Black Desert - EU

Ja gram na serwerze Alustin moim berkiem. Dzisiaj w końcu otwierają cash shop, ciężko się biega z tylko jednym petem. Nie chcę myśleć ile black stoneów ominąłem. 

Też mam takie koszmary nocne, ale często pojawia się u mnie teoria podnoszenia priorytetowego. Kiedy w LOOTcie jest black stone to tak jakby zawsze jest to pierwszy picup peta po packu.. jeszcze się nie zdarzyło bym podniósł blacka zamiast peta.

Też się nad tą teorią zastanawiałem chociaż zdażyło mi się podnieść black Stone z 2-3 razy.

Pet to najlepszy przyjaciel postaci Range, zazdroszczę tego iż melas sobie ściąga i zabija pod nogami mobki... spam "R" i loot w plecaku. U mnie zwłoki latają po całym spocie... zlootwać tego nie jestem w stanie ;]

No tak, zgadzam się. Chociaz i tak to mnie spowalnia, z trzema petami nie będę musiał się zatrzymywać, tylko spin2win przez cały spot :P

wpierw ino je wylvlować, bo jednak co 10s podniesienie to szału ni ma :P

Ten Black Stone, to jakiś cenny surowiec ?
Od którego levela on dropi z mobów ?

PRACE SERVISOWE POTRWAJA od 9.00 - 15.00

Dzień dobry, jeśli ktoś posiada wolny guest pass, bardzo chętnie bym się nim zaopiekowała. Obecnie całkiem dobrze gra mi się w BnS, ale na BD czekałam bardzo długo i może wart jest "przesiadki", ale wolałabym móc to stestować bez wydawania kilkudziesięciu euro, jeśli będzie taka możliwość. Z góry dziękuję :-)

Cześć. Jak ktoś ma guest pass to także chętnie przyjmę. Podobne do L2, więc to duży plus. Grałem na JP CBT, ale nie wiem czy warto, więc chciałbym spróbować.

Ten Black Stone, to jakiś cenny surowiec ? 
Od którego levela on dropi z mobów ?

Dropi już do końca gry - Black Stone Armor and Weapon - do podnoszenia armoru i broni od 1 do 15.

Mógłby ktoś podesłać link do launchera, bo bym ściągnął oczekując na guest passa.

http://akamai-gamecdn.blackdesertonline.com/live001/game/download/setup/BlackDesertOnlineSetup_20160228_1005.exe

Dropi już do końca gry - Black Stone Armor and Weapon - do podnoszenia armoru i broni od 1 do 15.

Ok, dzięki za info :) Ale chodziło mi, OD którego lvla te kamyki dropią ? :D

I jeszcze jedno... podczas ulepszania broni/zbroi jest szansa, że upgrade się nie uda ? Jeśli szansa się nie uda, to + z broni spada czy jak, to jest?

W takim 4story jak nie miałeś założonego scrolla i nie udał ci się upgrade broni/zbroi, to item się niszczył i znikał xD Tam, to dopiero był p2w.

Od 1lvl mogą dropić. Jak się nie uda to max durability itemu spada o 5.

Chcesz zdobyć guest passa 7 dniowy. Zapraszam na konkurs Xenotavern ponad 150 wejściówek.

LINK: https://www.facebook.com/XenoTavern/?ref=ts&fref=ts

Maintenance przesunięte o 2h do 17 :(

ktos trialem na 7 dni zapoda?:>

Też chętnie przyjmę triala na 7 dni. Z góry dzięki

niestety konkurs na xenotawern chyba zakończony. Ja również uśmiechnę się o 7dni jeśli ktoś będzie miał na wydaniu :) interesuje mnie valkyria jako klasa i chciałbym trochę spróbować gry przed kupnem, bo tylko na końcówkę bety się załapałem i próbowałem tam wiedzmę, ale średnio mi podeszła jako klasa, chyba bardziej klasyczna puszka + trochę magii (aka paladyn) mi bardziej odpowiada.

dzięki

Hejo

Dwa pytanka :)

1.W jaki sposób mogę zdobyć nowa bron lub pancerz?

2. Czy istnieją w grze tgz outflity czyli stroje nakładane na pancerz dla poprawy np wizerunku etc