BF4 czy BFH?

Witam, mam dylemat odnośnie przecen na Originie. Można wyłapać za dość niezłą cenę według mnie 15zł Battlefielda 4 lub Hardline i tutaj jest problem. Mam możliwość kupna jednej gry tylko której, jestem nastawiony na multiplayer i na większą ilość graczy. Wiem że zaraz będzie premiera BF1 ale nie chce o niej słyszeć na razie.

Według mnie BF4 zdecydowanie, nawet bez dodatków oferuje więcej kontentu, ma lepszy klimat, no i oczywiście gra więcej graczy.

BF4. Za same zdobyte DLC masz już prawie wszystkie DLC od EA w ofercie prezentu.

I na dodatek więcej graczy itd. Oczywiście jak masz możliwość kupienia obu bez DLC w bardzo niskiej cenie to kupuj(to zawsze DLC wpadnie od EA czy inne rzeczy jak to teraz bywa).

Ale jak wyboru nie ma to BF4.

Chciałbym i oba kupić jednak nie mam aktualnie środków ;/ Kupię więc BF4 może jakoś uda mi się skorzystać i kupić jeszcze z promocji BFH ;)

A nie lepiej wykupić orogin access i sprawdzić na własne oczy ? https://www.origin.com/pl-pl/store/origin-access 15 zł i masz obydwie gry BF4 Premium i BFH

Obydwie gry na miesiąc, nie jestem zwolennikiem abonamentów.

Nie o to chodzi ... Po prostu sprawdz przez miesiac ktora Ci sie podoba ^^ A potem ją kup rezygnując z abo :)

Wątpie żeby promocja ta trwała miesiąc, gra i jedna i druga mi się podoba, tutaj chcę się sugerować opinią posiadaczy gier która "lepsza".

Skoro tak to bierz BF4 Premium o wiele lepsza względem BFH, mnie szczerze nie kręci policja i "złodzieje". Podstawki nie opyla się brać... Dlatego polecam abonament w każdym momencie możesz zrezygnować z płatności a zachowasz postępy w grze i później jak już zaczniesz grać tak na serio to możesz sobie kupić. Jeśli chodzi o podstawkę to naprawdę 15 zł ... serio. To nic nie warte według mnie.

Witam, mam dylemat odnośnie przecen na Originie. Można wyłapać za dość niezłą cenę według mnie 15zł Battlefielda 4 lub Hardline i tutaj jest problem. Mam możliwość kupna jednej gry tylko której, jestem nastawiony na multiplayer i na większą ilość graczy. Wiem że zaraz będzie premiera BF1 ale nie chce o niej słyszeć na razie.