Siemka,nie wiem czy ktoś z fanów online shooterów nie zaznajomił się jeszcze z darmową wersją Battlefield'a czyli BattlefieldPlay4Free.Gra istnieje od dwóch lat na rynku gier online i ma się świetnie.Może od strony graficznej to nie ten blask i splendor co BF3,ale grywalność stoi na bardzo wysokim poziomie,a gierka jest stale rozwijana,wzbogacana o nowe mapy,bronie,czy tryby gry.Osobiście pogrywam w tą grę od początku,ostatnio wróciłem po półrocznej przerwie i znowu się "podkręciłem".Chciałem polecić BFp4f wszystkim maniakom strzelanej rozrywki internetowej .
BFp4f
Dopisz kolego jeszcze do tytułu lub w temacie, że jest to gra P2W.
@Takeshi Nom,trochę jest p2w ale bez masakry jakiejś szczególnej dla portfeli graczy.Ja osobiście grałem nie wydając ani złotówki do 21levela.Potem trochę przydotowałem żeby nadążyć za tempem rozgrywki.To fakt,wprowadzili parę broni,które są over powered i warto się w nie wyposażyć bo inaczej będziemy trochę"cieniować" w czasie rozgrywki,a to się równa- nerwy i mało frajdy z grania.
Up- dlatego to jest gra p2w policz 100 tyś graczy wydaje na raz 20 zl :0 Ale w końcu to EA
Dżunglowa,wietnamsko-kambodżańska mapa.Koleżka chwali się swoim skilem .
Siemka,nie wiem czy ktoś z fanów online shooterów nie zaznajomił się jeszcze z darmową wersją Battlefield'a czyli BattlefieldPlay4Free.Gra istnieje od dwóch lat na rynku gier online i ma się świetnie.Może od strony graficznej to nie ten blask i splendor co BF3,ale grywalność stoi na bardzo wysokim poziomie,a gierka jest stale rozwijana,wzbogacana o nowe mapy,bronie,czy tryby gry.Osobiście pogrywam w tą grę od początku,ostatnio wróciłem po półrocznej przerwie i znowu się "podkręciłem".Chciałem polecić BFp4f wszystkim maniakom strzelanej rozrywki internetowej .