Bieber Bilety

Był by ktoś chętny kupić bilety na koncert Biebera w Polsce ? Kolega wygrał 2 w konkursie w którym brał udział dla jaj więc trza je sprzedać . Mam 2 bilety . Allegro ON .

Przepraszam że szargam temat z muzyką takim gównem .

A to Ty nie idzesz? Przecież Mi mówiłeś, jak to kochasz Biebera i chciałbyś iść na jego koncert O.o

Hmm aby na pewno kolega wygrał? :D Chyba najlepszym sposobem byłoby pójście do jakiegoś gimnazjum gdzie jest fanclub jego i zapytać. Sam mam taki w szkole, jeśli poprosisz to mogę spytać.

Ewentualnie ja mogę jeszcze kupić za kilo ogórków lub 2 ziemniaki. Bo mi się akurat papier skończył.

Tak wygrał bileciki już do mnie jadą . On nie może odebrać w UK przebywa , a wziął udział naprawdę z nudów chyba .

Sorki gimbaze to ja mam już za sobą i nie znam żadnej osoby co by słuchała go więc pytam w Internetach

No dobra wezmę je, ale musisz dopłacić 50 zł (biorę z wielką rozpaczą)

warn_ico.png
Offtop. Za ilość warnów zawieszenie konta na 72h -Revolutio

Panowie ja tu serio napisałem nie troluję więc oszczędźcie spamu .

Ja moge kupic bo z dziewczynom moja bym sie chetnie wybral. moge dac 15 zl za dwa bilety wiem ze to troche malo ale nie widze chetnych a pozatym mam dopiero 12 lat o ona 11 wiec mam nadzieje ze sie zgodzisz

Jaki gatunek muzyczny wykonuje ta Bajbera,to jakaś soulowa wokalistka?

warn_ico.png
Offtop -Revolutio

on robi solufke. W ogóle to serio nie chcesz za kilo kartofli? Idź na jakiś fanclub POPU czy tam forum i tam im spamuj. I tak naprawdę wiemy, że nie możesz pojechać na koncert, bo mama Ci nie pozwoliła xD!

Ja chcę.

Przy okazji dorzuć kałacha i będę w siódmym niebie ;D

(jestem poważny - serio. Jak dorzucisz kałacha to wezmę te bilety)

Sorki ale nie da się tego NIEtrolować... bieberek to syf i koniec.

P.S. Liczę na hejt

Dobra to Cena za jeden bilet to będzie coś koło 200zł ( zaoszczędzam spamu )

Omega jak bym miał kałacha to bym i ja pojechał ^_^

Szczerze myślę że większość userów tegoż forum, woli się podetrzeć dwustozłotowym banknotem niż wydać go na Biebera, jeśli wogule masz nadzieję na sprzedarz biletów za taką kasę, krótko mówiąc, powodzenia... =/

@Vanziom hahah rly? 200zł za jeden? Tyle to ja bym wziął za striptiz na ulicy, a nie na solufkę pedałka stękającego przed pedo-fanami

Ceny biletów:

• - 1500zł - Diamond Circle Meet & Greet
    - 1000zł - Diamond Circle
    - 800zł - Golden Circle Pakiet VIP
    - 500zł - Golden Circle Fast Track (wcześniejsze wejście)
    - 375zł - Golden Circle
    - 275zł - Płyta A
    - 699zł - Strefa VIP
    - 355zł - Strefa A (sektory "dolne")
    - 295zł - Strefa B (sektory "górne")
    - 170zł - Strefa C (sektory "boczne")

Chyba ich p******o i to równo.

Panowie też go nie lubię ale coś trza z tymi karteczkami zrobić a najlepiej spieniężyć .

200zł to normalna cena, jeśli jak nie najmniejsza. Znam osoby które kupiły za 700zł no i te VIP za 1500zł.

Co do biletów, jakie to miejsca? Stojące?

Właśnie jeszcze nie wiem w 100% ale podobno płyta A .

o jejku jejku justin wiiiiiiii, w poprzednim roku byłem na Guns n' Roses, coś czuje że muszę teraz iść na bibera wiiiiiiiiiii

nie ściemniaj że ktoś wygrał, pewnie kupiłeś i coś nie wypaliło nie możesz iść, jak patrze na te malowane lale w awku itd. sporo fioletu przy okazji to nie ma bata że mam racje

hehe ale smieszny temat, ale weźcie pod uwagę to że pewnie są klienci i teraz się z nim targują na PW :D, a tutaj piszą że nie słuchają tego syfu :ph34r:

warn_ico.png
Offtop. Zawieszenie konta na 72h za ilość warnów -Revolutio

Dobra jak jakiś Moderator będzie to niech zamknie ten temat bo z takimi ignorantami nie będę rozmawiał . Jak powiedziałem że wygrał to wygrał i ...... co Ci do tego ?

Gratulujemy wygranej w Konkursie KONCERT JUSTINA BIEBERA. Nagroda w postaci podwójnego biletu na koncert Justina Biebera czeka na Ciebie!Abyśmy mogli ją przekazać, podaj swoje: imię, nazwisko, adres (ulica, numer domu, numer mieszkania, kod pocztowy, miejscowość). Na przykład: Jan Kowalski, ul. Długa 4/57, 04-028 Warszawa. Jeżeli nie masz ukończonych 18 lat, wypełnij formularz zgody dostępny pod adresem http://boty.gg.p​l/regulaminy/33/​justin/zgoda.pdf​

To, że ktoś oglada romansy anime czyni z niego potencjalnego słuchacza Biebera? Proszę cię..