Black Desert - EU

no na dwoje babka wróżyła z tym twoim przykładem, bo zależy od popularności danych klas, jedne bronie były tanie inne w ciul drogie.. jednych było dużo inne znikały na pniu z AH.. także z takimi wymianami to też różnie.

Człowiek po 50lvlach się przyzwyczaił, ale zabijało to trochę większy social in-game ... no zobaczymy.

Oddam 1 kluczyk do bety, poproście ładnie na pw :D

// oddany

Tym bardziej iż tylko 1 może 2 bronie są przydatne dla każdej klasy. Bo każda klasa może mieć 8 rodzajów broni, jednak głównie albo używa się Michalisa do PvE lub Yurii do PvP, jednak jeśli dodadzą u nas 2 kolejne typy, to tylko te 2 nowe będą w chodzie, reszta to złom

@Edit

Poszły zaproszenia ze strony.

12342543_1673850972885498_36410654970379

Broń to był przykład, wiadomo jeżeli nie będą miały równej wartości to się wymienią +15 za +14 : p Nie ma co ukrywać że szukania gracza który ma dany itemek, handlowanie cen itp zawsze były częścią MMO.

Jak ktoś ma kluczyk na zbyciu to chętnie przygarne :)

Również chętnie przygarne kluczyk jeśli ktoś ma :D

No to ja równiez sie dołączam do sępienia kluczyka jezeli ktos ma i podesłał by na pw to byłbym bardzo wdzięczny

z tego co wiem, to jeszcze będzie giveaway we wtorek na streamie polskiego black deserta. Jeśli ktoś nie ma to warto spróbować.

Jak uważacie, BD bedzie czymś nowym, czymś co moze wciągnąć na wiele godzin dobrej zabawy?

Mnie ta gra na JP przyciągnęła na chyba ponad miesiąc, po czym zrezygnowałem ale tylko ze względu na trudności z znalezieniem innych PL graczy i kłopoty z logowaniem. Mimo iż grałem przez ten czas myślę że nie poznałem nawet jednej czwartej tej gry. Contentu w tej grze jest masa. Grając na RU z osobą która spędziła w tej grze nieporównywalnie więcej czas ode mnie grając na serwerze KR, czasami udawało mi się jej powiedzieć coś czego nie wie, bo nie zajmowała się nigdy pływaniem po wyspach.

Gra ma ogromny potencjał i możemy mieć tylko nadzieję że twórcy dobrze go wykorzystają.

Jak będzie wyglądać pve? Będzie open pvp?

Zbędne dwa kluczyki, kto pierwszy ten lepszy :)

D46C-CAF6-FF8D-41C2-BEE0BC88-B1FD-9FD8-4325-A038

Opem pvp jest od 30lv, kosisz kogo chcesz i kiedy chcesz( oczywiście z konsekwencjami), jest również walka Gildii, o terytoria jak i zamki od groma tego.

PvE- podstawa world bosy, grind, zdobywanie przedmiotow,matsów , ekonomia ... dochodzą teraz kolejne dungeony ale u nas z opuznieniem.

Zbędne dwa kluczyki, kto pierwszy ten lepszy D46C-CAF6-FF8D-41C2-BEE0BC88-B1FD-9FD8-4325-A038

Dzięki! Pierwszy kluczyk użyty.

Myślicie, że będzie lepsze od ArcheAge?

drugi również użyty. Kolejna osoba w gildii zagra ;)

Dziękować dobroczyńcy ;)

Gildia jakaś się ogarnia już? Bo szukam ekipy do zagrania. Grałem na RU, ale nie spotkałem za wiele polaków.

Ktoś wie kiedy będzie można pobrać klienta ?

Jak czytałem oficjalne forum to podejrzewają, że gdzieś 17:00 naszego czasu.

To Black Desert RU to jakaś patologia jest, pobiera się 100kb nie wiecej, odechciewa się grać zanim to się pobierze

Można pobierać : )