Black Desert - EU

Ja chyba zrobię sobie zabawę w detektywa i sprawdzę ile osób proszących o klucz hejtowało grę na potęgę stwierdzając, że w życiu do niej nie siądą bo kolejny koreański syf nam serwują 

To jacyś ludzie hejtują gre zanim w nią zagrali :P?

Ja dam obiektywną ocenę po tym jak zagram, to normalne chyba :P

Ja chyba zrobię sobie zabawę w detektywa i sprawdzę ile osób proszących o klucz hejtowało grę na potęgę stwierdzając, że w życiu do niej nie siądą bo kolejny koreański syf nam serwują 

Ja przed chwilą przeglądałem dzisiejsze newsy i pod tym o premierze można zobaczyć naszego najukochańszego hejtera tj. SmakoszaGier. Jak zobaczyłem jak bidulek błaga o kluczyk to łezka mi się w oku zakręciła ;p

Poczytaj komentarze ludzi w tym topie i pod każdym newsem o grze przed startem :P:P

Dokładnie. Gra działa, można się zalogować :)

Być może ci hejterzy jeszcze zakupią te gre :D, i gdzieś na lokacji spotkacie kogoś po nicku, to wiecie co z nimi robić xD

Gdy pobiore grę w wersji RU to będe musiał pobierać osobno wersje EU gdy już zdecyduje się na zakup ?

Gdy pobiore grę w wersji RU to będe musiał pobierać osobno wersje EU gdy już zdecyduje się na zakup ?

Z tego co słyszałem to ponoć rosyjski klient banuje nasze polskie ip

Witam,przygarnę z chęcią 7 dniowego triala,mysle nad zakupem gry lecz chcialbym ja najpierw sprawdzic czy sie oplaca.Napewno sie jakos odwdzięczę .

Z tego co słyszałem to ponoć rosyjski klient banuje nasze polskie  ip 

ale jest poradnik na stronie BD jak to obejść WTFast ,

ale jest poradnik na stronie BD jak to obejść WTFast , 

Oj dużo z tym zabawy, z resztą co to za gra bez rodaków ;)

Posiadam już quest pass, czy wiecie gdzie go można aktywować?

Grr tyle dni czekania, zeby sobie pograc ( oczywiscie zamowilem preorder po 26 lutego i nie dostalem early access ;/) i jak w koncu dzisiaj mozna pograc to dc co 2 minuty... Do tego mam jakies problemy i nie moge pierwszego questa zaakceptowac ://

Dobrze, ze chociaz znam caly start gry na wylot i 50 lvl bedzie w max poltora dnia...

Posiadam już quest pass, czy wiecie gdzie go można aktywować?

Loguj się na blackdesertonline tam masz wpis do quest pass i download , a jeśli można wiedzieć gdzie wyrwałeś kluczyk ? :P

Nigdzie nie widzę tam download ani wpisania quest passa, poprosiłem na Black Desert Online na facebooku napisałem po ang, i ktoś mi na pw wysłał

@Averocker

https://www.blackdesertonline.com/shop/code

Tu wpisujesz

Chyba zablokowali tą opcje już ;/

this is not the path you seek. tak wyskakuje pod tym linkiem

Kurde a teraz?

https://www.blackdesertonline.com/shop/code

jest dzieki ;d

Ale wpis czy mój kod?