MW3 to porażka jak chodzi o multi, tak mało możliwości, że szok, graficznie dalej leży, dźwięki to samo no porażka na całej lini, ledwie rozegrałem 20h i sprzedałem konto, potem kupiłem BF3 i to już nie da się żałować, piękna strona ze statystkami własnymi, rekordami rekordami graczy i wiele więcej masę broni, pojazdów, samolotów, ładna grafika, piękne dźwięki, destrukcja terenu, aż 64 graczy maksymalnie może grać + z dodatkiem walka w zwarciu ma się to samo w MW3. Podobnie ze single, nie wiem czemu tak ludzie wychwalają ten singiel w MW3, ale on nie jest ani jakoś dobry ani słaby, podobnie w BF3 to samo w sumie lepiej nawet wygląda, bo ładniejsza grafika ale to indywidualne odczucie, więc o gustach się nie dyskutuje xD tak czy siak singiel tu i tam dobry dla mnie przynajmniej.
BF3 Czy COD:MW3?
....poczekać miesiąc i kupić black ops 2, który sprzeda się jeszcze lepiej niż poprzedniczki , kosmetycznie to pewnie podreperują i nadal nie trzeba będzie jakiegoś highendowego sprzętu, dla mnie na +
Pomijając grafikę, to jedno, ale niech się bardziej postarają co do multi, z pewnością CODA już nie kupie, aż nie zobaczę poprawy, grafika, grafiką, ale to nie ma takiego znaczenia, byleby było przyjemne dla oka, ale możliwości gry to porażka, kupiłem MW3 od ostatniej jedynki, ale żałuje, jeszcze nigdy tak krótko nie grałem w kupioną grę Poza tym kto powiedział, że do BF3 trzeba mieć kompa highendowego?
ja mam E5200 --> OC 3.75 + HD4870 którą kupiłem kilka dni temu, bo GT9800 mi się całkowicie zrył, praktycznie w cenie 9800gt, bo za 185zł
no dołączymy do tego klika trików systemowych + FXAA i można grać na low-medium
mam 45-60fps więc nie wiem gdzie tu widzisz kompa chociażby powyżej przeciętnej, a graficznie chociażby na low, znacząco przebije MW3 nawet nie ma co porównywać
a nie lepiej ściągnąć sobie demko obu gier i porównać, która bardziej ci podchodzi. Jak dla mnie CoD 3 zawiera wszystkie rozwiązania co poprzedniczki. Sprawdzony system gry, który się jak na razie sprawdza. COD3 uruchomisz na xp mało ważne ale szczegół. B3 ma ciut lepsze multi bo jest nastawione na taktyczną akcję, współpracę między graczami i ma troszeczkę lepsze tryby gry. B3 nie uruchomisz już na xp. Obie gry są dobre i, tylko od ciebie zależy co kupisz.
Nie każdy patrzy na grafikę, kupowanie gry bo ma lepsza grafikę wskazuję, że odbiorca jeszcze nie dorósł na tyle, aby dostrzec inne ciekawsze elementy. Dla mnie BF3 mógłby mieć grafikę nawet jak BF 2, ważna jest mechanika rozgrywki, jak bawi, czy nudzi i jak jest zrobiona i czy w ogóle daje fun. Prawda jest taka, że po godzinie gry nawet nie patrzysz, że tak skrzynka ma wy***e tekstury i że ta lampa daje takie światło, że oświetli cała elektrownie. Grasz i się skupiasz, nie na grafice, ale na rozgrywce.
A prawda jest taka, że twórca tematu już pewnie zadowolony napierdziela w którąś z tych gier, a wy się plujecie żeby kupował to czy to.
Dla mnie MW3 lepsze, lubię dynamiczną i szybko rozgrywkę. Najlepszym wskaźnikiem "co lepsze" są chyba liczby, ilość sprzedanych kopi, aktualna liczba graczy na serwerach itd itd. Bez wątpienia mogę jedynie stwierdzić że BF ma lepszą grafikę, za to MW3 przyzwoicie wygląda i pójdzie na kalkulatorze.
Polecam ci jak najbardziej BF 3

Polecam ci jak najbardziej BF 3
Pierwszy post i zmotywowałeś go w taki sposób, że zmieniłeś mu poglądy na życie. Następnym razem, przeczytaj regulamin.
Mam do was, użytkowników forum pytanie na które mam nadzieję uzyskać sensownych odpowiedzi, a mianowicie czy waszym zdaniem lepszą grą jest Battlefield 3 czy może Call of Duty : Modern Warfare 3? Prosiłbym o posta z wskazaniem lepszej gry i uzasadnieniem wyboru. Z góry dzięki.