Bieber Bilety

Dzięki Junior ja już nie mam siły do takich ludzi ...

no raczej ma to że ktoś ogląda bajki, malowane lale i inne takie, toż to bajki są + postacie wyglądające jak 13 letnie dzieciaki - wszystko pasuje do fanów JB

Posłuchaj mnie. Idź na jakąś stronę fanclubu tego gościa i tam sprzedawaj to.

Flashgordon no niestety prawda jak prawda. Kupił i teraz nie może jechać :(.

A oni i tak się bronią hmm fiolet <33. W ogóle to wystawiłeś to chociaż na allegro? Podaj linka. (Zamierzam kupić bo to mój fan wiecie).

W ogóle to bardziej mi to podpada pod pedofilie, ale ten wiek jest dziwny. Nie dość, że religie jeszcze żyją, to jeszcze na dodatek ludzie ubierają się tak dziwnie @_@.

W ogóle to chce ktoś kupić bilety na koncert Nirvany? Lub R.E.M? Sprzedam tanio.

Edit znowu chyba z 5 raz.

No to ja też nie lubię anime też dla mnie wygląda to jak 12 latki. Nooo teraz będę mieć dużo wrogów. W ogóle to powinni to ocenzurować.

A i jeszcze w ogóle to szukam jakiś przyjaciół bo mam zero. Kto chętny daje za darmo nic. Zamknijcie już ten temat bo offtop, że uj :D

warn_ico.png
Offtop. Zawieszenie konta na 5dni -Revolutio

Flashgordon - masz nowego wroga - mnie i wielu innych. Brawoooo

Nie musisz lubić anime ale masz je tolerować!

Flashgordon to że tobie anime się nie podoba to nie znaczy że możesz je oceniać. @topic polecam na jakiś fanpejdż wejść fanów jb i tam napisać to ,A nie tu.

PROSZĘ O ZAMKNIĘCIE TEMATU

DZIĘKUJE

200 zł za bilet taniocha, ale bardziej sprzedałbyś na allegro a nie tutaj ;). Dzieci już wiedzą biber to syf, ale przecież tego słuchacie nie ;). Ten post nie jest wymieżony w nikogo. Kto piszę że oglądanie anime, to tylko 13 i poniżej, ten jest ?. w błędzie. Przecież są anime po wyżej 18+, ale wy to tego jeszcze nie dorośliście nie.

Droga administracjo,

Zwracam się z uprzejmą prośbą o nagrodzenie wszystkich off topowiczów w tym temacie.

Jeżeli ktoś nie lubi Bibera /jego muzyki(np.Ja) powinien omijać ten temat, a nie wypowiadać się jak totalny...

Temat zamykam i osoby offtopujące otrzymają należytą nagrodę w postaci warna.

@Edit: Warny rozdane.

Był by ktoś chętny kupić bilety na koncert Biebera w Polsce ? Kolega wygrał 2 w konkursie w którym brał udział dla jaj więc trza je sprzedać . Mam 2 bilety . Allegro ON .

Przepraszam że szargam temat z muzyką takim gównem .