Black Desert - EU

dzięki Biteme!

a co do enchantingu

Ehh jak wspaniale sie robi teraz questy z normalnym eng tlumaczeniem, nie tak jak na ruskich serwie ;p Uwielbiam fabule BD :)) Jak za starych, dobrych czasow L2...

Zgadzam się ;p To jedno z niewielu MMO w którym mogę naprawdę "wczuć się" w klimat i czytać dialogi ;p Wg. mnie dawno nie było takiego MMORPG, w którym ta końcówka RPG rzeczywiście ma rację bytu ;p

mam pytanie ma ktoś może wolny kluczyć bo zastanawiałem się nad kupieniem gry ale najpierw chciałbym ją sobie obadać jak cos to pw albo negi.kudou@gmail.com

Czy jest możliwość zdobycia przedmiotów z item shopu za darmo?

mam pytanie ma ktoś może wolny kluczyć bo zastanawiałem się nad kupieniem gry ale najpierw chciałbym ją sobie obadać jak cos to pw albo negi.kudou@gmail.com

Sprawdź pocztę :)

Sprawdź pocztę 

dzieki

Ja również wypróbowałbym jak gra wygląda, jak ktoś może oddać kluczyk to dziękuję serdecznie, podaję mail - zax454@gmail.com

A dla kogoś mam kluczyk Steam do Planetary Annihilation:

MFABZ-3J23Y-8FNQC

Witam forumowiczów. Szukam jakiejś gry po terze, niestety nie ma trialu do tej gry, a chciałem spędzić długi czas w jakiejs nowej w eu produkcji. Jezeli ktoś ma klucz do sprawdzenia gry, prosiłbym l: bladetomke@gmail.com. Mozna nawet polecic jakiś serwer czy gildie, jezli gra przypadnie do gustu chętnię kupię i dołączę do społeczności. Pozdrawiam wszystkich

Witam jak by ktoś miał wolny klucz to z chęcią bym spróbował czy gra jest warta wydania kasy na nią bo już parę razy się przejechałem.

Ma ktoś może jeszcze jakieś kluczki wolne ? Chcialem bardzo spróbować z dziewczyną, więc jak ktoś miałby 1 ewentualnie 2 kodziki będe dozgonnie wdzięczny, i odwdzięcze sie w przyszłości.

Jak zwiększyć worker lvl?

Dwa Guest passy 7 dniowe od gildii XenoTavern na zachętę:

Code 1 : 3DE4-69BF-631A-4122-9CF7
Code 2 : 1B1A-9AE2-5EC0-423C-A5E8

osoba która zużyje w miarę możliwości proszę wpisać się. Pozdrawiam

Gdzie te kody wpisac ? Nie widac na stronie

@Shinigami, dziękuję :3 (użyłem pierwszego)

Anterior a podasz linka gdzie wprowadziles ?

Kurcze, nie działał mi wcześniej ten link :/ Cóż w każdym razie, będe wdzięczny za kod lub 2 :3

wysłałem link Wejdz na stronę gry, zaloguj się i wtedy otwórz link:P

Tak, otrzymałem, i dziękuje, nie moglem znalesc wczesniej :3 Teraz tylko prosze o kodzik, jeźeli jakaś miła duszyczka posiada.

Kolejne ? No to kolejne

Ta sama zasada proszę w miarę możliwości podpisać się, XenoTavern

Code 1 : 5F8C-7547-9D11-4460-AF65
Code 2 : C4E7-BE26-A35D-4F83-B11F
Code 3 : 1B5E-6C9D-5DA3-4DFC-8DC2