BF3 Czy COD:MW3?

Mam do was, użytkowników forum pytanie na które mam nadzieję uzyskać sensownych odpowiedzi, a mianowicie czy waszym zdaniem lepszą grą jest Battlefield 3 czy może Call of Duty : Modern Warfare 3? Prosiłbym o posta z wskazaniem lepszej gry i uzasadnieniem wyboru. Z góry dzięki.

Jeżeli lubisz grę taktyczną to polecam BFa 3, ale jak lubisz szybką walkę to MW3 ;) Poza tym w BF3 jest ładniejsza grafika niż w MW3. Osobiście poleciłbym Ci kupić MW3 ;)

Zapewne znów będą sprzeczki, ale...

Moim zdaniem lepszą grą będzie Battlefield 3, gdyż z dodatkiem Close Quarters upodabnia się mechaniką do COD'a (2 gry w jednej?), a z następnymi udoskonala jakby pojęcie Battlefield (wielkie mapy, pojazdy opancerzone + piechota, odrobina taktyki).

Bf3 jeżeli masz bardzo mocny komp

Mw3 jeżeli dobry bądź słabszy

Powiem tak, jeśli kupujesz grę tylko dla single (co dla mnie jest głupotą), wal śmiało w CoD'a. Jeśli jednak myślisz o MP, to kupuj bez zastanowienia BF'a. I jak kolega wyżej napisał, Walka w Zwrarciu (bo tak się chyba zowie po polsku) upodabnia grę do CoD'a. Nadal jest to inna gra, ale...

Wybór zawsze należy do Ciebie. Ja mam BF3 i nie żałuję.

Pozdrawiam

Bf3 jeżeli masz bardzo mocny kompMw3 jeżeli dobry bądź słabszy

Z tego co wiem nie trzeba mieć jakiegoś specjalnie dobrego kompa do bf3 na low ustawieniach. :)

Kilka miesięcy temu zastanawiałem się czy kupic MW3 czy BF3 .

Jestem zadowolony ze nie kupilem BF3 ,a wybralem MW3 .

MW3 gra bardziej dynamiczna niz BF3 .

BF3 ogromne mapy i gra sie bardziej taktycznie .

Najpierw powinieneś zadać sobie pytanie "Co wolisz"

a) Ciasne mapy,0 pojazdów I tan sam silnik od Call of Duty 2 do MW3

czy może

b)Duże mapy(ArmoredKill)/Srednie(Podstawka/B2K)/małe(CQ),pojazdy ropiździucha na ekranie non stop.

Ja osobiście wybrałem BF3 ponieważ jestem zagorzałym fanem tej serii. To co mnie uwiodło w tej grze jest to że są pojazdy i latające i pływające i jeżdżące. Uwiodła mnie też zajebysta grafika no i model zniszczeń i wiarygodne oddanie broni :x

Modern Warfare skończył się na 1... Trójeczka to tylko inna fabuła i parę perków więcej... :D Takie jest moje zdanie:P Grywalność jest ta sama:D A BF3 to inna bajka. Gra marzenie, ale trzeba dobrego kompa, żeby cieszyć się grą w pełni.

Polecam BF3 !!! MW3 to to samo co poprzedniki :D (Czyli MW1 MW2)

To samo tylko liczba graczy z każdą gra rośnie :)

A tutaj zaraz black ops 2 i znowu mw3 odejdzie w zapomnienie, a takze niedługo BF4 i wszystkie drogie dodatki z samą grą też odejdzie w niepamięc więc skucha....najlepiej ani jednego ani drugiego nie warto kupować

cod przestal byc zbalansowany i orginalny po COD4 pozniej to to samo tylko ze mamy pare noweych broni i glupich pomyslow jka rzut toporem... w BF3 tez nie jest za dobrze ale lepiej niz w codie (ja wole taktyczne gry bardziej realne uklon w strone army)

gralem klanowo w obie gry (bf2142 bf bc2 bf3 Cod4) ale jak wbijesz w BFie 50 lvl i utrzymasz KD 1.8/2.0 zobaczysz ze pomimo low kd malo kto jest lepszy od ciebie (dostalem dziesiatki banow za staty 22/2 w pare minut)

a gdzie najtaniej bf3 kupic?

Grałem w dwie gry, aktualnie teraz gram w MW3 i wypowiem się tak. Wybierz Battlefield 3 jeżeli:

- Masz dobry komp do gry, na którym pograsz na minimum średnich ustawieniach graficznych, poniewaz na low oczy się meczą i migające tekstury w oddali i nie tylko potrafi przeszkadzać

- Jeżeli masz kasę na dodatki, bo grać na kilku mapach znudzi cię po miesiącu

- Jeżeli pokochałes Bf'a 2

- Jeżeli wolisz wolniejszą rozrywkę nastawioną taktycznie

- Jeżeli kochasz pojazdy

Aktualnie hejtowałem MW3 za takim jakim jest, ale szczerze, gra się miło

Gdzie bf3 najtaniej kupić? Allegro key za ~45 zł pewnie już można dostac.

Battlefield 3,( nie wiem czy to juz mowili bo nie chcialo mi sie czytac)

W BF3 jest ladniejsza grafika

Mozna sie poruszac pojazdami

W codzie jest lepsza dynamika ale grafa jest zryta ... o.O

na allegro masz bfa za grosze

jeżeli lubisz P2W i czucię się słabszym od innym tylko dlatego że nie kupiłeś "Premiuma" i jeszcze do tego lubisz niezbalansowane bronie to kub BF3

GRAFIKA SIĘ NIE LICZY

MW3 jest bardziej grywalne

(a tak ps: ja bym jeszcze poczekał kilka tyg./mies. na BOII)

Generalnie jak wolisz singla i co-opa bardziej niż multi to raczej MW3.

Jeśli bardziej lubisz multi w czystym znaczeniu tego słowa to BF3.

kup najlepiec bf bc2....dynamika+pojazdy+wszytsko da sie zniszczyc:) + gra dalej pelno ludzi +kosztuje 30 zl :)

bf3 jest dobry a premka nie przeszkadza bo najlepsze sa podstawowe bronie m14a3 i AKS-74u jezeli dobrze ak pamietam