Można na wszystkim.. problem jest taki, że pytanie jest o najszybsze. Wymieniono prosty sposób na zrobienie max lvla by ominąć ten cały tłok na spotach. Część ludzi tak zrobi a cześć będzie spokojnie brnąć do przodu za questami, zobaczymy jak to będzie wyglądać.. ja sam się jeszcze zastanawiam, bo gonitwa byle do przodu z lvlem nie leży w mojej naturze lubię iść do przodu z fabuła, odwiedzać różne zakątki gry i łapać się różnych zadań.
Znam ludzi co lvlują na handlu. Źle.. nie, bo ludzie się realizują tak jak na to mają ochotę.. kto będzie kiedy lepszy.. no tutaj moim zdaniem niezależnie od tego kto co robi, lepszy sorrki szybszy będzie ten kto nie ma życia i siedzieć będzie w grze po 20h dziennie. Tego nikt nigdy w niczym nie przeskoczy ![:D]()
Co do wizarda, to nadaje się on bardziej na grupowe pvp niż na gankowanie solo. Każdą klasą coś![:D]()
Naoglądałem się wszelakiej maści filmików i wszystko zależy:
- od tego jakiego skilla masz ty a jakiego przeciwnik,
- od samego ekwipunku,
- od tego w jakiej sytuacji jest walka rozgrywana,
Wszystko ma znaczenie, jest to otwarty świat.. jak będziesz sobie gawędził na luźno z ludzmi na TSie bijąc błogo moby a nagle jakaś menda Ci w plecy wleci to rzadko kiedy masz czas na odpowiednią reakcję, bo jest to element kompletnie zaskakujący. To samo w drugą stronę.. może być tak, że trafiasz na człowieka, który ma 6ty zmysł, po prostu skilla pod pvp i instynktownie reaguje na zagrożenie ![:D]()