Wszystkie kody zużyte. Tylko jedna osoba się przyznała. Mój kraj, taki piękny.
kolejne 3 kody zapraszam do testów. XenoTavern zawsze dla was
Wszystkie kody zużyte. Tylko jedna osoba się przyznała. Mój kraj, taki piękny.
kolejne 3 kody zapraszam do testów. XenoTavern zawsze dla was
Te również zużyte
ja podziwiam tych no-lifów za wbicie 55 na obecnych mobach,,
20h zajmuje wbicie 1lv od 53+. Więc 3h dziennie. Nie trzeba no-lifić
20h zajmuje wbicie 1lv od 53+. Więc 3h dziennie. Nie trzeba no-lifić
Ciekawe na jakich mobach, jak na 52 moby dają 0,001 - 0,005 expa. a co lvl ten exp spada.. więc 20h na lvl nie jest wartością stałą.
20h do 53+? Chyba jak była dziura w niewidzialnej ścianie.
Przecież napisał, że 20 h zajmuje wbicie JEDNEGO lvl'a od 53 poziomu.
Albo inaczej jak nie zrozumieliście.
Żeby wbić z 53 lvl na 54, potrzeba ponad 20h grindu A z tą dziurą w jakies jaskini i farmienie gearu z Medii, to według mnie bajka. Jakby to była prawda, to już dawno była by drama na wszystkich forach.
Ja na razie mam 50 lvl i planuje sobie tak wbijać po 20% dziennie, aż do 51. Zresztą zaraz święta, więc znów czasu na granie nie będzie. Ogólnie tak myśle, że maksymalny lvl jaki wbije to 52.
To nie bajka
Więc skoro, to nie bajką, to miejmy nadzieje, że wyszedł jakiś fix na przechodzenie do Medii
Jak to mówią winny się tłumaczy, ja już widzę jak ludzie codziennie po 3h siedzą na spocie po pracy i nic innego nie robią.. to, że ktoś nie pracuje i gra po 12h dziennie to już jego sprawa. Nie da się też mieć po 140 energii i 120 contrybucji grając po 3h dziennie i expiąc jednocześnie, gra ma dopiero 18 dni.
Skoczyłem sobie szybko na spota, by jak to się mówi zrobić małe testy "expienia"... mam 52 lvl .. wierząc koledze powyżej wbijać powinienem ~20 lvl 54 i 55, ale 53 powinno być o wiele wiele szybciej, bo przecież niższa różnica w lvlu więcej expa per moba. Caly no to poszło, stoper w rękę i 80min na spocie.
20h to 1200 min, wg. tego w czasie swojego expienia powinienem zarobić ~6,67% lvla, ale nie na 53 a 53+...
O dziwo w czasie tych 80min zrobiłem... 3,622% .... prawie połowę mniej.
Nie mów, że wystarczy expić 3h dziennie by uzyskać taki efekt, bo TY tak nie grałeś i zapewne nie grasz.. bo robić 55 tym sposobem musiałbyś zacząć 2 tyg wcześniej niż reszta graczy.
Nie uwłaczam masz czas by siedzieć po 10h dziennie i więcej w grze to tylko się cieszyć nie koniecznie pozazdrościć.
@Calvex masz rację, źle przeczytałem. Myślałem, że zgubił parę literek.
@Dreedzik zależy na jakich mobach expisz.
na obecnym patchu max moby 51 nie ma znaczenia na jakich siedzę.. daja tyle samo expa i tak samo szybko się je bije, nie czuję różnicy, prócz takiej, że w jednym miejscu są ludzie gdzie indziej ich nie ma
To w końcu bajki czy nie z tą medią obecnie? A jeśli nie to jak wejść? Kolega się pyta ofc.
Chodza ploty, że się da, albo dało Zresztą nikt publicznie się tym nie pochwali - i może, to i lepiej
Wchodzę dziś na BD i widzę ze już wszystkie kanały na pomarańczowo do dobrze bo dużo przyjemniej mi się gra
O ile 2-3 godziny dziennie można nazwać graniem
Krótka piłka: jak zarabiać?
I czemu nie moge sprzedawać ryb które złowie?
Ryby sprzedajesz do tradera. Pamiętaj, żeby je sprzedawać do gościa w rejonie którym łowiłeś.
A ja bym chciał wiedzieć na jakim serwerze znajdę najwięcej Polaków albo chociaż osoby anglojęzyczne. Bo gram sobie na Alustin czy jakoś tak i osoby które przeważnie spotykam to... Niemcy :/ no ew. Francuzi czy też może Włosi.
Oh Dreedzik wszyscy poza kohorcikami znają buga na xp. Ale podam wam sposób " Gathering Guild Questy nie dają xp musicie Trade robić na mnożnik xp " Nawet Sfora która zaczęła grac tydzień po was ma wyższe lvl.
A na temat ploty z media jaskinia llol (żadnej nigdy nie było ot płacz dzieci co dostają wpie(mod przestań warować bo to śmieszne jest, za wprowadzanie ludzi w błąd kary nie ma wieć WTF) od normalnych graczy) Każdy by widział jak ktoś walnie grunilla na +10 i dalej. tak btw.
Ba nawet my i 2 inne gildie dostały w szeregi dziwne osoby co ledwo po wejściu wypytywały czy coś takiego jest. Szpiedzy^^.
Zamiast wymyślać bajkę i płakać bo ktoś ma 55 a ja nie to bierzcie się do grinda a no tak teraz się już nie da jak nie masz powera HAHHA.
Tak samo krąży teoria o dupowaniu kasy bo przecież jak ktoś może mieć 100mln+ ^^
A ja bym chciał wiedzieć na jakim serwerze znajdę najwięcej Polaków albo chociaż osoby anglojęzyczne. Bo gram sobie na Alustin czy jakoś tak i osoby które przeważnie spotykam to... Niemcy :/ no ew. Francuzi czy też może Włosi.
Na Jordine gra najwiecej Polakow.
Ja gram na Alustin i na brak Polskich graczy, czy nawet Polskich gildii nie narzekam