Są jakieś sklepy w których można już kupić grę w PLN?
Black Desert - EU
Z tego co wiem to jedynie drogą elektroniczną 130 zł to jest normalna cena jak za nową grę
Ale to chyba tylko przez oficjalną stronę i w euro, co mi strasznie nie leży.
można kupić za dolary, podczas podawania danych wystarczy wybrać jako kraj USA, Daum się tym nie przejmuje bo swoje dostają i tak.
130 zl za gre b2p to standard . Rozumial bym jakby z oficjalnej wychodzilo 200+ ale cena w okolicy 130 zl to jak "u naszych dostawcow"
Tak wiem, ale musiał bym zrobić przewalutowanie ze złotówek na euro a to nie jest zbyt opłacalne. Dla tego też szukam "naszego dostawcy".
Ja placilem karta z pkobp zl > euro ( oplata jak za standardowy przelew 1 zl ) .
Czyli mówisz że mogę normalnie swoją kartą płatniczą (zł) zapłacić?
Dokladnie bez problemow poszlo .
Tak wiem, ale musiał bym zrobić przewalutowanie ze złotówek na euro a to nie jest zbyt opłacalne. Dla tego też szukam "naszego dostawcy".
przecio przy takiej kwocie prosto z banku jak złotówkami będziesz płacił to może 5-10zł max więcej Ci wyjdzie
Jak tam wam rozgrywka idzie? Ja muszę do środy czekać na wejście
Ja już jutro a jeszcze postaci sobie nie zrobiłam wyglądu
A własnie. Temat chyba powinien zostać przeniesiony do nowego działu czy coś?
Ja już jutro a jeszcze postaci sobie nie zrobiłam wyglądu
No to idealnie dzień zejdzie w kreatorze
a 10h godzin wbijania lvl capu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Slaby troll bo BD nie ma capu
Soft Cap 50lvl, co wy z tym że nie ma capu xD Gra poprostu zaczyna się po wbiciu tej magicznej 50tki. I tyle - jedni expią w 8 godzin i potem bawią się z tym co zostało, a inni delektują się lokacjami, questami itd itp.
Slaby troll bo BD nie ma capu
A wiesz ile czasu zajmuje wbicie wyższych lvl niż 50 ? Jak dla mnie to jest lvl cap. Dla mnie system lvlowania postaci w tej grze to jakaś porażka.
A własnie. Temat chyba powinien zostać przeniesiony do nowego działu czy coś?
Ja bym z tym poczekał. Hype na tę grę jest ogromny. Po samych testach ciężko powiedzieć czy gra się przyjmie.
A wiesz ile czasu zajmuje wbicie wyższych lvl niż 50 ? Jak dla mnie to jest lvl cap. Dla mnie system lvlowania postaci w tej grze to jakaś porażka.
Ktoś gdzieś fajnie napisał o Black Desert, że gra jest skierowana do starszego społeczeństwa. (Pewnie dlatego też to społeczeństwo wybrało b2p)
Ponieważ gra sama w sobie jest zrobiona pod stary styl, za którym tak wiele osób tęskni z elementami nowości z rpg w ładnej oprawie graficznej.
Mianowicie wracaniem z pracy, siadaniem z kawą na ts i po prostu biciem moobów w grupie znajomych.
Samo w sobie lvl`owanie nie ma końca, dla młodego społeczeństwa które nie doświadczyło gier takich jak L2, tibia itp. Jest to system nie do zaakceptowania.
To nie jest ich wina, niestety wychowali się w czasach gdy lvlowanie zajmuje miesiąc, tydzień, dzień... Lub sam producent robi event !Giveaway_max_lvl
Wiele osób ma dość skakania z produkcji na produkcję. Dlatego wydajemy te pieniądze z nadzieję "W końcu to coś, co się nie skończy po miesiącu"
Ja jestem młodym społeczeństwem i to prawda nie grałem ani w L2 ani w tibię, ale taki system jest dla mnie wręcz idealny, denerwują mnie już te wszystkie mmo, które opierają się na questach, wychowałem się na metinie 2, a tam grind był po prostu nieziemski, bo tam na spotach siedziało się całymi dniami, żeby dobić jedną kulkę Dodatkowo zawsze w mmo patrzyłem na aspekt pvp, bo najbardziej mnie interesowała rywalizacja z innymi graczami, a ta gra właśnie na tym się opiera, więc jestem w niebo wzięty ^.^ Do takiego czegoś właśnie chciałbym wrócić i uważam, że BD to jest strzał w dziesiątkę.