociaż i tam potrafię namieszać nick w grze RozowyLandryn pisz tam albo na priv
odświeżę temat. również zagram. bez spiny i dla czystej zabawy. mikro i ts jest. 22lata na karku. nick: kruchowow