Witam. Otóż problem jest taki że miałem zakupionego BF3. Grałem w neigo kilka miesięcy temu, potem go usunąłem a teraz gdy chcę go zainstalować to Origin usunął go z biblioteki moich gier i pisze że kod jest już wykorzystany. Wie ktoś o co chodzi?
BF3 usunął się z Origin
Co prawda nie znam sie zbytnio na tym programie, ale nie masz gdzieś tam w swojej bibliotece ustawione, żeby pokazywać tylko zainstalowane gry?
Pewnie ktoś strzelał z kodem,trafił i do supportu napisał że kupił ale został użyty.
Kod zostały przypisany do twojego konta
Nie mogl by gdyz trzeba miec dowody zakupu zdiecia kodu itp.
Pozostaje napisać ci do supportu
Może miałeś ten kod niby darmowy co każdy używał nie wiem lub kod z allegro.
Może miałeś ten kod niby darmowy co każdy używał nie wiem lub kod z allegro.
Otóż problem jest taki że miałem zakupionego BF3. Grałem w neigo kilka miesięcy temu, potem go usunąłem a teraz gdy chcę go zainstalować to Origin usunął go z biblioteki moich gier i pisze że kod jest już wykorzystany. Wie ktoś o co chodzi?
n/c
Gdzie kupiłeś klucz??
Otwórz bibliotekę w Origin ------> Nad grami jest taki pasek i tam jest "Pokaż: ...". Musisz wybrać "Pokaż: Wszystkie".
Nie wiem czy to coś da, ale spróbuj
w empiku
Sprawdzałeś to o czym napisał Herduk??
Witam. Otóż problem jest taki że miałem zakupionego BF3. Grałem w neigo kilka miesięcy temu, potem go usunąłem a teraz gdy chcę go zainstalować to Origin usunął go z biblioteki moich gier i pisze że kod jest już wykorzystany. Wie ktoś o co chodzi?