Dzięki wielkie
Black Desert - EU
za ile musze kupic psc zeby starczylo na gre?
Do 30 lvl'a jako warrior cierpiałem na brak dmg, może za sprawą złego rozdawania buildu, wszyscy wizzardzi to straszne fiuty wpieprzajace się na spota(tylko czekam na 40, żeby skopać im wszystkim d*py), nie chcę nic konkretnego mówić, bo podobno gra zaczyna się od 50, zobaczymy, aktualnie twierdzę, że 120 złoty gra nie jest warta, ale grinduje dalej
Nie rozumiem dlaczego oceniasz grę tylko na bazie jednego aspektu, jednego elementu. Pomijasz wszystko inne a wydajesz opinie. powiedz to wszystko tym ktorzy dziennie po 5-9h siedza bija crafca zbieraja sadza i inne elementy robia o jakichkolwiek questach nie wspomina.
Sam logując się do gry zastanawiam się w co wpierw ręce włożyć, wszystko wymaga czasu, nakładu własnej pracy, energii postaci i nic nikomu nie kapie z nieba, trze ba wszystko ciężko zapracować. Czasami mam wrażenie, że po 4-5h pracy w grze dalej stoję w miejscu, że się nie ruszyłem do przodu.
za ile musze kupic psc zeby starczylo na gre?
Na dzień dzisiejszy, jeśli chcesz kupić za dolary (wychodzi taniej).
3,85x30=115,5zł
ale PSC karty sa za 10/20/30/50/100/200/300 nie ma takiej np za 150 ;/ czy przy zakupie gry moge wpisać 2 kody? np ten za 100 i ten za 30? tam na stronie gry
Ktoś wie jak usunąć moje dany karty kredytowej ? kupiłem grę i chcę wyczyścić te dane bo jak wchodzę w sklep to od razu jest podpięta
ale PSC karty sa za 10/20/30/50/100/200/300 nie ma takiej np za 150 ;/ czy przy zakupie gry moge wpisać 2 kody? np ten za 100 i ten za 30? tam na stronie gry
Tak, możesz ;p
Nie rozumiem dlaczego oceniasz grę tylko na bazie jednego aspektu, jednego elementu. Pomijasz wszystko inne a wydajesz opinie. powiedz to wszystko tym ktorzy dziennie po 5-9h siedza bija crafca zbieraja sadza i inne elementy robia o jakichkolwiek questach nie wspomina. Sam logując się do gry zastanawiam się w co wpierw ręce włożyć, wszystko wymaga czasu, nakładu własnej pracy, energii postaci i nic nikomu nie kapie z nieba, trze ba wszystko ciężko zapracować. Czasami mam wrażenie, że po 4-5h pracy w grze dalej stoję w miejscu, że się nie ruszyłem do przodu.
Oceniam bo mam taką możliwość? Czy twoim zdaniem ocena powinna być subiektywna? Mogę nawet napisać, ze jest do d*py, 2/10, bo opisuję aspekt, który mnie interesuje i którym się do tej pory zajmowałem, co chyba można wywnioskować z wypowiedzi
oceniając produkt to tak.. nie koniecznie subiektywna, bo oceniać możesz cokolwiek biorąc pod uwagę swoje gusta, jednak jeśli oceniasz coś jako całość to trzeba mieć za sobą jakiekolwiek doświadczenia z każdego elementu danej gry, czy produktu.
Jeśli oceniasz grind to oceniasz jego element i tylko o tym elemencie piszesz, koniecznie o tym informując, ponieważ nie potrzebnie, bezwiednie i całkowicie nie mając takiego zamiaru wprowadzić możesz większą cześć czytających w błąd.
I nie, nie można wywnioskować z Twojej wypowiedzi, ponieważ oceniasz całość a mówisz tylko o grindzie a dodatkowo pomijając wiele aspektów wprowadzasz innych w jeszcze większą kołomyję, mówiąc iż gra zaczyna się po 50, wcale nie, cała gama rzeczy, która robi każda 50 robisz praktycznie od samego początku gry, to tylko od Ciebie zależy, czy czerpiesz z tej gry jakąkolwiek przyjemność czy jak ślepy koń z klapkami ciśniesz do lvla, po którym wbiciu okaże się, że zrobiłeś największy błąd swojego życia w grze.
No dobra, to zapytam wprost, chociaż już udowodniłeś, że masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Co można robić na niższych lvl'ach? Aktualnie wiem, że można łowić i zasnąć, udekorować swój własny domek niczym barbie lub craftować, coś jeszcze? Po grze większość osób spodziewa się raczej, że będzie mogła robić coś, czego nie może zrobić w prawdziwym świecie, zabijać smoki, ratować księżniczki, jeździć na jeleniu. Co mógłbym zrobić na swoim potężnym 33 lvl'u?
No dobra, to zapytam wprost, chociaż już udowodniłeś, że masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Co można robić na niższych lvl'ach? Aktualnie wiem, że można łowić i zasnąć, udekorować swój własny domek niczym barbie lub craftować, coś jeszcze? Po grze większość osób spodziewa się raczej, że będzie mogła robić coś, czego nie może zrobić w prawdziwym świecie, zabijać smoki, ratować księżniczki, jeździć na jeleniu. Co mógłbym zrobić na swoim potężnym 33 lvl'u?
A co takiego możesz robić na lvlu 50 czego nie możesz robić na 33? Odbijam prosto pytanie, odpowiedz sobie na nie a ja powiem tylko tyle, że prócz PK to nic się nie zmienia.
Nie wiem, nie wbiłem 50 dlatego nie mam pojęcia, ale liczę na pvp i jakieś lepsze pve.
Dziekuje za wszystkie udzielone odpowiedzi;) A teraz mam pytanko czy da sie przetestowac ta gre free? Bo jednak wole wyprobowac niz kupowac w ciemno;/
Teoretycznie guest passem, praktycznie ciężko już dostać
Hmnn, i tylko poprzez guest passa. Z jednej strony troche bez sensu, ale z drugiej kasa musi byc. Dziekuje za pomoc!;)
Nie wiem, nie wbiłem 50 dlatego nie mam pojęcia, ale liczę na pvp i jakieś lepsze pve.
PvP to tylko PK, do czasu wojen o nody i zamki tylko takie PvP odblokowuje się, chcesz PVP umawiaj się na arenach i nie potrzebujesz do tego 50.
Lepsze PvE? Nie wiem co to ma w tej grze znaczyć, tutaj PvE jest cały czas takie same, na naszym buildzie może zbyt łatwe, dopiero od Mediaeii trochę to wzrasta to góry - chodzi o trudność mobów.
Dodatkowo od 45 pojawiają się scrole na bossy.
Obecny build gry pozwala na przygotowanie się do gry, zrobienie podstawowego gearu na odpowiedni poziom, ubranie się w szeroki pojęciu. Zebranie materiałów, nadgonienie contrybution, nauka craftingu itd., to co będzie nam potrzebne na zaawansowanych poziomach w kolejnym etapie gry.
Dziwię się, że ludzie siadają do gry zbytnio wiele o niej nie wiedząc, a najgorsze jest potem czytać ten cały hejt niezadowolenia - bo szukało się czego innego niż się dostało.
Dziwię się, że ludzie siadają do gry zbytnio wiele o niej nie wiedząc
Śmiechłem. Podobną postawę prezentuje część społeczności, całe szczęście, że niewielka
Kiedy dodadzą nowe kostiumy takie jak ten czarny dla wojownika co jest podczas tworzenia postaci
kiedy dodadzą nowe kostiumy takie jak na przykład ten czarny dla wojownika co jest podczas kreacji postaci
Kiedy dodadzą nowe kostiumy takie jak ten czarny dla wojownika co jest podczas tworzenia postaci
Jak będziesz się regularnie pytał, co 16 godzin, to dodadzą.
skąd mamy wiedzieć kiedy, pytaj developerów
Te stroje które widzisz w czasie kreacji postaci a nie mają w prawym górnym rogu "P" są to wyglądy armorów lub kostiumów z gry. Wszystko inne zostanie kiedyś dodane.