Biedronka codziennie niskie ceny czyli nowa promocja gier

Byłem dzisiaj w biedronce po zakupy i zobaczyłem sporą kolekcje fajnych gierek może nie jakieś nowości, ale ciekawe tytuły np. sleeping dogs czy sacred 2 czy też max payne antologia,którego kupiłem ( 1 i 2 część ). Napisałem ten temat wyłącznie w celach informacyjnych dla osób, które może się skuszą a nie wiedzą, że kolejne fajne promocje są w naszej kochanej biedronce ^_^

Pozostałe gry :

http://www.biedronka.pl/rozrywka/gry/

Przeszło 2 tygodnie temu już o tym było wiadomo ale i tak żałuję, że nie odłożyłem 40zł na DS.

max payne antologia NIE Ma na liscie

Ja caly czas sie zastanawiam nad tym Falloutem 3 i risen mw

A ja dziś byłem w Biedrze i nie widziałem tych gier ;/

mod_ico.png
Musisz iść do działu multimediów, czyli na lewo od działu z prasą i książkami, minąć kącik botaniczny i salonik z odzieżą. Potem to kilkaset metrów jak z łuku strzelił i jesteś na miejscu ~ NS

Nawet nie wiedziałem że Biedronka aż tak rozbudowana jest ;d

Polecacie mi kupić Hitman Rozgrzeszenie czy poczekać i pobrać? Mój internet nei pozwala na pobieranie...

@Tukon

Lepiej odłożyć i kupić za 40zł.

Będziesz miał przynajmniej następne ładne pudełko na szafkę .

w małych miastach

mod_ico.png
Musisz iść do działu multimediów, czyli na lewo od działu z prasą i książkami, minąć kącik botaniczny i salonik z odzieżą. Potem to kilkaset metrów jak z łuku strzelił i jesteś na miejscu ~ NS

w małych miastach małe biedronki :P w takim przypadku na środku biedronki od strony kas są stoły i tam jest pełno śmieci

typu ubrania itp to na tych stołach szukaj

Będziesz miał przynajmniej następne ładne pudełko na szafkę .

Albo pierwsze :P. Co do gier, bardzo mi się podoba że Biedronka sprzedaje gry. W moim mieście więcej jest Biedronek niż sklepów z grami więc wielki plus.

Ps. Przynajmniej jakość gier jest pewna w porównaniu do reszty produktów Biedronki ;d

mod_ico.png
ooo przepraszam bardzo.. w Biedronce jest zawsze świeże pieczywo, świetne jajka i sery, różne gatunki ryb, oraz niezawodne środki czystości. W Biedronce zawsze tanio i przyjemnie. Dałabym reflinka do pewnej strony fanów tych niezwykłych supermarketów, ale niestety jest to tu zabronione ~ NS
Przeszło 2 tygodnie temu już o tym było wiadomo ale i tak żałuję, że nie odłożyłem 40zł na DS.

o.O Kilka piw mniej wypijesz i nic się nie stanie :) Ale że akurat napisałeś "DS" to aż muszę iść jutro sprawdzić to to, bo z chęcią...

Polecacie mi kupić Hitman Rozgrzeszenie czy poczekać i pobrać? Mój internet nei pozwala na pobieranie...

Pokaż klasę, nie pirać! I to pudełko!! Ja to kilka lat temu lubiłem sobie od czasu do czasu przetestować "kupić czy nie kupić" daną grę to pobierałem - ale samo czekanie aż to się pobierze... masakra, teraz lepszy net no ale chcica jakoś się uspokoiła :( za stary na gry... czas sobie żonkę może upolować :D

ja kupiłem Sacreda 2 :)

Byłem dzisiaj w biedronce po zakupy i zobaczyłem sporą kolekcje fajnych gierek może nie jakieś nowości, ale ciekawe tytuły np. sleeping dogs czy sacred 2 czy też max payne antologia,którego kupiłem ( 1 i 2 część ). Napisałem ten temat wyłącznie w celach informacyjnych dla osób, które może się skuszą a nie wiedzą, że kolejne fajne promocje są w naszej kochanej biedronce ^_^

Pozostałe gry :

http://www.biedronka.pl/rozrywka/gry/