Witam !
Może orientuję się ktoś gdzie dostanę najtańszy bilet w 1 stronę do amsterdamu ?
Zależy mi na tym aby był on najtańszy,możecie podawać przedziały cenowe
Zamierzam lecieć do holandi w okresie wakacyjnym
Pozdrowienia dla dobrych ludzi !
Witam !
Może orientuję się ktoś gdzie dostanę najtańszy bilet w 1 stronę do amsterdamu ?
Zależy mi na tym aby był on najtańszy,możecie podawać przedziały cenowe
Zamierzam lecieć do holandi w okresie wakacyjnym
Pozdrowienia dla dobrych ludzi !
A z jakiego miasta zamierzasz odlatywać? Raczej Tobie nikt tutaj nie doradzi, bo to nie forum turystyczne, nie mamy raczej ekspertów od tego typu spraw. Po co radzić się na tutejszych użytkownikach jak są od tego specjalne strony, portale.
Najbardziej odpowiadało by mi z Rzeszowa
Wiem,rozumiem cię napisałem na tym forum,ponieważ tylko tutaj zaglądam a może ktoś akurat się orientuje
Moja kolezanka latala juz za ceny okolo 10-15zł do Francji i do Włoch. I to w obie strony. Noclegi miala we wlasnym zakresie.
Ja sie nie orientuje skad takie oferty dostac. Wiem ze okolo wrzesnia znow do Francji leci.
Ja tylko latalem po za europe i czychalem na oferty last minute - przy czym mialem ceny ponad polowe tansze.
15zł do francji ?
15zł do francji ?
Jakos 2msc. temu ze swoim chlopakiem byla i okolo tyle placili. Jak Ci zalezy na tej informacji to moge sie jej zapytac jak to wyglada.
Jeżeli możesz to byłbym bardzo wdzięczny,jak możesz zostaw info tutaj albo na PW
A teraz muszę już zmykać.
napisalem jej na fejsbuku, jak sie odezwie to dam znac
Lol 15 zł. To chyba Tupolewem lecieli.
hehe, sam sie dziwilem. Dobra, napisze tu jak sie czegos dowiem.
EDIT:
odpisala:
te oferty nie są stałe, więc nie ma podanych ciagle takich cen
ale jak jest jakaś promocja na loty, to tam się pojawia
sa jeszcze na stronach przewoźników.
jest to strona: fly4free
tanie bilety masz na www.ryanair.pl
Moja znajoma leciała do Japonii i płaciła 3k, a za bilet do Francji 15k? Gdzie ten świat zmierza..
Cena zależy od wielu rzeczy, ile wcześniej zarezerwujesz etc.. Myślę, że 1-2k zapłacisz
http://eskypartners....ie_zaawansowane
@Off
Yupyup.. Mój błąd. Nie wiem czemu ubzdurało mi się, że to jest 15k zł. Przepraszam.
15zł...
Jeżeli chodzi o te mega tanie bilety to jak ma się szczęście to się takowe dorwie. Ja czytałem kiedyś na ten temat i jeżeli lecisz sam to poluj, bo promocje są najczęściej dla pojednyńczych biletów. A cała magia polega na tym że płacisz tylko tyle gdyż reszte ceny biletu płaci osoba która kupiła np pierwszy bilet i zamiast 1000zł dajmy na to płaci 2000 a ty masz bilet za pół darmo..
Moja znajoma leciała do Japonii i płaciła 3k, a za bilet do Francji 15k? Gdzie ten świat zmierza..Cena zależy od wielu rzeczy, ile wcześniej zarezerwujesz etc.. Myślę, że 1-2k zapłaciszhttp://eskypartners....ie_zaawansowane
coś Ci sie pomieszalo
Dzięki panowie za info
Jakby się ktoś coś miał ciekawego i taniego to proszę o umieszczenie tutaj linku.
Najtaniej busem, w miarę wygodnie i dość szybko (kierowcy się nie pier**lą na niemieckich banach i browarka możesz spijać zakamuflowanego) max to chyba 50euro ale pewnie są tańsze. Nie wymyślaj jakiś samolotów to jest dobre jak podróżujesz do uk bo tam autobusem to już męczarnia.
Ode mnie z miasta 16h jazdy busem więc troszkę długa podróż,a samolotem to raz dwa
A z tego co wiem to podróż samolotem nie jest droższa od podróży busem.(mogę się mylić)
16h nie tak źle , ja jak jechałem do niemiec to dojchałem w 13h ale tylko przez oczywiście polskie koleje ;D raz się pociąg zepsuł potem zmienili rozkład i jeden pociąg na drugi nie zdążył