Na Jordine gra najwiecej Polakow. Ja gram na Alustin i na brak Polskich graczy, czy nawet Polskich gildii nie narzekam
To w takim razie ja mam takie szczęście że wszędzie widzę Niemców...
Na Jordine gra najwiecej Polakow. Ja gram na Alustin i na brak Polskich graczy, czy nawet Polskich gildii nie narzekam
To w takim razie ja mam takie szczęście że wszędzie widzę Niemców...
Bo niemieckie community wybrało ten serwer jako "swój"
Tak samo jak Polacy wybrali server Jordine.
Mi też czasem, to przeszkadza... np. raz znalazłem pt na bossa z tych scrolli i 4 osoby pieprzą coś po niemiecku i weź się z takimi dogadaj... Na szczęście tylko raz miałem taką sytuacje.
Calvex chyba ci się servery pomyliły Alustin miał być polski
Miał być, bo ludzie w jakieś ankiecie głosowali na Alustin ? lol.
No i dobrze napisałeś "miał być"
Uwielbiam ten spot, oglądam sobie serial, gra zminimalizowana do tray'a - dzięki czemu praktycznie nie żre zasobów kompa, a hejs leci
A i żeby zminimalizować grę do tray'a najpierw musicie odpalić window mode, a potem po prostu ją minimalizujecie
Mi tam Alustin nie przeszkadza, niemców jest strasznei dużo, ale czasem są fajne dramy, jak ludzie cisną po niemcach, że to turasy czy syryjczycy Albo, że sprowadzaja syf do europy
Duzo zarobisz na tych rybkach dziennie? Masz swoj statek czy plywasz na doczepke?
Oh Dreedzik wszyscy poza kohorcikami znają buga na xp. Ale podam wam sposób " Gathering Guild Questy nie dają xp musicie Trade robić na mnożnik xp " Nawet Sfora która zaczęła grac tydzień po was ma wyższe lvl. A na temat ploty z media jaskinia llol (żadnej nigdy nie było ot płacz dzieci co dostają wpie(mod przestań warować bo to śmieszne jest, za wprowadzanie ludzi w błąd kary nie ma wieć WTF) od normalnych graczy) Każdy by widział jak ktoś walnie grunilla na +10 i dalej. tak btw. Ba nawet my i 2 inne gildie dostały w szeregi dziwne osoby co ledwo po wejściu wypytywały czy coś takiego jest. Szpiedzy^^. Zamiast wymyślać bajkę i płakać bo ktoś ma 55 a ja nie to bierzcie się do grinda a no tak teraz się już nie da jak nie masz powera HAHHA. Tak samo krąży teoria o dupowaniu kasy bo przecież jak ktoś może mieć 100mln+ ^^
Nie interesuje mnie jakiekolwiek wykorzystywanie jakichkolwiek bugów, czy one istnieją czy nie. Dla mnie taka zabawa jest karygodna a osoby korzystające z jakichkolwiek bugów powinny być ukarane zgodnie z EULA gry. Jeśli ktoś nie umie żyć bez ułatwiaczy, wykorzystywania bugów, szukania exploitów to jest cienką pompką i tyle... szkoda jakiegokolwiek zachodu na taką osobę.
Jednym słowem też stwierdzasz, ze jak ktoś gra legalnie to jest d*pa... trochę to przykre.
Duzo zarobisz na tych rybkach dziennie? Masz swoj statek czy plywasz na doczepke?
Na razie mam niski lvl łowienia, bo coś AP5.
A hajs ? Jak na afk jestem zadowolony. Tak średnio w godzine z +200k sie zarabia.
Nie @Dreedzik Stwierdzam że Kohorta złapie się wszystkiego jak ktoś jest lepszy.
Ludzie siedzieli na farmie po 20h ale nie bo wy tak nie potraficie no to przecież jest nie możliwe.
Nie @Dreedzik Stwierdzam że Kohorta złapie się wszystkiego jak ktoś jest lepszy. Ludzie siedzieli na farmie po 20h ale nie bo wy tak nie potraficie no to przecież jest nie możliwe.
Lepszym pod jakim względem, pod względem szukania bugów, exploitów itd... ? Czy lepszym dlatego, że nie ma domu rodziny pracy i ślęczy nad grą 20h dziennie. Kohorciarze to inny rodzaj graczy, szanujących czyjąś rodzine i to ile czasu ktoś poświęca na grę. Nie uważam człowiek siedzącego po 24h w grze lepszego ode mnie ani tego, kto może grać po 2-3h w tygodniu za gorszego. Wywodzę się z pokolenia grinderskiego i nie jest mi ono obce ani przyprawiające o jakikolwiek problem. Człowiek ma sprzęt moby znikają ale % is %.
Witać iż Twoje rozumowanie jest okropnie płytkie i ograniczone, a czytanie ze zrozumieniem jest na dość niskim poziomie. nic nie jest niemożliwe, nikt tak nie powiedział i nie napisał. To że ktoś ma czas na granie po 20h dziennie to jego sprawa, ale pisanie iż każdy może taki lvl już mieć, bo wystarczy 3h dziennie na expie i lvl by już był podchodzi pod hipokryzje. Jeszcze nie spotkałem kogokolwiek kto wbił 55 by był "normalny", na głupie pytanie odpowiedział jak człowiek... jedyne co to czuć wywyższanie się i stwierdzanie iż jest to banalnie proste, wystarczy parę godzinek dziennie. Nikt nie stwierdził iż było trudno, namęczył się, było to żmudne expienie po wiele wiele godzin dziennie, walka o spota, PK itd., nikt nie był w stanie powiedzieć o gearze, czy rodzaju mobów.. nie wiem ludzie boją się, czy faktycznie tak wszyscy jadą na jakichś bugach, że jest im po prostu wstyd i lepiej wymyślić jakąś słodką bajeczkę o expieniu kilku godzinnym. Nie zazdroszczę nikomu a sam nie dążę do takiego wbijania lvli, bo liczy się jeszcze dla mnie wiele innych apsketów gry do ogarnięcia prócz samego expa, choć nie powiem iż korci mnie wbijanie czystego expa. Zadaje tylko proste pytanie "Jak?" bo odpowiedź, expiłem 20h dziennie mnie jakoś nie zadowala, sam znam realia gry i wiem, że nikt nie jest w tej grze bogiem, bo wpadnie 5os na spota i takiego expiącego człeka sobie wykoszą bez problemu. Jeszcze żadna polska 55 nie udzieliła mi odpowiedzi jak człowiek... prędzej z ruskimi się dogadam niż z rodakami !
Nie zazdroszczę nikomu a sam nie dążę do takiego wbijania lvli, bo liczy się jeszcze dla mnie wiele innych apsketów gry do ogarnięcia prócz samego expa, choć nie powiem iż korci mnie wbijanie czystego expa.
Ale to jest tak proste właśnie.
Ktoś gra po 10+ godzin dziennie, nie robi profesji, tradingu, nie łowi ryb, nie zwiedza, nie nabija wiedzy/kontrybucji tylko łupie moby przez ~20dni. Sam sobie odpowiedziałeś, tak właśnie wbili 55.
Nikt ci nie rozpisze czegoś w stylu: "No te 20% wbiłem na catfishach, później robiliśmy 3 guild questy i wpadło 17% przez 5godzin..."
Zadaje tylko proste pytanie "Jak?" bo odpowiedź, expiłem 20h dziennie mnie jakoś nie zadowala, sam znam realia gry i wiem, że nikt nie jest w tej grze bogiem, bo wpadnie 5os na spota i takiego expiącego człeka sobie wykoszą bez problemu.
Zmienia wtedy spota, kanał itp. Robiąc guild questy zawsze masz sojuszników pod nosem i te "5 osób" nic nie zdziała.
Poza tym, jeśli ktoś gra od headstartu i rushuje tylko level, to ma na tyle dobry sprzęt i przewagę, że ciężko było wygonić go ze spota.
Żadne tajemne tunele, bugi w ścianach i sekretne expowiska z mobami na 55lv nie istnieją.
Widzisz ale ludzie mają problem, gdy ktoś się mnie pyta gdzie expie jak z expem itd nie mam problemu tego powiedzieć, bo i tak prędzej czy później 90% serwera wyląduje na tych samych spotach.
Wiem co sprzęt daje ale nie robi z ciebie boga, sam posiadam sprzęt i choć jest łatwiej przeżyć to jednak 5 os z CCkami i cię po protsu ni ma :)) Ludzie już nie są na tym etapie, że przychodzą w setach +5 i broniami +7 to już etap, że jeśli ktoś pojawia się na tych spotach to ma gear.
Jak się nazywa set wędkarza ? Bo nie mogę go znaleźć na ah :/
A dobra znalazłem. W defense gear wystarczy wpisać fisher
Widzisz ale ludzie mają problem, gdy ktoś się mnie pyta gdzie expie jak z expem itd nie mam problemu tego powiedzieć, bo i tak prędzej czy później 90% serwera wyląduje na tych samych spotach. Wiem co sprzęt daje ale nie robi z ciebie boga, sam posiadam sprzęt i choć jest łatwiej przeżyć to jednak 5 os z CCkami i cię po protsu ni ma :)) Ludzie już nie są na tym etapie, że przychodzą w setach +5 i broniami +7 to już etap, że jeśli ktoś pojawia się na tych spotach to ma gear.
to robi gościu z sprzętem, a lv przebitki nad innymi to jest miazga 55 na shoty ściagamy takich 52lv. CC żeby się przebić przez ressista naprawdę dobry sprzęt trzeba mieć. LvL>EQ>Umiejętności.
dlatego nie płaczę jak tak znikam na spocie.. bo jest to taka a nie inna gra.. ale 5 osob na moim lvlu to też inna zabawa czy 50-51 vs 1x 52.. różnica jest duża w lvlu i nie ma co tutaj mówić.
nie ma to jak ruski używający muzyki o polakach
Sabaton - 40:1
dlatego nie płaczę jak tak znikam na spocie.. bo jest to taka a nie inna gra.. ale 5 osob na moim lvlu to też inna zabawa czy 50-51 vs 1x 52.. różnica jest duża w lvlu i nie ma co tutaj mówić. nie ma to jak ruski używający muzyki o polakach Sabaton - 40:1
Dredzik gdzie ty expisz, bo szukam ciebie i nigdzie nie mogę znaleźć? Wgl nikogo z kohorty nigdzie nie widzę, czyżby exp na waselach koło olvia town FTW?
Dredzik gdzie ty expisz, bo szukam ciebie i nigdzie nie mogę znaleźć? Wgl nikogo z kohorty nigdzie nie widzę, czyżby exp na waselach koło olvia town FTW?
mnie znajdziesz w abandom monastery lub serendia shrine ale tylko po 24. W dzień cieżko z czasem a do tego spoty są kompletnie zapchane..
mnie znajdziesz w abandom monastery lub serendia shrine ale tylko po 24. W dzień cieżko z czasem a do tego spoty są kompletnie zapchane..
Nigdy Ciebie tam miszczu nie widziałem, a często siedzę po 24h. Nvm będę Ciebie szukał
Nigdy Ciebie tam miszczu nie widziałem, a często siedzę po 24h. Nvm będę Ciebie szukał
zapraszam tylko z flaszką proszę
zapraszam tylko z flaszką proszę
Prędzej z moim Liverto +15
https://youtu.be/qlDCtZ7IF8I to robi gościu z sprzętem, a lv przebitki nad innymi to jest miazga 55 na shoty ściagamy takich 52lv. CC żeby się przebić przez ressista naprawdę dobry sprzęt trzeba mieć. LvL>EQ>Umiejętności.
Zmieniłem dziś światopogląd
Wczoraj natknąłem się na pana BTJ który najwidoczniej nudzi się i wcale nie chce mu się lvlować ale ma mocny gear nie zdążyłem nawet zareagować na atak = dead, od sorcka 53.
Natomiast dziś inna sytuacja, spotkałem sorcka 55, biorąc pod uwagę spotkanie z BTJ i różnicę tylko 1lvl tutaj mam 3.. sądziłem iż padnę jeszcze szybciej ale się myliłem... zdążyłem zareagować, chwile tańcowałem, nawet chciałem zadać dmg ale najwyraźniej różnica lvla daje trochę większy unik czy resist i zbytnio osobnika nie mogłem trafić, na nieszczęście nie wiadomo czemu "Vka" mi nie działała przez co nie udało mi się uciec i jeszcze se "B" wcisnąłem no i padłem -dmg nie porównywalny nawet do BTJ. Był to polak SORC 55lvl.
Stwierdziam spokojnie iż GEAR->LVL/SKILL. Tak to się raczej prezentuje.