Black Desert - EU

Wszystkie kody zużyte. Tylko jedna osoba się przyznała. Mój kraj, taki piękny.

kolejne 3 kody zapraszam do testów. XenoTavern zawsze dla was ;)

Te również zużyte

ja podziwiam tych no-lifów za wbicie 55 na obecnych mobach,,

20h zajmuje wbicie 1lv od 53+. Więc 3h dziennie. Nie trzeba no-lifić ;)

20h zajmuje wbicie 1lv od 53+. Więc 3h dziennie. Nie trzeba no-lifić 

Ciekawe na jakich mobach, jak na 52 moby dają 0,001 - 0,005 expa. a co lvl ten exp spada.. więc 20h na lvl nie jest wartością stałą.

20h do 53+? Chyba jak była dziura w niewidzialnej ścianie.

Przecież napisał, że 20 h zajmuje wbicie JEDNEGO lvl'a od 53 poziomu.

Albo inaczej jak nie zrozumieliście.

Żeby wbić z 53 lvl na 54, potrzeba ponad 20h grindu ;) A z tą dziurą w jakies jaskini i farmienie gearu z Medii, to według mnie bajka. Jakby to była prawda, to już dawno była by drama na wszystkich forach.

Ja na razie mam 50 lvl i planuje sobie tak wbijać po 20% dziennie, aż do 51. Zresztą zaraz święta, więc znów czasu na granie nie będzie. Ogólnie tak myśle, że maksymalny lvl jaki wbije to 52.

To nie bajka ;)

Więc skoro, to nie bajką, to miejmy nadzieje, że wyszedł jakiś fix na przechodzenie do Medii :P

Jak to mówią winny się tłumaczy, ja już widzę jak ludzie codziennie po 3h siedzą na spocie po pracy i nic innego nie robią.. to, że ktoś nie pracuje i gra po 12h dziennie to już jego sprawa. Nie da się też mieć po 140 energii i 120 contrybucji grając po 3h dziennie i expiąc jednocześnie, gra ma dopiero 18 dni.

Skoczyłem sobie szybko na spota, by jak to się mówi zrobić małe testy "expienia"... mam 52 lvl .. wierząc koledze powyżej wbijać powinienem ~20 lvl 54 i 55, ale 53 powinno być o wiele wiele szybciej, bo przecież niższa różnica w lvlu więcej expa per moba. Caly no to poszło, stoper w rękę i 80min na spocie.

20h to 1200 min, wg. tego w czasie swojego expienia powinienem zarobić ~6,67% lvla, ale nie na 53 a 53+...

O dziwo w czasie tych 80min zrobiłem... 3,622% .... prawie połowę mniej.

Nie mów, że wystarczy expić 3h dziennie by uzyskać taki efekt, bo TY tak nie grałeś i zapewne nie grasz.. bo robić 55 tym sposobem musiałbyś zacząć 2 tyg wcześniej niż reszta graczy.

Nie uwłaczam masz czas by siedzieć po 10h dziennie i więcej w grze to tylko się cieszyć nie koniecznie pozazdrościć.

@Calvex masz rację, źle przeczytałem. Myślałem, że zgubił parę literek.

@Dreedzik zależy na jakich mobach expisz.

na obecnym patchu max moby 51 nie ma znaczenia na jakich siedzę.. daja tyle samo expa i tak samo szybko się je bije, nie czuję różnicy, prócz takiej, że w jednym miejscu są ludzie gdzie indziej ich nie ma :P

To w końcu bajki czy nie z tą medią obecnie? A jeśli nie to jak wejść? Kolega się pyta ofc. ^_^

Chodza ploty, że się da, albo dało :D Zresztą nikt publicznie się tym nie pochwali - i może, to i lepiej ;)

Wchodzę dziś na BD i widzę ze już wszystkie kanały na pomarańczowo :) do dobrze bo dużo przyjemniej mi się gra :) O ile 2-3 godziny dziennie można nazwać graniem

Krótka piłka: jak zarabiać?
I czemu nie moge sprzedawać ryb które złowie?

Ryby sprzedajesz do tradera. Pamiętaj, żeby je sprzedawać do gościa w rejonie którym łowiłeś.

A ja bym chciał wiedzieć na jakim serwerze znajdę najwięcej Polaków albo chociaż osoby anglojęzyczne. Bo gram sobie na Alustin czy jakoś tak i osoby które przeważnie spotykam to... Niemcy :/ no ew. Francuzi czy też może Włosi.

Oh Dreedzik wszyscy poza kohorcikami znają buga na xp. Ale podam wam sposób " Gathering Guild Questy nie dają xp musicie Trade robić na mnożnik xp " Nawet Sfora która zaczęła grac tydzień po was ma wyższe lvl.

A na temat ploty z media jaskinia llol (żadnej nigdy nie było ot płacz dzieci co dostają wpie(mod przestań warować bo to śmieszne jest, za wprowadzanie ludzi w błąd kary nie ma wieć WTF) od normalnych graczy) Każdy by widział jak ktoś walnie grunilla na +10 i dalej. tak btw.

Ba nawet my i 2 inne gildie dostały w szeregi dziwne osoby co ledwo po wejściu wypytywały czy coś takiego jest. Szpiedzy^^.

Zamiast wymyślać bajkę i płakać bo ktoś ma 55 a ja nie to bierzcie się do grinda a no tak teraz się już nie da jak nie masz powera HAHHA.

Tak samo krąży teoria o dupowaniu kasy bo przecież jak ktoś może mieć 100mln+ ^^

A ja bym chciał wiedzieć na jakim serwerze znajdę najwięcej Polaków albo chociaż osoby anglojęzyczne. Bo gram sobie na Alustin czy jakoś tak i osoby które przeważnie spotykam to... Niemcy :/ no ew. Francuzi czy też może Włosi.

Na Jordine gra najwiecej Polakow.

Ja gram na Alustin i na brak Polskich graczy, czy nawet Polskich gildii nie narzekam :)