Martwi mnie możliwość jeżeli się zdecydują się sprzedaż Petów, aby nie powtórzyła się sytuacja z RU np,,, itd. Cash Shop items will not be possible to sell on the marketplace at launch phaseIf we decide to enable selling Cash Shop Items at a later stage, there will be control mechanisms that will prevent players from heavily profiting and gaining an advantage by repetitively selling Cash Items on the marketplacea wiadomo pieniążek = pieniążek jakoś gra musi na siebie zarobić
Zanim wprowadzą jakiekolwiek zmiany w tej materii to będzie już bez większej różnicy, nikt nie będzie czekał miesiąca czy 2 na to by kupić peta z AH. Moim zdaniem:
- osunęli itemy ze względu na community, ale..
- zobaczą jak sprawa będzie się miała ze słupkiem sprzedaży, czy ludzie kupują od ludzi bo nie chcą płacić, czy po prostu jest to dla nich prostsze.
co do udźwigu i spotów.. to po wprowadzeniu zmian w expie odnośnie party to niektóre spoty i moby mogą stać się atrakcyjniejsze teraz. Sam na ruskim znalazłem kilka takich miejsc, które na solo odpuściłem bo szkoda było czasu, ale w pt i to przy takim podziale expa może być ciekawie.
Końcowe farm spoty, zobaczymy jak to będzie wyglądać.
Jak usuną.. ok, jak zostawią .. przeżyje się.. przynajmniej będzie na co punkty sklepowe wydać
)