Black Desert - EU

Witam, ma ktoś jeszcze jakiś kluczyk wolny? Byłabym bardzo wdzięczna, jakby znalazł się jeden <3 Tutaj mój mail: inkedchubbyai@gmail.com :)

Nie ma to jak zrobic new konto i podac sie za dziewczyne tylko po to by dostac guest key co nie :P? Poziom cebuli expert

Nawet maila "podała" xD

Btw. Ile z tego forum gra na Alustin? Bo nie wiem czy serwera nie zmienić... Niemcy tak spamują na czacie głowym, że masakra/

Dwa klucze na dobranoc od XenoTavern:

B587-A5C5-1619-4630-8B3F
2834-42E2-D424-4E7C-BB9C

powie mi ktos czy skille musze dobierac starannie czy na koniec gry i tak wszystkie bede posiadac ?

do końca CI BAARDZO DALEKO :P

Witam jeśli ktoś ma wolny klucz to jak najbardziej go przygarnę przetestuje i mam nadzieję że mi się spodoba bo w tym momencie taka posucha na rynku MMO;/ Jestem wielkim fanem Lineage a z tego co czytałem do BD to poniekąd jego następca mam nadzieje że tak jest i spotkamy się na expowiskach. Klucz jeśli łaska proszę na pw.

Przygarnołbym jednego guest passa jakby ktoś mial na zbyciu, prosiłbym o wysłanie na PW.

Witam, ma ktoś jeszcze jakiś kluczyk wolny? Byłabym bardzo wdzięczna, jakby znalazł się jeden  Tutaj mój mail: inkedchubbyai@gmail.com 

Jak to "Guru" pisze z 2 konta, mówię wam ;o

Ile osób z tego forum gra na Alustin ? Niemcy wybrali ten serwer na "swój" i strasznie mnie, to irytuje, bo spamują po niemiecku cały czas...

Jak w opcjach zmienię z International na ENG, to będę widział co piszą Polscy gracze na głównym czacie ?

Na croxus są jakieś pl gildie ?

Ile osób z tego forum gra na Alustin ? Niemcy wybrali ten serwer na "swój" i strasznie mnie, to irytuje, bo spamują po niemiecku cały czas... 

Jak w opcjach zmienię z International na ENG, to będę widział co piszą Polscy gracze na głównym czacie ?

W samym xenotavern jest ponad 200 osoób, a widziałem jeszcze conajmiej ze 3 polskie gildie.

A co do opcji, to będziesz widział polaków, którzy grają na angielskim kliencie (czyli pewnie większość).

Czyli w BD liczy się ilość, a nie jakość ^^. Jakby ktoś miał guest pass to chętnie bym przygarnął (na PM). Dzięki.

Witam jeżeli ktokolwiek byłby skłonny podzielić się keyem proszę o pm. z góry dziękuje

Hejka wszystkim ,chciałbym przetestować grę przed zakupem ,a niestety do CBT nie mogłem się dostać.Jakby ktoś mógł mi podesłać guest passa to z góry wielkie dzięki :).Prosiłbym o podesłanie na priv albo na email:kastiell222@gmail.com

Czyli w BD liczy się ilość, a nie jakość ^^. Jakby ktoś miał guest pass to chętnie bym przygarnął (na PM). Dzięki.

Kto tak twierdzi ten się boleśnie przekona o swym błędzie

Postępy z quest pass zostają po wykupieniu gry? Jeśli tak to podzieli się ktoś swoim kodem, ponieważ planuje grać, a czekam na wyrobienie karty ;/ Chciałbym już zacząć żeby potem nie nadrabiać za wszystkimi :)

tak, to takie trial znany z innych gierek, po prostu masz dostęp do gry - pełny dostęp na 7 dni.

Wow, wystarczy, że pojawi się jedna osoba która używa żeńskiej formy, a widze cebula sie budzi, bo jakim cudem dziewczyna. Wstyd mi za ludzi, oby jak najmniej takich kupiło BDO.

Witam serdecznie, jest tak: mam "średniego" laptopa i nie wiem czy gra będzie mi chodzic w stopniu grywalnym, niestety nie udało mi sie zdobyc żadnego klucza do testow ....

chętnie przygarnę lub odkupie(np za pośrednictwem allegro) 7 dniowy klucz,lub jesi np. ktoś już użyl swojego a nie będzie gral to choćby nawet passy do takiego klucza ,nawet na jeden dzien...

dziekuje za ewentualny odzew

Zaczyna się spam kont z paroma postami.