Kupiłem Bioshocka w Kolekcji Klasyki. Gra się instaluje, wszystko spoko. Biorę drugą płytę, wrzucam do napędu, wybieram Update do patcha 1.1, klikam dalej i wyskakuje nagle informacja, że w folderze C:\Program Files\2K Games\Bioshock nie ma gry Bioshock. To samo mam w sytuacji gdy chcę spatchować wersję 1.1 i PL i ENG. Pisałem do Cenegi to dostałem odpowiedź, że powinno działać i tyle. Sprawdzałem na innym kompie, jest to samo. Ktoś zna może rozwiązanie tej zagadki? Pobierałem patcha również ze strony Cenegi i sytuacja ta sama.
Bioshock nie chce się zupdatować
zobacz czy folder nie jest ukryty
Mam tak samo posiadam właśnie z kolekcji klasyki i nie chce mi się zupdatować
Nie jest ukryty.
Może zainstalowałeś na innym dysku, lub folder się inaczej nazywa niż to C/Program fajls. Chyba, że właśnie tam masz grę. To już ja sam nie wiem.
Dobra rozwiązałem problem. Pobrałem patcha 1.1 (wersja eng) stąd: http://www.instalki.pl/gry/download/patche/BioShock_Patch_1_1.html potem wrzuciłem ten spakowany jeszcze plik do folderu Bioshocka, wypakowałem go tam i udało się go zainstalować.
Kupiłem Bioshocka w Kolekcji Klasyki. Gra się instaluje, wszystko spoko. Biorę drugą płytę, wrzucam do napędu, wybieram Update do patcha 1.1, klikam dalej i wyskakuje nagle informacja, że w folderze C:\Program Files\2K Games\Bioshock nie ma gry Bioshock. To samo mam w sytuacji gdy chcę spatchować wersję 1.1 i PL i ENG. Pisałem do Cenegi to dostałem odpowiedź, że powinno działać i tyle. Sprawdzałem na innym kompie, jest to samo. Ktoś zna może rozwiązanie tej zagadki? Pobierałem patcha również ze strony Cenegi i sytuacja ta sama.