Bf na ps3

elo. jak kupie bfa na ps3 na allegro to bede mogl grac normalnie w niego przez neta?

Rozsadzi Ci konsole.

bez takich komentarzy pytam bo na pc jak sie kupic niemozna grac przez neta..

Zagra ktos w coda ps3';

To tera wymyśliłeś i napisałeś, jak kupuje sie od dzieci co maja 5 negatywów i 0 pozytywnych to se nie pograsz. Co to znaczy bo nie kumam tego zdania: pytam bo na pc jak sie kupic niemozna grac przez neta..

Jeśli chcesz dostać jakąkolwiek pomoc, naucz się wpierw poprawnej pisowni, bo tego bajzelu za cholere nie da sie przeczytać.

Mam tego dosyc. To juz chyba czwarty temat, gdzie pytasz ciagle o Bf i CoD. Czy tak ciezko zadawac swoje pytania w topicu numer 1? A tak to robisz straszny syf, a tego tolerowac nie bedziemy. I ta pisownia...Wiesz, ja sam orlem nie jestem, ale jak widze twoje posty, ktorych nie da sie zrozumiec, to zastanawiam sie, ile ty masz wlasciwie lat? 10? Jak tak, to chyba nie powinienes grac w te gry, bo sa przeznaczone dla starszych osobnikow, a jesli spelniasz warunki wiekowe, to ja zaczynam modlic sie do Boga, aby tworzyl inteligentniejszych osobnikow. Bo cholere mnie bierze, jak ktos robi taki syf. Ostatnio dostales bana 24h i znowu nie wyciagnales wnioskow. Cholera, zacznij myslec, bo to zaczyna sie robic chore.

Odpowiem na twoje pytanie i zamykam ten debilny temat.

elo. jak kupie bfa na ps3 na allegro to bede mogl grac normalnie w niego przez neta?

Jesli kupisz wersje oryginalna, nowa, zafoliowana, to tak. Jesli bedzie to wersja, ktora ktos juz uzywal, to moze byc problem. Wszystko wtedy bedzie zalezec od tego, czy sprzedajacy bedzie uczciwy.

pytam bo na pc jak sie kupic niemozna grac przez neta..Zagra ktos w coda ps3';

Na PC rowniez mozna grac, a wszystko przedstawia sie tak samo jak z wersja PS3. Opisalem to wyzej.