Witam chciałbym zakupić bf4 ale nie wiem czy mi pójdzie na low
AMD RADEON HD 6570
INTEL CORE I5-2400 3,10GHZ
8GB RAMU
WINDOWS 7(64)
Witam chciałbym zakupić bf4 ale nie wiem czy mi pójdzie na low
AMD RADEON HD 6570
INTEL CORE I5-2400 3,10GHZ
8GB RAMU
WINDOWS 7(64)
ne jestem specem ale nawet na srednch nawet pojdzie lub nawet wyższych bo na low to na pewno
Na Low powinna pojsc. masz grafike ktora kompletnie nie nadaje sie do nowych gier, procesor bez mozliwosci OC takze na fajerwerki nie licz.
Nawet ciężko będzie na low utrzymać te stałe 30 FPS na mapie gdzie jest 64 graczy twoja grafika to już archaizm więc nie oczekuj gruszek na wierzbie.
czyli odradzacie kupno bf?
Zacznijmy od tego, że ja kupiłem 4 i gram w 3... bezsensowny wydatek tylko po to aby zobaczyć że poza grafiką zmiany są kosmetyczne. Na owym sprzęcie pójdzie na low.
Szkoda twoich pieniędzy i nerwów na lagi ITP, nie będziesz czerpał przyjemności z gry. Lepiej kup BF3 która jest również bardzo popularna.
Polecam Ci to i wszystkim tym co chca kupic ta gre:
Ja zostaje nadal przy swoim bf3 premium.
Minimalne wymagania tej gry sa znane czyli:
Zalecane to:
I teraz wtf... Moj komputer spelnia wymagania minimalne i gra nie chodzi. To nie wiem po co wogole podali minimalne wymagania.
Moj sprzet to C2D e8500 3.16Ghz + 4GB DDR2 + HD 4870 1GB i gra sie zawiesza podczas wczytywania, a na HD4850 nie chodzi wcale. Fajnie jakbym kupil ta gre i nie mogl grac bym sie wsciekl, ale tego nie zrobie bo nabijanie ludzi w butelke poprzez podawanie niewiarygodnych informacji po to by ludzie kupili ta gre jest zle. Probowalem grac na becie i szkoda czasu na kolejna czesc.
Nie wiem... Ja nie kupilem BF4 bo FPSy sieciowe mi sie przejadly. W BF3 mucilem to fakt. Ale kazdy z moich znajomych ktory kupil BF4 mowi ze TYM wlasnie powinien byc battlefield 3. Kazdy sie cieszyl po wysjciu Bad Company 2 i oczekiwal wiecej od BF3 a dostali mniej nawet. BF4 natomiast urywa dupe, juz nie chodzi nawet o to ze znowu to samo(zniszczenia i duzo graczy na mapie) ale sam sposob zaprojektowanych poziomow. Są naprawde rozne i widac ze DICE sie przyłożyłodo do tego . I nie jestem pewien czy BF4 nie WYMAGA grafiki z obsługa DX11.
Twoj sprzet sobie poradzi. Ale nie jestem pewny twojej GPU. To jest jednak spory wydatek wiec moze pierw sciagnij z torrentow?
Raczej nie wymaga DX11 bo moj kolega grał na karcie z DX10
hej, ja tez bym chciał by ktoś ocenił czy mój laptop uciągnie BF4.
Procesor: Intel Core i7-3630QM (2,4GHz)
RAM: 8GB
Grafika: NVIDIA GeForce GT 650M (2 GB wydzielonej pamięci DDR5)
DirectX 11
niby powinno być ok, ale zawsze to różnie bywa z tymi wymaganiami
okej dzięnki za info ale ta recenzja to single a mnie on nie interesuje tylko multi ale nie wiem czy sie opłaca kupować teraz bf3 bo pewnie mało osób bedzie grało większość pójdzie na bf 4
Znowu polecam stronę http://www.systemrequirementslab.com/cyri
Wystarczy Java i będziecie wiedzieli jak BF4 będzie u was działał.
Ile razy mozna mowic ze ta strona nie ma realnego pokrycia? Java laczy sie z parametrami naszej maszyny ok... ale sam wynik jest podawany na przykladzie tego co pisza na pudelkach z gra.
W BF3 bedzie grac jeszcze duzo ludzi.
@etare
Raczej powinien, ale wiesz... laptop nigdy nie bedzie tym samym co PC.
Ja tam zostaje przy BF3. Oprócz tego że dodali m.in. walkę w wodzie i lepszy system destrukcji, nie oznacza że warto znowu wydawać gotówkę. Zwłaszcza że jeszcze mi się trochę zostało do odblokowania w BF3.
@FreeQ
A sformułowania typu "może pójdzie", "nie wiem ale chyba tak", "powinien" mają realne pokrycie?
Mam problem, bo podczas łączenia do serwera wyskakuje mi taki błąd: ERROR Game disconnected: client closed down connection.
Edit: ale do pustych serwerów albo z paroma graczami to mogę dołączyć, dziwne.
Ja tam zostaje przy BF3. Oprócz tego że dodali m.in. walkę w wodzie i lepszy system destrukcji, nie oznacza że warto znowu wydawać gotówkę. Zwłaszcza że jeszcze mi się trochę zostało do odblokowania w BF3.@FreeQA sformułowania typu "może pójdzie", "nie wiem ale chyba tak", "powinien" mają realne pokrycie?
Napisalem mu by sobie zassal z torrentow i zobaczyl .
@Dragonav
Poczekaj do 1 patcha . Ponoc nie jestes 1 osoba ktora ma taki problem. Ale do tego polecam forum battlefield.pl
Sciągłem bf4 i działa na medium wiec mutli pewnie też
hej, ja tez bym chciał by ktoś ocenił czy mój laptop uciągnie BF4.Procesor: Intel Core i7-3630QM (2,4GHz)RAM: 8GBGrafika: NVIDIA GeForce GT 650M (2 GB wydzielonej pamięci DDR5)DirectX 11niby powinno być ok, ale zawsze to różnie bywa z tymi wymaganiami
Będzie Ci działał na low/medium ,ale musisz włączyć SLI. Wydaje mi się ,że grasz na Levovo Y500
Na niskich pójdzie. Z multi będzie problem.