Bf 4 msvcp120.dll problem

Witam

Chciałem dzisiaj zagrać w BF4 i zaczął nękać mnie takowy błąd. Z tego co wyczytałem w internetach to jest to wina nowej aktualizacji do origina. Szukałem jak to rozwiązać i żaden ze sposobów (instalacja vc_redist, netframework, naprawa vcredist oraz netframeworka w panelu sterowania) nie pomaga. Nadal przy połączeniu do serwera pokazuje mi się ten błąd, a nawet czasami wyskakuje on przy włączaniu origina.

Oto on:
IsgDajh.png

Nie próbowałem reinstalacji origina bo nie chce mi się na nowo całego bf'a sciągać. (no chyba że to można jakoś zrobić nie usuwając bf'a)

Czy ktoś też ma ten problem ?

Ściągnij MSVCP120.dll z internetu i wstaw to folderu z grą, a jak to nie pomoże to do system32.

Brute Force zawsze działa :P

Miałem ten sam problem w FIFIE 15, zainstalowałem biblioteki i problem zniknął.

Wpisz nazwę pliku .dll w Google, tak jak radzi Yamji. Ściągnij plik, najczęściej jest w formacie zip. Wrzuć go do folderu z grą lub folderu systemowego. Zapewne będziesz musiał ściągnąć kilka kolejnych plików .dll, ponieważ brakuje ci którychś bibliotek.

Jak chcesz zainstalować ponownie orgin, odszukaj bibliotekę gdzie są zachowane pliki z platformy. Na pewno gdzieś na dysku, przynajmniej jest tak ze steam, no i przekopiuj bf4 tam gdzie chcesz. Zainstaluj jeszcze to : http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=40784 Sprawdzone na innych forach, proponowane aby to wgrać.

Witam

Chciałem dzisiaj zagrać w BF4 i zaczął nękać mnie takowy błąd. Z tego co wyczytałem w internetach to jest to wina nowej aktualizacji do origina. Szukałem jak to rozwiązać i żaden ze sposobów (instalacja vc_redist, netframework, naprawa vcredist oraz netframeworka w panelu sterowania) nie pomaga. Nadal przy połączeniu do serwera pokazuje mi się ten błąd, a nawet czasami wyskakuje on przy włączaniu origina.

Oto on:
IsgDajh.png

Nie próbowałem reinstalacji origina bo nie chce mi się na nowo całego bf'a sciągać. (no chyba że to można jakoś zrobić nie usuwając bf'a)

Czy ktoś też ma ten problem ?