Biedronka- kolejne promocje na gry

Od dzisiaj tj. 27 czerwca 2013 roku można kupić następujące gry w przystępnych cenach.

- Bionic Commando

- Dark Void

- 9 Kompania

- Armada 2526

- Chrome

- Flatout 1

- Flatout 2

- Gear Grinder

- GTI

- Xpand Rally

- Józefinka – Polski

- Men of War: Vietnam

- Mini Ninjas

- Orcs Must Die

- Red Orchestra

- Świat Kangurka Kao

- Snajper

- Stalker: Call of Pripyat

- Winx Club – Czarna Magia

- Wildlife Park 3

- Wings of Prey

Po 10 zloty ? moim zdaniem tylko Armada 2526 jest ciekawa.

Nom,chyba się skuszę na Świat kangurka Kao.

10zł!? Już się ubieram i lecę po Świat Kangurka Kao!

Świat Kangurka Kao jest naprawdę fajną grą... ;x

Coś Wam to przypomina,może event z pewnej znanej gry mmorpg :D?

A co tam kurde poszedłem do biedronki i kupiłem Stalkera. Jedyna moim zdaniem gra warta tej ceny i uwagi :)

No to mi zrobili prezent na urodziny !! :D Świecie Kangurka Kao ! Nadchodzę !! :P

Stalker, jedyna ciekawa propozycja z tych wszystkich.

Stalker oczywiście i ewentualnie Orcs :D

ja jedynie orcs must die :D

Obowiązkowo Świat Kangurka Kao i Stalker ;D

Dzięki za info. Już po rogalu citroenem na biedronke. Stalker mój. ;)

Biedra to nieraz zrobi ludziom dzień. Nieraz mają naprawdę dobre gry za takie pieniądze, a 50zł na 5 gier to grosze. Kangurek Kao to klasyk i świetna przygodówka ;)

http://biedronka.pl/rozrywka/gry/

Już niedługo kolejne gry.

Nie wiem czy kupować skyrim'a. Na moim kompie nie pójdzie, ale z drugiej strony niedługo wymieniam ;/

Mam nadzieję, że w mojej biedrze znajdzie metro last light albo Tomb Raider albo fallout. Biedra się postarała teraz.

No ja też się zastanawiam nad Skyrim'em, na steamie ma być w głównej przecenie, więc zobacze gdzie będzie się bardziej opłacało.

Tomb Rider jest taniej na Steamie niż w Biedronce.

Nie wiem czy kupować skyrim'a. Na moim kompie nie pójdzie, ale z drugiej strony niedługo wymieniam ;/

Pamiętajcie że Skyrim, Metro Last Light i kilka innych tytułów jest po 80 złotych :D

Na dokładkę Skyrim to wersja podstawowa.

obecnie wersje Legendary można na Steamie kupic za 128 (albo od Cenegi na Muve za 180)

Promocja w biedronce kiepska- wszystkie te gry już były albo w innych promocjach albo w CDA