Bf 3 lagowanie

Siemka chciałbym się zapytać dlaczego laguje mi się bf 3 mój komp to:

-karta graficzna gtx 560 Ti 1 gb

-procek amd phenom tm X4 840

-ram 4 gb

-windows 7 32 bity

-zasilacz CFT-650-14CS

na serwerach mam ping od 40 do 70 internet to 6 mb/s

myślę że to przez ram ale nie jestem pewien no nic jak wiecie to piszcie !

Na jakim serwie miałeś ping 1??

Nie miałem nigdy 1 ale tak w środku czyli 45 50 itp itd nawet zedytuje żebyście się nie czepiali .

Ale możesz wytłumaczyć - czy chodzi Ci o lagi czy o spadki FPS - bo to zupełnie inne rzeczy..

lagi po prostu ścina mi się .

Człowieku! Chyba nie odróżniasz tych rzeczy. LAGA masz gdy jest to strona internetu lub serwera. Włącz tryb dla 1 gracza i sprawdź czy Ci ciągle tak ścina.

Możesz miec lagi sprzetowe lub serwerowe, podczas lagów ping w grze ci nie skacze??

Poczekamy aż odpowie na mój komentarz. Wtedy wszystko wyjdzie na jaw (buhaah ha hah haha hah a!)

Siemka chciałbym się zapytać dlaczego laguje mi się bf 3 mój komp to:-karta graficzna gtx 560 Ti 1 gb-procek amd phenom tm X4 840-ram 4 gb-windows 7 32 bity-zasilacz CFT-650-14CSna serwerach mam ping od 40 do 70 internet to 6 mb/smyślę że to przez ram ale nie jestem pewien no nic jak wiecie to piszcie !

Zastanawiam się tylko dlaczego używasz win 7 32 bit... włącz grę w single i powiedz czy nadal masz te swoje lagi, bo widaćmylisz pojęcie laga a spadku fps.

Pozdrawiam

tak niestety ścina nie laguje ja tego nie odróżniam ,chociaż nie wiem dlaczego .

Ścina w Single? To zmniejsz sobie w opcjach grafikę. Rozdzielczość, antaliasingi-sringi i powinno śmigać.

czyli to nie ram ?

Masz wystarczająco dużo ramu jak na te czasy. Najbardziej u ciebie kuleje Grafika. Ale powinien śmigać ci BF3.

ale lol gtx jest na rekomendowanych i to akurat mój więc niewiem ..

Ale to nie o to chodzi. Zmniejsz w grze w opcjach video ustawienia modeli, tekstur itp. na minimalne lub średnie. Jak wolisz. I wtedy sprawdź.

tak działa lepiej ale te antylising to co to jest wogóle ?

Siemka chciałbym się zapytać dlaczego laguje mi się bf 3 mój komp to:

-karta graficzna gtx 560 Ti 1 gb

-procek amd phenom tm X4 840

-ram 4 gb

-windows 7 32 bity

-zasilacz CFT-650-14CS

na serwerach mam ping od 40 do 70 internet to 6 mb/s

myślę że to przez ram ale nie jestem pewien no nic jak wiecie to piszcie !