BF3 - Opinie

Witam, jako że zbliżają się święta, chciałbym sprawić sobie prezent. Jako że nic ciekawszego nie ma obecnie na rynku, wybór padł na BFa. Tu rodzi się pytanie, co o niej sądzicie? Chciałbym usłyszeć opinie o grze (najbardziej zależy mi na multiplayerze). Za wszystkie opinie dziękuje i pozdrawiam. :)

ja kupiłem wersje RUS jakiś czas temu, według instrukcji przerobiłem na wersje PL i gram na PL serwerach z polakami i cała gra jest po Polsku

co do gry, jest trudno jak cholera

Kup sobie tutaj:

http://www.keye.pl/games/product/id/5927/Battlefield-Battlefield-3-+-Premium

Wychodzi najtaniej i do tego wszystkie dodatki itp. Mam, nie narzekam... Wręcz przeciwnie cieszę się bardzo, że kupiłem BF3, ponieważ jest za***isty i nic go nie pobije...

bo jest bardzo realistyczna

Hahaha lol...tyle mam do dodania w tej kwestii

Jak chcesz kupić BF3 to bierz od razu z premium a nie pożałujesz...

Jak dobrze rozumiem jak kupię tego bf3 z keye to dostanę wszystkie dlc do tego? (sorry za wtrącenie się w temat)

Tak... I będziesz miał Premium.

Premium daje min dostęp do wszystkich DLC za free....

Tutaj jest jeszcze taniej http://www.gamecodes.pl/battlefield-3-premium-edition-cd-key.html

Gra jest epicka dawno nie było i długo nie będzie takiej produkcji.Realizm,masa map,wiele rodzajów broni,czołgi,samoloty i inne pojazdy, epickie skoki ze spadochronu,wieeeeeeeeeeeeeeelka populacja.Naprawde polecam! Co do zakupu najlepiej kupić wersje ,,Battlefield 3 Edycja Premium'' bedziesz tam mial Podstawke i wszystkie dodatki :) Pozdrawiam i może jak będe miał po świętach nowy sprzęt to pogramy :)

A takie coś się nada, bo wolałbym pudełkową wersje ;)http://www.empik.com/battlefield-3-premium-edition-pakiet-pc-electronic-arts,p1053994218,multimedia-p

Ok, to mam pytanie.Też rozważam kupno BF3.Jestem fanem serii .Jakie będe miał "problemy " czy ograniczenia jeżeli kupie podstawową wersje gry ,wiecie jak normalny biały człowiek bez tych ich naciagań i przekrętów ,premium ,sremium :D Po prostu gra BF3 ,mocno osłabi to satysfakcje z gry?Grałem w BF2 ,Bad Company nawet Bf p4f także klimat ogarniam,moim zdaniem najlepsza seria mmofps ever.

Ze wszystkimi dodatkami będziesz miał luźno 1000 godzin przegrane. Ja na samym "Back to Karkand" miałem dobre 400 ^^. Bierz w ciemno! Tylko musisz mieć dobrego kompa. Niestety już nie gram, bo mam jakieś nie odwracalne problemy z PunkBusterem ;( Tak to bym grał dalej. Ale GW2 też jest świetne :)

Dodatki dają mnie osobiście więcej frajdy niż podstawka...Heh realizm w BF3??

Kuwa czekałem ,aż ta gra potanieje bo pieniędzmi nie sr ..ekhem.A ci ku..a doje..ali dotatki .Jeb..ni biznesmeni ,trzeba przyznać ,że maja dobrą strategie marketingową jeba..cy.Gra w dniu premiery kosztowala około 130pln po roku czasu też kosztuje 130pln ,bo trzeba mieć premium .f*ck ich w morde mać :angry:

Sama gra kosztuje 40 zł :P 130 zł podstawka+ 5DL (20 dodatkowych map kilka broni nowe tryby)

Dzięki pocieszyłeś mnie stary .A jak wydam te 40zł to będe miał jakiś karabin,dostęp do dwuch map i raz w miesiącu możliwość skorzystania z pojazdu bojowego lub śmigłowca :D ?Czy tylko noż i krzesiwo do rozpalenia ogniska he,he?Ok ,żarty.Trzeba będzie ogarnąć jakies keye pl. i tyle .

Oczywiście możesz grać na podstawce lecz założe się z tobą że po jakimś czasie kupisz premium :) A co do premium nie nie jest to ,,pay to win'' dodaje to tam jakiś karabinek i pistolet ale to nic nie zmienia tylko oczywiscie masz dodatki :)

Aha ,takie buty,dobrze wiedzieć.Dzieki za info.

gra jak kazdy fps... ogolnie rzecz biorac gralem okolo 5 lat w mohaa wiec obecne fpsy to parodia ...trudna dla tego kto nigdy nie gral kilka lat w fpsa typu mohaa cod czy cs :)

Pewnie sie oplaca ale ja kupilem i mi sie nie chce uruchomic przez ten j**any launcher spod www. Probowalem juz roznych rozwiazan i nic, to jest chore i nie tylko ja mam takie problemy.

A co się dzieje??