Black Desert - EU

Jeśli masz komputer bardzo dobry po proszę jego podzespoły jak i monitor którego używasz : ) 

Hazu twoje argumenty są wyjęte z Kału......Stwierdzasz jaka gra jest dobra po popatrzeniu na ranking?

To tak jak bym wybierał Radeon czy Geforce a wiem,że to i to różni się tylko ceną...chłodzeniem itp pierdołami.

Procesor i7, 32 GB ramu, dysk ssd, karta geforce gtx titan X a monitor to BenQ XL2730Z. Widocznie to faktycznie jakieś bugi skoro inni gracze też na to się skarżą

Procesor i7, 32 GB ramu, dysk ssd, karta geforce gtx titan X a monitor to BenQ XL2730Z. Widocznie to faktycznie jakieś bugi skoro inni gracze też na to się skarżą

Napisac kazdy moze ziom XD

Wy gdzie się wybieracie ?

Większość Polskich Gildii na dzień dzisiejszy zdecydowało iść na server : Jordine

Napisac kazdy moze ziom XD

To, ze ciebie nie stac nie znaczy ze go.

Wy gdzie się wybieracie ?

Większość Polskich Gildii na dzień dzisiejszy zdecydowało iść na server : Jordine

Wybieram się tam gdzie większość polskich Gildii (Graczy) Gram na początku solo....By trochę się przyzwyczaić do gry^^ po za tym jestem osobą ciężką w Komunikacji hehe. A zatem wybrali serwer Jordine..no cóż tam się udam i ja^^

ale co jest z tymi kolorami bo nie jestem w temacie zlewają się jest za jasno inne odcienie czy jak może xD Spróbuje po prostu urządzenia do Kalibracji kolorów...bo sam osobiście przez odpaleniem BD...Musiałem to zrobić system na nowo wgrywany i zawsze Windows 8.1 coś mi rozwali...

Prośba do osób które zaczynają w niedziele :D możecie podzielić się potem tutaj jak wygląda wprowadzenie nazwiska rodowego i nicku w grę? czy coś będzie trzeba naciskać czy ręcznie po prostu wprowadzać xD

Nie rozumiem, normalnie wpisujesz nazwisko na start i nick przy tworzeniu postaci. Tak jak to było na betach i jak jest na innych wersjach.

Macie jakąś gildie na luzie do wspólnego party i poznawania gry? Za stary jestem już na 10 stopniowe etapy rekrutacji jak do pracy.

nie ma gildi na luzie w tej grze.. możesz sobie zrobić klan i dodać znajomych.

Nie rozumiem, normalnie wpisujesz nazwisko na start i nick przy tworzeniu postaci. Tak jak to było na betach i jak jest na innych wersjach.

:D chodzi mi o wykorzystanie nazwy z rezerwacji nicku jak ktoś ma zakupiony pre-order :D i Po prostu napisanie jak to będzie wyglądać czy będzie jakieś okienko w stylu "wykorzystaj zarezerwowany nick' czy jak

@Proximus Jeśli zamierzasz założyć jakiś taki luźny klan to jestem chętny ;p Mi też nie za bardzo podoba się perspektywa męki przy rekrutacji do jakiejś pseudo-profesjonalnej gildii (Póki co o żadnej - dla funu i na luzie - niestety nie słyszałem), a wszyscy wiemy, że w "kupie" raźniej ;p (albo chociaż w "kupce).

@YashoTaste Chyba normalnie wpisuje się jak przy CBT, z tą różnicą, że nikt inny niż Ty twojego zarezerwowanego char name i family name nie może wpisać. Poza tym, jak zmienisz zdanie i stwierdzisz, że Twoje umiejętności komunikacyjne są na dostatecznym poziomie, to zapraszam do klanu na luzie, aby wspólnie tam ogarnąć co i jak ;p

W XenoTavern nie ma żadnych rekrutacji na forach itp. Wchodzisz na ich ts'a i lider/oficer robi krótką rekrutację poprzez rozmowę i tyle, nic specjalnego. Rekrutacja otwarta do 5 marca.

W XenoTavern nie ma żadnych rekrutacji na forach itp. Wchodzisz na ich ts'a i lider/oficer robi krótką rekrutację poprzez rozmowę i tyle, nic specjalnego. Rekrutacja otwarta do 5 marca.

Sprostowanie dodaje z ich oficjalnej strony. Jest wiele dróg przez które można ubiegać się o członkostwo.

Najlepsza droga kontaktu to odwiedziny naszego Team Speaka 3:
ts3.xenotavern com
Osoby kontaktowe:
– Hazune
– Leviatan
– Mawgan
Kolejną możliwością jest  kontakt przez e-mail:
xenotavern@gmail.com
tytułem: Black Desert
bądź  złożenia prośby o przyjęcie do sekcji na beta forum:http://forum.xenotavern.com/index.php

No tak, ale najprościej wbić na ts's. Szybko, sprawnie :)

Za starych dobrych czasów np MU online ludzie najpierw ze sobą grali , a jeśli dobrze sie podczas gry dogadywali to robili razem gildie i to było gwarantem udanych formacji. Jestem staromodny :)

Ja jestem chętny do pogrania luźniej w grupie ! :D

Grałem na obu betach, koreańskiej i ruskiej wersji, ale największy lvl wbiłem koło 26, więc o grze nie wiem tak wiele jak niektórzy tutaj, więc z przyjemnością pogram z osobami, które pykają na luzie, by lepiej poznać gre :)

edit:

takie pytanko, jak użyje guest pass'a to postać, którą zrobi sobie kolega już mu zostaje czy jak to wygląda ?

edit:

takie pytanko, jak użyje guest pass'a to postać, którą zrobi sobie kolega już mu zostaje czy jak to wygląda ?

Tak. Działa to jak abonament na 7dni :)

A do kiedy tego Guesta będzie można wykorzystać:D?

Chyba nie ma terminu ważności, a przynajmniej na stronie pod ACCOUNT jest tylko kreska przy Expiration Date.

Jak panowie gotowi na jutro , zegarek tika.

Zaopatrzeni ?

12442782_955064851197945_1781230680_n.jp

I młyn zrobili 3 servery ?? WTF ale dali moich 300 spartan teraz nocy spac nie bedzie przez to ;(

Ja niestety zaczynam od 02.03 :__:

xD Lecz...zaopatrzenie gotowe....xD Wolne zaklepane.... więc tylko do przodu ! życzę wam jutro miłej gry :D

xD i nie zapomnijcie podzielić się informacjami jak to wszystko ma zamiar wyglądać wklepywanie nazwiska rodowego itp rzeczy ^^