BF2 Czy pójdzie

Mam laptopa asus x52j bodajże intel core i5 2x2.53ghz 3gb ramu karata nivida geforce 310m 1 gb win7 i nie mam pewności czy kupić Bf-a tak na marginesie dużo osób w to gra i czy wgl ta gra mi pójdzie.

BF2 jest stary, gralem w niego na 7 letnim kompie

wymagania

Pentium 1,7 GHz, 512 MB RAM, karta graficzna 128 MB

win7 to zagadka

Ja na win7 nie miałem żadnych problemów o ile dobrze pamiętam z wersją pobraną bezpośrednio z origin.

Mam laptopa asus x52j bodajże intel core i5 2x2.53ghz 3gb ramu karata nivida geforce 310m 1 gb win7 i nie mam pewności czy kupić Bf-a tak na marginesie dużo osób w to gra i czy wgl ta gra mi pójdzie.

Będzie "śmigało" aż miło patrzeć.

Ja na win7 nie miałem żadnych problemów o ile dobrze pamiętam z wersją pobraną bezpośrednio z origin.

Potwierdzam, na win7 działa bez problemu, powiedziałbym nawet że lepiej niż na xp.

Zamierzam jutro kupić a nie wiem czy się nie będzie cięło bo dużo gier mi tnie.

Ale jak mówisz że na 7 letnim kompie pociągnie to spróbuje a dużo jeszcze osób w to gra ?

Sporo,możesz być pewnym że ze znalezieniem servera nie będziesz miał problemu ;).

A tak na marginesie to polecam Forgotten Hope 2,modzik do BF-a na 2 WŚ,świetny i realistyczny.