1. loot, questy,sklep,AH,craft
2.tak
1. loot, questy,sklep,AH,craft
2.tak
Wy tez nie możecie wejść do gry przez lunchera?
Witam,
Czy orientuje się ktoś czy gra ruszy na lapku y50-70 z i7 i gtx 960m ?
A możesz powiedzieć w jakiej rozdzielczości grasz, ustawienia niskie/wysokie ?
Chyba przerwa techniczna się przedłuży do 18stej...
Ktoś zapoda triala na 7 dni ? zdecydowałem się jednak gierkę zakupić w formie Explorer Packa ale dopiero w okolicach środy, w międzyczasie chętnie bym sobie pograł. Mam jeszcze pytanie do graczy, jestem typem gracza samotnika, czy zdobywane doświadczenie z grindu BEZ grupy ujdzie ?
Z przyjemnością przyjmę guest pass. Chciałbym pograć te kilka dni i zobaczyć czy mi się spodoba zanim wydam 130zł.
Byłbym wdzięczny za 1 quest pass. Chciałbym wypróbować gierkę to czy mi się spodoba i czy pójdzie na moim złomku.
1980x na 1000 coś tam coś tam ;p
Na niskich ale to chyba przez ping mi tak rwie a nie grafikę, myślę ze mógłbym zmienić na średnie/wysokie.
Co do quest pass'ów, jak ktoś mi powie gdzie go znaleźć to udostępnię
Jeżeli ktoś chciałby podzielić się guest passem , byłbym mega wdzięczny bo nie miałem okazji przetestować a juz jestem prawie pewny kupna ale wole się upewnic w ten weekend matiperczi@gmail.com z góry dzięki ! Pozdrawiam
ktos trialem na 7 dni zapoda?:>
Też chętnie przyjmę triala na 7 dni. Z góry dzięki
Z przyjemnością przyjmę guest pass. Chciałbym pograć te kilka dni i zobaczyć czy mi się spodoba zanim wydam 130zł.
Byłbym wdzięczny za 1 quest pass. Chciałbym wypróbować gierkę to czy mi się spodoba i czy pójdzie na moim złomku.

Ściągnijcie sobie ruską wersje. Przetestować grę można.
Ściągnijcie sobie ruską wersje. Przetestować grę można.
Właśnie tak kminiłem czy pobrać. Laguje tam ?
Zapoda ktoś jakiś poradnik ?
Właśnie tak kminiłem czy pobrać. Laguje tam ? Zapoda ktoś jakiś poradnik ?
Wszystko masz w zakładce wersje gry.
nie no weź ale ladnie prosze o triala !! ... rzygac sie juz od tego chce polowa ostatnich 3 stron to sepienie kluczy , jest ruska wersja tam mozna sprawdzic sobie byly tez cbt. gdzie mozna bylo sie dostac bez kosmicznych problemow...
Jeżeli ktoś by chciał się podzielić kluczem do gry na 7 dni będę bardzo wdzięczny, może postaram się dać coś w zamian, jestem zainteresowany tą grą ale moje fundusze nie są zbyt wysokie by wydać w ciemno te 120 zł, z góry dziękuje (najlepiej na pw ;), również można wspólnie pograć z ts-em czy coś)
Czuję się jak typowa cebula, pisząc to tutaj jak i pod newsem, no ale może mi się uda jakoś
Ewentualnie za symboliczną kwotę.
Ale ktoś mógłby napisać gdzie on jest. Bo w sumie nie jest mi potrzebny to mogę udostępnić
Ja chyba zrobię sobie zabawę w detektywa i sprawdzę ile osób proszących o klucz hejtowało grę na potęgę stwierdzając, że w życiu do niej nie siądą bo kolejny koreański syf nam serwują
ps. mam tez pytanie czy wywalilo im serwery ? gdyz chce kupic travel packa i nic "internal server error"
Ok gra już działa