BF3 problem z FPSami

Witam

Mój sprzęt:

Radeon HD4850

Athlon II x4 640

Ram 4Gb DDR2 Kingston 667Mhz

Gram sobie gram, i nagle spadek FPSów. Głównie fpsy spadają mi jak na ekranie jest dużo obiektów typu jak widzę całe miasto.

W takich normalnych warunkach mam ich około 50-70 a potrafią spaść do 25.

Masz słaby sprzęt i marudzisz na fps, w wymagającej grze. Przecież na multi gra ma większe wymagania, niż w single.

Masz słaby sprzęt i marudzisz na fps, w wymagającej grze. Przecież na multi gra ma większe wymagania, niż w single.

Skąd ty się urwałeś? xD BF3 jest chyba jedną z najlepiej zoptymalizowanych gier ostatnich czasów. Dobrze działał nawet na moim netbooku.

Do autora: wyłącz synchronizacje pionową. Sprawdź aplikacje działające w tle i wyłącz czego ci nie potrzeba (przeglądarka itp.).

DeimonD

Pytam dlaczego mam taki spadek FPSów jak jest dużo obiektów na ekranie?

Nie żaliłem się niskimi FPSami.

Wina w Ramie?

Wina w Karcie?

Wina w Dysku?

Wina w Procku?

Naucz się czytać. Ja tu nie widzę żadnego marudzenia de.... ograniczony człowieczku.

I do... po... piszesz mi coś do wie chyba każdy gracz. J...

Twój post nic nie wnosi.

Troche nietaktem jest prosic o pomoc, i w tym samym temacie obrazac kogos, kto udzielił Ci odpowiedzi. Co wiecej, zgadzam sie, ze sprzet moze nie wyrabiac. Ustaw moze nizsze detale i obserwuj fpsy.

Po pierwsze nie zadałeś w pierwszym poście pytania, a po drugie to jest to normalne nawet jak masz lepsiejszy sprzęt :P tylko, że na lepszym spadnie ci z 80 do 30/40 a nie tak jak masz teraz.

Słaby masz i procesor i karte graficzną i ramu masz mało więc głupio ci napisać, że masz lipną np tylko kartę.

Ok dzięki za pomoc.

Witam

Mój sprzęt:

Radeon HD4850

Athlon II x4 640

Ram 4Gb DDR2 Kingston 667Mhz

Gram sobie gram, i nagle spadek FPSów. Głównie fpsy spadają mi jak na ekranie jest dużo obiektów typu jak widzę całe miasto.

W takich normalnych warunkach mam ich około 50-70 a potrafią spaść do 25.