BF3 - Problem

Siema

Kupiłem sobie dzisiaj bf'a 3 na Originie , no i niby wszystko ok , zacząłem pobierać i zostawiłem kompa na chwile, jak wróciłem było około 10 % no i niby nic dziwnego ale gdy zostawiłem go jeszcze na chwile postęp spadł do 3% , więc zostawiłem jeszcze na chwile i jak wróciłem znowu było około 10 % i po chwili znów spadło :( nie wiem dlaczego tak się dzieje , nie zatrzymałem pobierania ani razu . Proszę o pomoc

Nie wiem, to samo mam z Dead Space 3, innym normalnie ściąga....

Mam to samo z BF3, myślę, że jest to spowodowane hypem na Humble Bundle. Jeszcze 2 dni temu serwery na Originie były tak zawalone, że nie dało się wstukać seriali do gier, a co dopiero ściągać. Cierpliwości.

Prawda. Tylko pamiętaj. Nic dziwnego nie będzie w tym, że nagle przestanie Ci pobierać i stanie w miejscu. Wtedy po prostu wywalasz Origin przez Menadżer Zadań (dzieki temu nie spauzuje pobierania) i włączasz ponownie.

Siema

Kupiłem sobie dzisiaj bf'a 3 na Originie , no i niby wszystko ok , zacząłem pobierać i zostawiłem kompa na chwile, jak wróciłem było około 10 % no i niby nic dziwnego ale gdy zostawiłem go jeszcze na chwile postęp spadł do 3% , więc zostawiłem jeszcze na chwile i jak wróciłem znowu było około 10 % i po chwili znów spadło :( nie wiem dlaczego tak się dzieje , nie zatrzymałem pobierania ani razu . Proszę o pomoc