Kupiłem kilka miesięcy temu BFBC 2 stworzyłem profil i użyłem do niego klucza z pudełka teraz po zmianie komputera i zainstalowaniu chce zalogować się na profil który wtedy stworzyłem jednak po zalogowaniu każe mi podać klucz produktu a jak wpisze pisze mi że klucz jest już używany co robic???
BFBC2 Kod jest już używany
Masz tą gre na Origin?
Jeżeli nie to proponuję kontakt z EA.
Nie nie na orgin a jaki adres na kontakt z Ea najlepiej jakiś po polsku
skoro zakładałeś konto EA, to musisz mieć ją na origin (również automatycznie posiadasz konto origin) ja tak miałem, że dodało mi BF BC2 na w/w konto
weszłem na konto z adresem konta z bfbc2 i tam go nima
co robić jak żyć

~Leman
1.Przestań double-postować
2.Gdzie dostałeś BF:BC2(Chodzi mi o Steam czy Origin)??
A więc mam pudełko z grą. Konto zakładałem bezpośrednio przez grę i normalnie działało
Jak próbuje dodać na orgin pisze że jest użyte
Napisz do suportu EA, najlepiej na liveczat
a liveczat po polsku jest
A więc mam pudełko z grą. Konto zakładałem bezpośrednio przez grę i normalnie działało Jak próbuje dodać na orgin pisze że jest użyte
Jedyne wyjście to support od EA bo innego wyjścia nie ma.
to mogę linka gdzie mogę napisać po polsku nie dzwonić napisać
a liveczat po polsku jest
Nie po angielsku
to moge linkaja
coś ktoś

~Leman
Wpisz sobie w google liveczat EA i poszukaj....To takie trudne? Czy jesteś takim leniem że nawet tego Ci się nie chce??
tylko jest po angielsku a angielskiego nie ogarniam
Google translator i na pewno załatwisz....
Kupiłem kilka miesięcy temu BFBC 2 stworzyłem profil i użyłem do niego klucza z pudełka teraz po zmianie komputera i zainstalowaniu chce zalogować się na profil który wtedy stworzyłem jednak po zalogowaniu każe mi podać klucz produktu a jak wpisze pisze mi że klucz jest już używany co robic???