Black Desert - EU

w co 2 gierce ? wymieniać ...?

Wszystko co zostało zaproponowane w systemie pvp to koncepcja na razie.

Na dzień dzisiejszy zostaje stary system który opisał @Rodzynek.

Gra jest robiona pod casuali i raczej pójdzie to w tą stronę. Tak to się zapowiada....

Czytając 70% wypowiedzi ludzie chcą spokojnego PvE , a pvp ma być dodatkiem WTF ? ta gra jest czymś innym im szybciej sobie to uświadomią tym lepiej.

: | i tak zanim dostaniemy wszystko to co mają Koreańczycy minie jakieś 6 miesięcy po premierze...

i tak jest lepiej niż ten odgrzewany kotlet zwany Blade&Soul. Po 4 latach dostali na odpierdziel się odgrzewanego kotleta z contentem mniejszym niż na prywatnym serwerze.

black_desert_classes_by_blondynkitezgraj

Tym razem nie informacje a konkurs dla społeczności Black Desert, zorganizowany przez Gildie XenoTavern.

Konkurs polega na namalowaniu dowolną techniką i kompozytami rysunku związanego z Black Desert.

Może być to postać, potworek czy też sam fauna i flora świata BD.

Konkurs będzie trwać od dnia dzisiejszego 24-01-2016r do 16-02-2016r

Pracę proszę składać na e-mail: xenotavern@gmail.com

Zostaną wybrane 3 finałowe prace oraz praca wyróżniona.

1. Pre-Order Black Desert ( pełen dostęp do gry )
  2. Klucz CBT_2
  3. Klucz CBT_2

Prace które zwyciężą zostaną zaprezentowane na portalu.

Zapraszamy do zabawy,

XenoTavern

xenotavern.com

OUYcREd-300x277.png

Drugie miejsce powinno mieć coś jeszcze jako, że jest wyżej od trzeciego ;) Powodzenia wszystkim malarzom ;)

: | i tak zanim dostaniemy wszystko to co mają Koreańczycy minie jakieś 6 miesięcy po premierze...

Co tu dużo mówić, Bladera nawet nie chcą a dać a masa ludzi go chce.

Co tu dużo mówić, Bladera nawet nie chcą a dać a masa ludzi go chce.

Gdyby dodali Bladera/Plum, musieliby otworzyć region media, czego chcą uniknąć za wszelką cenę. Wraz z otwarciem regionu media otwiera się pierdyiard możliwości, które bardzo zdestabilizują rynek na nowym serwerze.

Gdyby dodali Bladera/Plum, musieliby otworzyć region media, czego chcą uniknąć za wszelką cenę. Wraz z otwarciem regionu media otwiera się pierdyiard możliwości, które bardzo zdestabilizują rynek na nowym serwerze.

dlaczego by musieli? nie moga dac postaci bez kontentu? Nie tłumacz ich, wszyscy widzą co się dzieje na ich forum, co drugi temat to hejt i pytania dlaczego jest tak a nie tak jak by chcieli gracze(a gra jeszcze nie wyszła).

Dostajemy to o co prosiliśmy, a ludziom wciąż mało. Zachłanność nie zna granic. Będziemy mieli więcej kontentu niż ruskie i zbliżony czas updatów do korei, ale to wciąż za mało dla niektórych. Nie wiem czego ty oczekujesz. Zrób że inna postać i przerzuć później swoje śmieci na Bladera jak już wyjdzie.

dlaczego by musieli? nie moga dac postaci bez kontentu? Nie tłumacz ich, wszyscy widzą co się dzieje na ich forum, co drugi temat to hejt i pytania dlaczego jest tak a nie tak jak by chcieli gracze(a gra jeszcze nie wyszła).

Widać że jesteś tępy i nie grałeś nigdy w BDO, lub skończyłeś na poziomie 30.

Wraz z Blader/Plum > wychodzi content Media

Wraz z ninja oraz kunoichi > wychodzi Walencja

Story line i gra wymaga takiego rozwiązania, klasy takie jak tamer wizz czy witch nie mają wpływu na content w przeciwieństwie do innych.

Tak jak pisałem wyżej, trzeba się cieszyć że tyle klas dostaliśmy na start.

Ruska wersja startowała z 5 klasami, Japońska z 4 , nasza startuje z 8 klasami, więc żal d*py wsadź sobie w portki. A ten szum na forum jak to nazywasz, to robią gumimisie co chcą z gry PvP zrobić na siłę PvE.

Widać że jesteś tępy i nie grałeś nigdy w BDO, lub skończyłeś na poziomie 30. Wraz z Blader/Plum > wychodzi content Media Wraz z ninja oraz kunoichi > wychodzi Walencja Story line i gra wymaga takiego rozwiązania, klasy takie jak tamer wizz czy witch nie mają wpływu na content w przeciwieństwie do innych. Tak jak pisałem wyżej, trzeba się cieszyć że tyle klas dostaliśmy na start. Ruska wersja startowała z 5 klasami, Japońska z 4 , nasza startuje z 8 klasami, więc żal d*py wsadź sobie w portki. A ten szum na forum jak to nazywasz, to robią gumimisie co chcą z gry PvP zrobić na siłę PvE.

Skończyłem na 50 i z wszystkich postaci męskich ( warrior, gigant, wizard i blader ) do 50lv gra bladerem jest "miodzio" w porównaniu do innych(jest to moja opinia ale nie tylko ja to zauważyłem). Reszta kontentu mnie nie intereuje bo dobić 50lv i gear +15 to kwestia 2/3 tygodni(dla niektórych kilku dni), i po co później rozwijać postać (farmienie sp,zbieranie,łowienie itp.) jeżeli dobrze wiesz że nie będziesz tą postacią grał ? kompletnie nie rozumiem ludzi którzy udzielają się że nie chcą bladera, prawdopodobnie myślą oni " moja główna klasa jest, reszta nich się wali", a "reszta" nie chce tracić czasu na rozwijanie postaci którą nie chce grać.

To nie graj póki nie wyjdzie blader. Serio dostaniemy najwięcej klas, a i tak znajdą się płaczki.

: ) nie napisałem nic o klasach tylko o lokacjach...Jeśli mamy B2P powinniśmy dostawać moim zdaniem to co Koreańczycy w odstępie 2 miesięcy... po za tym...Jeśli sam napisałeś Rodzynek.., że nasza wersja startuje z 8 klasami to..chyba wszystkie klasy prócz Kunoichi się znajdą wraz z Walencją.

Policzył witch jako klasę.

Na start mamy 7 Klas jak to ogłosił CM:

1.warrior

2.Valkiria

3.Wizard/Witch

4.Tamer

5.Ranger

6.Zerker

7.Sorcerer

oni nie liczą witch jako osobnej klasy.

Co do kontentu również nie wiemy w 100% ile dostaniemy i w jakim przedziale zostaną dodane kolejne klasy i tereny. Wszystko co mówicie to spekulacja jak sam napisał CM.

Skończyłem na 50 i z wszystkich postaci męskich ( warrior, gigant, wizard i blader ) do 50lv gra bladerem jest "miodzio" w porównaniu do innych(jest to moja opinia ale nie tylko ja to zauważyłem). Reszta kontentu mnie nie intereuje bo dobić 50lv i gear +15 to kwestia 2/3 tygodni(dla niektórych kilku dni), i po co później rozwijać postać (farmienie sp,zbieranie,łowienie itp.) jeżeli dobrze wiesz że nie będziesz tą postacią grał ? kompletnie nie rozumiem ludzi którzy udzielają się że nie chcą bladera, prawdopodobnie myślą oni " moja główna klasa jest, reszta nich się wali", a "reszta" nie chce tracić czasu na rozwijanie postaci którą nie chce grać.

Gra się po to, by jak dostaniemy tą klasę którą chcemy grać jako główną to z miejsca ma zrobiony sprzęt i idziesz z lvlem szybko, w przeciągu dni jesteś już na etapie powrotu do gry contentowej i wszystko w temacie.

Nie rozumiem problemu. Gdyby nie dodali Wiza grałbym sorckiem a na marginesie zbierałbym wszystko to co pomoże mi zrobić szybko wiza. Teraz grając wizem będę sobie zbierał sprzęt na ninje bo ta klasa też mnie interesuje. Kiedy wyjdzie nie będzie mozolnego wbijania lvli tylko szybka akcje.. bo gear już będzie czekał.

Tak tylko,że ja osobiście zawsze grałem Skrytobójcami...więc mimo iż podoba mi się gra i zmusić się do grania kimś innym hmm...jest ciężko..

Aha, chyli jakby w tej grze takiego nie było, to byś gry nie tknął?

Wbiłeś 50 wszystkimi postaciami ? ok, to cyknij SS, bo jakoś nie jestem w stanie Ci uwierzyć .

Aha, chyli jakby w tej grze takiego nie było, to byś gry nie tknął?

Dokładnie tak : )

Ja zawsze mam takie szczęście, że jak wybiorę sobie klasę, to okazuję się, że ona nie pojawia się na starcie. Tutaj wybrałem blader/ninja i obydwie nie wychodzą. Swego czasu jak wszyscy sie hypowali na C9, też wybrałem sobie 2 klasy reaper i chyba to był assassin i również obydwie się nie pojawiły na starcie xD