Był by ktoś chętny kupić bilety na koncert Biebera w Polsce ? Kolega wygrał 2 w konkursie w którym brał udział dla jaj więc trza je sprzedać . Mam 2 bilety . Allegro ON .
Przepraszam że szargam temat z muzyką takim gównem .
Był by ktoś chętny kupić bilety na koncert Biebera w Polsce ? Kolega wygrał 2 w konkursie w którym brał udział dla jaj więc trza je sprzedać . Mam 2 bilety . Allegro ON .
Przepraszam że szargam temat z muzyką takim gównem .
A to Ty nie idzesz? Przecież Mi mówiłeś, jak to kochasz Biebera i chciałbyś iść na jego koncert O.o
Hmm aby na pewno kolega wygrał? Chyba najlepszym sposobem byłoby pójście do jakiegoś gimnazjum gdzie jest fanclub jego i zapytać. Sam mam taki w szkole, jeśli poprosisz to mogę spytać.
Ewentualnie ja mogę jeszcze kupić za kilo ogórków lub 2 ziemniaki. Bo mi się akurat papier skończył.
Tak wygrał bileciki już do mnie jadą . On nie może odebrać w UK przebywa , a wziął udział naprawdę z nudów chyba .
Sorki gimbaze to ja mam już za sobą i nie znam żadnej osoby co by słuchała go więc pytam w Internetach
No dobra wezmę je, ale musisz dopłacić 50 zł (biorę z wielką rozpaczą)
Panowie ja tu serio napisałem nie troluję więc oszczędźcie spamu .
Ja moge kupic bo z dziewczynom moja bym sie chetnie wybral. moge dac 15 zl za dwa bilety wiem ze to troche malo ale nie widze chetnych a pozatym mam dopiero 12 lat o ona 11 wiec mam nadzieje ze sie zgodzisz
Jaki gatunek muzyczny wykonuje ta Bajbera,to jakaś soulowa wokalistka?
on robi solufke. W ogóle to serio nie chcesz za kilo kartofli? Idź na jakiś fanclub POPU czy tam forum i tam im spamuj. I tak naprawdę wiemy, że nie możesz pojechać na koncert, bo mama Ci nie pozwoliła xD!
Ja chcę.
Przy okazji dorzuć kałacha i będę w siódmym niebie ;D
(jestem poważny - serio. Jak dorzucisz kałacha to wezmę te bilety)
Sorki ale nie da się tego NIEtrolować... bieberek to syf i koniec.
P.S. Liczę na hejt
Dobra to Cena za jeden bilet to będzie coś koło 200zł ( zaoszczędzam spamu )
Omega jak bym miał kałacha to bym i ja pojechał
Szczerze myślę że większość userów tegoż forum, woli się podetrzeć dwustozłotowym banknotem niż wydać go na Biebera, jeśli wogule masz nadzieję na sprzedarz biletów za taką kasę, krótko mówiąc, powodzenia... =/
@Vanziom hahah rly? 200zł za jeden? Tyle to ja bym wziął za striptiz na ulicy, a nie na solufkę pedałka stękającego przed pedo-fanami
Ceny biletów:
Chyba ich p******o i to równo.
Panowie też go nie lubię ale coś trza z tymi karteczkami zrobić a najlepiej spieniężyć .
200zł to normalna cena, jeśli jak nie najmniejsza. Znam osoby które kupiły za 700zł no i te VIP za 1500zł.
Co do biletów, jakie to miejsca? Stojące?
Właśnie jeszcze nie wiem w 100% ale podobno płyta A .
o jejku jejku justin wiiiiiiii, w poprzednim roku byłem na Guns n' Roses, coś czuje że muszę teraz iść na bibera wiiiiiiiiiii
nie ściemniaj że ktoś wygrał, pewnie kupiłeś i coś nie wypaliło nie możesz iść, jak patrze na te malowane lale w awku itd. sporo fioletu przy okazji to nie ma bata że mam racje
hehe ale smieszny temat, ale weźcie pod uwagę to że pewnie są klienci i teraz się z nim targują na PW , a tutaj piszą że nie słuchają tego syfu
Dobra jak jakiś Moderator będzie to niech zamknie ten temat bo z takimi ignorantami nie będę rozmawiał . Jak powiedziałem że wygrał to wygrał i ...... co Ci do tego ?
Gratulujemy wygranej w Konkursie KONCERT JUSTINA BIEBERA. Nagroda w postaci podwójnego biletu na koncert Justina Biebera czeka na Ciebie!Abyśmy mogli ją przekazać, podaj swoje: imię, nazwisko, adres (ulica, numer domu, numer mieszkania, kod pocztowy, miejscowość). Na przykład: Jan Kowalski, ul. Długa 4/57, 04-028 Warszawa. Jeżeli nie masz ukończonych 18 lat, wypełnij formularz zgody dostępny pod adresem http://boty.gg.pl/regulaminy/33/justin/zgoda.pdfTo, że ktoś oglada romansy anime czyni z niego potencjalnego słuchacza Biebera? Proszę cię..