Black Desert - EU

Działa ściąganie 7g8kos.png

Btw. gdzie się podaje Family Name ? Będzie taka opcja na EU/NA ?

gdy się zalogujesz do gry w kreatorze wybierasz family name i nazwe postaci

Gra startuje dopiero 16stego?

Jezeli ktos mialby wolny klucz, to niech mi laskawie podesle na PW, chcialbym sprawdzic optymalizacje. Dzieki

Witam,

jakby ktoś posiadał zbędny kluczyk, byłbym bardzo wdzięczny jesli by się podzielił, z chęcią tez bym przetestował przed kupnem w ciemno :)

Wie ktoś o której godzinie jutro rozpocznie się CBT ?

Wie ktoś o której godzinie jutro rozpocznie się CBT ?

facet nie dobijaj mnie, na 5 stronach oraz w emailu gdzie dostales klucz pisze ci, a Ty dalej nie wiesz?

BTW gra jest 16+? łapiesz się?

facet nie dobijaj mnie, na 5 stronach oraz w emailu gdzie dostales klucz pisze ci, a Ty dalej nie wiesz? BTW gra jest 16+? łapiesz się?

Mam 13 i nadal nie wiem o której startuje CBT ;)

O 8 rano.

O 8 rano.

Można ? można. Dziękuję :)

No to dobrze się wyspać i zaczynamy wink.png

Jeżeli nie macie z kim pograć, a nieszczególnie chcecie dołączać do jakiejkolwiek gildii póki co ? również zapraszamy...

Wbijcie na naszego ts3 i pograj z nami smile.png

Adres: ts3.xenotavern.com

A klucz beta daje dostep dopełnej wersji po premierze? Czy tylko do beta testów?

już ci na to odpowiedziałem. Zajrzyj w innym temacie...

Gra ma być b2p, to chyba logiczne, że darmowy klucz do beta, daje Ci dostęp tylko do bety.

Wiecie coś może jeszcze o możliwości dostania klucza ? Bardzo mi zależy, żeby zagrać :D Ew. jakby ktoś miał to proszę o podesłanie na PW, z góry dzięki ^.^

Moze ma ktos zbedny kluczyk ktorym by sie podzielil bylbym bardzo wdzieczny :kappa: probowalem szans w giveaway'ch od blackdesertpolska oraz innych ale niestety nie udalo mi sie wychaczyc :feels:

Sprawdzam grę i nawet ciekawie się gra, jeszcze pare dni, żeby zobaczyć więcej.

Czytałem gdzieś, że ma wyjść w 2016r. na PS4, ma ktoś jakieś pewne informację?

Siedzimy na CH 04 i tam też rekrutujemy. Zapraszamy również inne gildie razem raźniej.

Pozdr.

Witam!

Miałby ktoś może jakieś niepotrzebne konto lub klucz, byłbym wdzięczny, mogę nawet symbolicznie zapłacić na Paypal ;-)

Pozdrawiam!

• Przepraszam za offtop alemoże ktoś posiada klucz do bety BD ?? Chętnie przyjmę jak coś proszę wysłać na PW.Pozdrawiam