Houk.Siemka people.Nurtuje mnie pewne pytanie,mianowicie gdzie najtaniej kupię BF3?Keye.pl,gram.pl..czy gdzie?Zamierzam kupić podstawkę,jak mi się spodoba dostatecznie,to resztę dodatków.Chcę zasięgnąć waszej opinii.Wiem,że macie wiedzę,co gdzie i jak kupić najtaniej.Podobno były już tematy w kwestii kupna BF3 ale nie mogłem się dokopać w archiwum forumowym.Może wiecie o jakiś extra promocjach itd.?Ważne też jest aby grę po zakupieniu można było w miarę szybko pobrać,nie czekać tydzień ruski.Oczywiście chodzi mi o wersję cyfrową.
BF3 najtaniej
Wczoraj patrzyłem. Najtaniej w MM 'media markt' nie całe 30zł wszędzie indziej ponad 40zł..
^ up no właśnie
Potwierdzam że dostałem gry.
Wszystko all fajnie tyle że crysis tylko singiel bo kodu nie ma. Reszta gier jest git.
CO ty pieprzysz kod jest tylko trzeba go umiec aktywowac.
To moze powiedz jak, sorry za offtop
Wpisujesz go w Orgin
W multi wpisujesz ten sam kod co w orgin
Jest promocja na Origin za 17zł.
Lol, na steamie też się da grać na multi. Klikasz PPM na Crysisie na steamie i pokaż klucz produktu. Ot, cała filozofia.
Teraz na humblebundle promocja jest, bodajże za 16zł kupisz
Edycja: sorry nie zauwazyłem daty ostatniego posta
Do 28 jest promocja na battlefieldy i inne gry na origin
Houk.Siemka people.Nurtuje mnie pewne pytanie,mianowicie gdzie najtaniej kupię BF3?Keye.pl,gram.pl..czy gdzie?Zamierzam kupić podstawkę,jak mi się spodoba dostatecznie,to resztę dodatków.Chcę zasięgnąć waszej opinii.Wiem,że macie wiedzę,co gdzie i jak kupić najtaniej.Podobno były już tematy w kwestii kupna BF3 ale nie mogłem się dokopać w archiwum forumowym.Może wiecie o jakiś extra promocjach itd.?Ważne też jest aby grę po zakupieniu można było w miarę szybko pobrać,nie czekać tydzień ruski.Oczywiście chodzi mi o wersję cyfrową.