BF4 - czy mój pc podoła?

Witam zastanawiam się nad zakupem wyżej wymienionej gry i kieruje do Was pytanie czy na takim sprzęcie pogram w stałych 60 fps chociaż na medium ?

Specyfikacje komputera :

Intel CORE i3

AMD Radeon HD 7700 Series 2GB

8 GB RAM

Z góry dzięki za odpowiedz :)

Nie masz szans. Za słaby procek.

Mi śmigało, też mam i3 ;)

To dziwne. A jaki masz procesor ?

Na moim PC (specyfikacja pod sygnaturką) BF 4 w single działał na wysokich, ale w multi musiałem ustawić low-medium. Zatem pograsz, ale właśnie na takich ustawieniach w 30~60 FPS-ach ; )

A wystarczy ruszyć łepetyną i zapytać wujka Google:

Masz stronę: http://www.systemrequirementslab.com/cyri

Szukasz tam dowolnej gry i startujesz skan komputera i Ci powie czy pójdzie czy nie a nie zkaładacie co chwile idiotyczne tematy czy mi pójdzie czy nie a co wymienić itd tam masz wszystko.. co spełnia a co nie, masz wymagania minimalne i maxymalne ..................

Ludzie czy tak ciężko jest poszukać czy idziecie na łatwiznę ?? pierdolinka można dostać tutaj z niektórymi ...

warn_ico.png
Za negatywne nastawienie, interpunkcję i pisownie.
~Leman
Ludzie czy tak ciężko jest poszukać czy idziecie na łatwiznę ?? pierdolinka można dostać tutaj z niektórymi ...

Z tobą zwłaszcza. Widać, że nie masz pojęcia na temat tej strony. Nie pokazuje ona wiarygodnie, a w przypadku battlefielda tymbardziej. Strona oceni tryb Singleplayer i pokaże, że może grać na ultra lub high, a w rzeczywistości na multi może mieć problemy na high.

Patrząc na sprzęt na medium powinieneś pograć, choć z stałymi 60 fpsami możesz się pożegnać. Pograsz na pewno, a na jakich ustawieniach to musisz przekonać się sam kupując grę. No chyba, że ktoś o zbliżonym parametrach poda Ci ustawienia na jakich gra

Będzie śmigać!

pojdzie. zawsze bf-y mialy zawyzone wymagania sprzetowe.

na moim starym intel core 2 duo 2,93GHz, 4gb ram i hd 5570 1gb gralem na niskich przy 35fpsach srednio. spadki byly owszem lecz kolega up ma lepszy sprzet wiec? instaluj i graj ! :)

No to mnie pocieszyłeś kolego :D dziękuje wszystkim za odpowiedzi temat pozostawiam do zamknięcia .

Witam zastanawiam się nad zakupem wyżej wymienionej gry i kieruje do Was pytanie czy na takim sprzęcie pogram w stałych 60 fps chociaż na medium ?

Specyfikacje komputera :

Intel CORE i3

AMD Radeon HD 7700 Series 2GB

8 GB RAM

Z góry dzięki za odpowiedz :)