Witam.
Jakieś 7-9 miesięcy temu zakupiłem Battlefield 3 wersję premium, grałem dosyć długi czas ale jak każda gra, czasami trzeba zrobić przerwę, moja trwała aż do dzisiaj( ok 2 miesiące) dzisiaj rano chciałem zagrać, wchodzę na Origin-a pobiera wszystko ładnie, wchodzę na battlelog-a i wyszukuje mi serwery, i tutaj pada moje zdziwienie jest maksymalnie 4 serwery gdzie jest po kilka osób na np.64 z pingiem 120-200 a reszta jest pusta i wyłączona.
Poszukałem trochę po internecie czy BF w ogóle jeszcze żyje skoro była premiera BF4 to ,może już upadł ale ponoć ludzie dalej grają w trójkę, żadnej odpowiedzi na swój problem nie znalazłem, ponadto kiedy wchodzę w Historie serwerów na jakich ostatnio grałem to są one widoczne jako działające i jest ich dość sporo ( więcej ,niż podczas szukania listy serwerów oczywiście tych z historii nie ma na liście serwerów. Dodam na koniec, że wyszukiwanie serwerów jest ustawione na fabryczne a battlelog jest aktualizowany automatycznie dzisiaj.
Potrzebuje pomocy od kogoś kto ma pojęcie o tym co może być a nie jakieś bezsensowne komentarze.
Pozdrawiam.