Black desert - data wydania

Witam,

Dziś się dowiedzieliśmy ze najbardziej wyczekiwana produkcja czyli BD będzie miało swoja premierę aż w 2015r !!! Moim skromnym zdaniem to kpina i dyskryminacja... Rozumiem ze to produkcja azjatycka i oni jako twórcy muszą pierwsi potestować ale prawie 2lata czekania na wersje EU to za długo...( niech chociaż udostępnia nam łatwy dostęp do cbt hehe ) A odgrzewanego kotleta nie chcemy. Plotki mówiły ze gra u nas zawita w pierwszym kwartale 2014 a tu niespodzianka... Mały poślizg. Jestem ciekawy waszego zdania na ten przykry temat.

Jak pisałem w komentarzach gra jeżeli start(CBT) miałaby u nas na równo z Azja to luz grałbym na pewno nawet gdyby była P2P i byłaby na te czasu naprawdę fajną grą. W 2015 to już nie będzie nic nadzwyczajnego i pewno nawet w to nie zagram. Ich sprawa ich pieniądze dla mnie to głupota nic więcej logiczne ze wydając grę w Europie, Usa, Azji zarobili by 2-3x tyle.

Skąd wy się ludzie bierzecie?

Każdy zdrowo myślący człowiek wiedział że Black Desert wyjdzie dopiero po 2015 roku ale według waszego myślenia jeśli dali 2 miesiace temu trailer to ma wyjść w Europie już w wakacje? Nie wiem co wy macie w bani ale od zawsze trailery pokazuje się rok-dwa przed premierą. Nie ma bety w Azji a wy już chcecie premiere w Europie bo jak nie to foch i debilny hejt... Nawet takie GTA V pierwszy trailer miało 2 lata przed premierą.

Zresztą najpierw narzekasz, że Dragon's Prophet nie idzie ci na kompie a teraz narzekasz, że gra która będzie miała dużo większe wymagania wychodzi za 2 lata. Tak wiem, że zakupiłeś nowe części ale jest wiele osób z prehistorycznymi kompami którzy obecnie nie mają co marzyć o Black Desert.

Wydanie BD w 2015 to zapewne także ruch marketingowy ze względu na sprzęt komputerowy który ograniczyłby strasznie liczbe graczy ale także w 2014 wychodzi ArcheAge czyli ich jedyna duża konkurencja w ciągu następnych 2 lata więc taki odstęp w wydaniu wydaję się być sensowny.

Teraz komentarz do idiotycznego postu Pana Creiqa. Co nie będzie nic nadzwyczajnego? Zanim coś napiszesz to pomyśl bo to nie ma żadnego sensu. Jeśli dzisiaj BP jest dla ciebie "czymś nadzwyczajnym" to dlaczego za 2 lata nie będzie? Co takiego dobrego "nadzwyczajnego" ma wyjść w 2014 oprócz ArcheAge? Nie zagrasz bo dostałeś focha? Zachowujecie się jak w gimnazjum "nie wydadzą tego w 2013!@ FOCH BEDE CISNĄŁ DOBRĄ GRĘ I PISAŁ NA NIE KIJOWE KOMENTARZE!!!!! H**OWA GRA!!!" ogarnijcie się albo wracajcie do szkół bełkotać tak z kolegami.

Widzę ze startujesz na trola i hejtera nr.1 na tym portalu :-)

Widzę ze jesteś tutaj od stycznia a czujesz się jak stały bywalec który może wszystko. Powstrzymuj się, nie jesteśmy twoimi kolegami zebys pisał w ten sposób. Temat dałem o opini o dacie wydania a nie o korygowaniu, hejceniu i trolingu. Takich ludzi na forum jest na pęczki ale powoli zaczynasz się wyróżniać w tle. Juz po paru postach mogę stwierdzić ze nie masz pracy, kobiety i w dupce Ci się poprzewracało od siedzenia na komputerze. Chciałbym kontynuować temat bo ciekawi mnie opinia normalnych ludzi.

@Down

Akurat to ty nic nie wniosles do tematu...

Widzę ze startujesz na trola i hejtera nr.1 na tym portalu :-)

Argumentum ad personam zawsze na propsie.

Najpierw naucz się znaczenia tych słów których używasz a potem wytknij mi gdzie napisałeś coś co możesz pod to podpiąć.

Jak nie to siedz cicho i nie spamuj kolejnymi dennymi bezwartościowymi postami które nie wnoszą nic do tematu.

Edit: już nie odpowiem z sensem na twój edit bo tylko się pogrążasz. Widzę też, że masz wysoki stopień naukowy w dziedzinie socjologii.

Nie wiem o co ta cała kłótnia. Faktem jest, że skoro to produkcja azjatycka to chyba logiczne że wpierw wychodzi u nich. A to że w 2015 roku dopiero będzie to było do przewidzenia, jako że nie jest to pierwsza taka sytuacja.

I git. Kontynujmy rozmowę z tematu.

Mam pytanie. Ktoś ogarnia rejestracje na azjatyckich serwerach?; typu Korea lub Chiny. Tam aby aktywować konto potrzeba kssn i podobno potwierdzenie telefoniczne... Ktoś miał z tym styczność? A pytam się bo chciałbym uczestniczyć w cbt właśnie black desert. Jest to jakieś lepsze rozwiązanie niż czekanie do 2015roku.

Niewiara tak masz racje ale są wyjątki jak np. WildStar co zagramy w tym roku.

I git. Kontynujmy rozmowę z tematu.Mam pytanie. Ktoś ogarnia rejestracje na azjatyckich serwerach?; typu Korea lub Chiny. Tam aby aktywować konto potrzeba kssn i podobno potwierdzenie telefoniczne... Ktoś miał z tym styczność? A pytam się bo chciałbym uczestniczyć w cbt właśnie black desert. Jest to jakieś lepsze rozwiązanie niż czekanie do 2015roku.

Kupuję się konto za $.

To jedyny sposób? Podobno są inne sposoby lecz mi ich nie zdradzono...

@sandworm To Ty pomyśl najpierw -.- chodziło mi o CBT a nie o start gry. Gra jest super ale co z tego w 2015 będzie jak już pisałeś np. taki ArcheAge który jest o niebo lepszy. Dalej rozmowy z osobą Twojego "rodzaju" prowadzić nie będę.

Witam,

Dziś się dowiedzieliśmy ze najbardziej wyczekiwana produkcja czyli BD będzie miało swoja premierę aż w 2015r !!! Moim skromnym zdaniem to kpina i dyskryminacja... Rozumiem ze to produkcja azjatycka i oni jako twórcy muszą pierwsi potestować ale prawie 2lata czekania na wersje EU to za długo...( niech chociaż udostępnia nam łatwy dostęp do cbt hehe ) A odgrzewanego kotleta nie chcemy. Plotki mówiły ze gra u nas zawita w pierwszym kwartale 2014 a tu niespodzianka... Mały poślizg. Jestem ciekawy waszego zdania na ten przykry temat.