Black Desert - EU

No niezła beka. Z 57 zrobił się 55 :D
Ogre ring też wyparował.

Kocham takich ludzi wlasnie :) Ci bajkopisarze ktorzy musza sie dorwartosciowywac wymyslami zeby ich pixel ego uroslo ... A teraz co z najwiekszego "prosa" ktory uczyl inych ( gdzie te duo marki , witche , ogre ringi ) zrobil sie maly leszczyk z setem ktory posiada "bardzo przecietny witch" w tej grze ... Sry ale to tylko mzona nazwac attention whores :P

Valencia opóźniona... http://forum.blackdesertonline.com/index.php?/topic/88634-delay-of-the-valencia-update/

Dobrze, że wiedzą, że ich zabezpieczenia są na marnym poziomie i starają się je poprawić.

Serio, ale jak hackerzy wbili by na Valencie, to byłoby marnie :/

Dobrze, że wiedzą, że ich zabezpieczenia są na marnym poziomie i starają się je poprawić. 

Serio, ale jak hackerzy wbili by na Valencie, to byłoby marnie :/

Jakie zabezpieczenia? Dam Ci taki hint, miedzynarodowe fora wowa zaczynajace sie na O i tam masz wszystko na ten temat ze ten caly xing nic nie blokuje nic nie wykrywa.

W ogole to oni sie skompromitowali, wrzucaj na forum ten caly "hunting initiative" bo to przeciez pokazuje ze sami nie sa w stanie wylapac boterow i musza polegac na "graczach"... prosze ....

W ogole to enchant bizuterii/epic boss armory daja temu top 1 klanowi, top 2 taka przewage ze ja nie wiem co sie bedzie dzialo jak wejdzie +20 enchant :)

To przelozenie TO BYL DOBRY RUCH, bo przedluzyli farmienie olbrzymiej ilosci stonow o tydzien, wiec jak ktos sporo gra to wyfarmi sobie tego ze hoho + silverka, obecnie w 8h wyciagasz do 40kk na susanach :)

Jakie zabezpieczenia? Dam Ci taki hint, miedzynarodowe fora wowa zaczynajace sie na O i tam masz wszystko na ten temat ze ten caly xing nic nie blokuje nic nie wykrywa.

W ogole to oni sie skompromitowali, wrzucaj na forum ten caly "hunting initiative" bo to przeciez pokazuje ze sami nie sa w stanie wylapac boterow i musza polegac na "graczach"... prosze ....

Forum znaleźć, to nie problem. Hackerzy nawet na reddit się chwalą swoimi dopalaczami.

https://www.reddit.com/r/blackdesertonline/comments/4lb94k/best_game_i_have_ever_seen/

@Quaku

Popisałeś się - od dzisiaj zasługujesz na nowy Tytuł - Brzechwa

Co najciekawsze - nikt by cię nie wyśmiał jakbyś napisał że masz 55(albo prawie 56 - podkoloryzowac można) i ten szpej, który wypisałeś w ogłoszeniu... ale nie musiałeś nakłamać jak Tusk ...

@SushiFeishi

Dobry post :)

@Calvex

Oni nie mają żadnych zabezpieczeń - będąc w domu ściągnąłem pierwszy lepszy programik z ruskich forów i śmigałem na guest passie. Wszystko ta można pięknei skonfigurować by było prawie nie do wykrycia. Jest nawet całkiem prosty bot, który potrafi nawet sprzedać itemki w sklepie. Są nawet fajne gówienka do autotargetowania - zaznaczasz gościa(bądź wybierasz opcję aby atakował ostatni twój target) i to ustrojstwo trzyma cela - wszystkie skille wchodzą idealnie. Po prostu #cheatwars. W obecnej chwili jak ktoś mega wymiata o na prawdę mam podejrzenia co do używania jakichś programików.

Ja powolutku sobie farmię bez spiny chociaż denerwuje mnei to że do tej pory żadnego fragmentu nie dostałem - normalnie pechosław :D

@Quaku

Popisałeś się - od dzisiaj zasługujesz na nowy Tytuł - Brzechwa 

Co najciekawsze - nikt by cię nie wyśmiał jakbyś napisał że masz 55(albo prawie 56 - podkoloryzowac można) i ten szpej, który wypisałeś w ogłoszeniu... ale nie musiałeś nakłamać jak Tusk ... 

@SushiFeishi

Dobry post 

@Calvex

Oni nie mają żadnych zabezpieczeń - będąc w domu ściągnąłem pierwszy lepszy programik z ruskich forów i śmigałem na guest passie. Wszystko ta można pięknei skonfigurować by było prawie nie do wykrycia. Jest nawet całkiem prosty bot, który potrafi nawet sprzedać itemki w sklepie. Są nawet fajne gówienka do autotargetowania - zaznaczasz gościa(bądź wybierasz opcję aby atakował ostatni twój  target) i to ustrojstwo trzyma cela - wszystkie skille wchodzą idealnie. Po prostu #cheatwars. W obecnej chwili jak ktoś mega wymiata o na prawdę mam podejrzenia co do używania jakichś programików. 

Ja powolutku sobie farmię bez spiny chociaż denerwuje mnei to że do tej pory żadnego fragmentu nie dostałem - normalnie pechosław 

No niestety RU rozwalili grę nie dziwię się iż teraz robią wszystkie zabezpieczenia i przerabiają pliki gry. Na KR czy JP takich problemów nie mieli, ludzie spokojnie grali i gra ich bawiła, jak zwykle ktoś to musiał popsuć, przez co cierpią głównie normalny gracze.

Też miałem styczność z wieloma rzeczami i faktycznie mając doświadczenia z różnymi graczami na PvP, człowiek coraz częściej uważa iż Ci "wymiatacze" po prostu czegoś używają by siebie boostować. Najśmieszniejsze jest to, że w kilku wypadkach kiedy spotykałem PKera na spocie po tekście "Zabijaj mnie dalej, im więcej filmików tym więcej dowodów na twoje chitowanie", większość ludzi odpuszcza i jeszcze dopisują "fu!@ u" :P .

Kibicuje im ze wszystkich sił, bo gra jest tego warta, zbyt dobrze się tam bawię bym im "odpuścić" :P

No niestety RU rozwalili grę nie dziwię się iż teraz robią wszystkie zabezpieczenia i przerabiają pliki gry. Na KR czy JP takich problemów nie mieli, ludzie spokojnie grali i gra ich bawiła, jak zwykle ktoś to musiał popsuć, przez co cierpią głównie normalny gracze.

Też miałem styczność z wieloma rzeczami i faktycznie mając doświadczenia z różnymi graczami na PvP, człowiek coraz częściej uważa iż Ci "wymiatacze" po prostu czegoś używają by siebie boostować. Najśmieszniejsze jest to, że w kilku wypadkach kiedy spotykałem PKera na spocie po tekście "Zabijaj mnie dalej, im więcej filmików tym więcej dowodów na twoje chitowanie", większość ludzi odpuszcza i jeszcze dopisują "fu!@ u"  .

Kibicuje im ze wszystkich sił, bo gra jest tego warta, zbyt dobrze się tam bawię bym im "odpuścić" 

Mam podobnie - jak tylko piszę że: I got stream atm... to od razu odpuszczają i lecą dalej...

Tak się zastanawiam czy na AH też jest bot? Już 10 razy próbowałem kupić liverto i zawsze ktoś mnie uprzedzi. ;x

System Bidowania eliminuje bota, przez pierwszą minutę jest RNG na zasadzie - kupisz nie kupisz - nie rzadko zdarza się iż osoby pierwsze maja farta i kupują liverto sam tak miałem z dwoma, niejednokrotnie wszyscy mieli pecha i musieli czekać to końca tej 1min by móc znów kupować.

Spoko nowy system jest ciekawy :D

System Bidowania eliminuje bota, przez pierwszą minutę jest RNG na zasadzie - kupisz nie kupisz - nie rzadko zdarza się iż osoby pierwsze maja farta i kupują liverto sam tak miałem z dwoma, niejednokrotnie wszyscy mieli pecha i musieli czekać to końca tej 1min by móc znów kupować.

Spoko nowy system jest ciekawy 

Ja cały czas czekam na Ancient Core albo jakiś dobry naszyjnik i pas - bo musze moje badziewia wymienić.

@Calvex wczoraj mi wyczyścił spota i 2x MoS poleciał, który nastepnie zrobił się Pri :)

Trzeba polować na AH bo raczej znowu taki fart mi się nie przytrafi :D

Po patchu, zero straty expa na PvP .....

Casualism to teraz bedzie d*pa z zabieraniem spota QQ :)

Właśnie dobrze zrobili. Co to za sens jak nawet nie expiles a jechales do miasta z miasta i debile cie zabijali a ty traciles %. Poza tym zabijać dalej można kto będzie chciał nie bije.

Po patchu, zero straty expa na PvP .....

Casualism to teraz bedzie d*pa z zabieraniem spota QQ 

Czy ja wiem - wg mnie okaże się czy ta zmiana jest okey czy nie.

Z jednej strony spoko - jak ktoś ci wjedzie w plecy traci więcej niż ty - z 2giej strony słabo bo nie ma kary jak masz karmę na plus ...

Czy ja wiem - wg mnie okaże się czy ta zmiana jest okey czy nie.

Z jednej strony spoko - jak ktoś ci wjedzie w plecy traci więcej niż ty - z 2giej strony słabo bo nie ma kary jak masz karmę na plus ...

No jak? wbija grind 1 gostek, ktory bije szybciej moby niz wiekszosc ludzi jeszcze na hacku i nie traci expa i sobie wracac bedzie z noda co pare sec.

EDIT:

Sama zmiana tragiczna, ale to nic... to pokazuje uklon w strone casuali ;) Sfailuja ta gre w ten sposob bardzo szybko.

Quaku placzesz bo nie wytrzymales presji? Gra jak gra zasady rynku sa proste. Casuale sa na topie bo tacy jak ja co zaczynali od 2003/2004 mmo maja teraz rodziny prace studia nie ma czasu na gry. Rozumiem ból czemu ci którzy siedzą 12h przed kompem tracą ale musi minąć chyba jedno pokolenie żeby to wróciło do normy.

No jak? wbija grind 1 gostek, ktory bije szybciej moby niz wiekszosc ludzi jeszcze na hacku i nie traci expa i sobie wracac bedzie z noda co pare sec.

EDIT:
Sama zmiana tragiczna, ale to nic... to pokazuje uklon w strone casuali  Sfailuja ta gre w ten sposob bardzo szybko.

Ale nie rozumiem... Jak wróci z noda znowu go zabijasz - zależy jak szybko się mu znudzi. Co do ludzi z Hackiem to uwierz mi oni mają inne miejsca ewentualnei jak mają hacka to cie rozwalą bo im będziesz przeszkadzał. Wtedy szybki post na forum i kolesia banują(to działa chociaż brzmi mega dziwnie tylko musisz dodać nick tego GM joski czy jak mu tam)

Wszyscy zachowują się jakby ktoś im w jaja kopnął ... dalej tracisz % jak masz minus karmę - o ile jesteś wytrwały to koleś ubije cię 3 razy i będzie miał problem. Ewentualnie wbijasz mu w plecy jak ma moba na sobie albo wołasz kumpli. Wg mnie nic się nie zmieni poza tym że nie szkoda będzie jak koleś będzie cię namiętnie pekował :P

@tigerforce

nie do końca się zgadzam bo ta gra dalej jest zrobiona pod nolife i grind. Więcej hajsu wydają casuale - to fakt. Tutaj raczej przejęli się płaczem ze strony ludków PvE i zrobili ukłon w ich stronę :)

Właśnie dobrze zrobili. Co to za sens jak nawet nie expiles a jechales do miasta z miasta i debile cie zabijali a ty traciles %. Poza tym zabijać dalej można kto będzie chciał nie bije.

Dobrze zrobili? Chyba żartujesz. Jak ta gra pójdzie taką drogą, to szybciej padnie niż powstała. Dziś na Sausanach 2 trolli wbiło nam na spota i NIC Z NIMI NIE ZROBISZ. Zabijesz ich, to tylko ty tracisz karmę, a oni sobie spokojnie biegają i KS'ują moby. Po godzinie biegania za idiotami dałem sobie spokój.

Aktualnie na sausanach nie da się expić, przychodza idioci, kradną moby i jeszcze się ciesza z tego.

Tak, to jest jak się słucha casuali. W ogóle na forum leci na nich taki hejt, że powinni wyłaczyć serwery i przywrócić stratę expa za PK.

Dobrze zrobili? Chyba żartujesz. Jak ta gra pójdzie taką drogą, to szybciej padnie niż powstała. Dziś na Sausanach 2 trolli wbiło nam na spota i NIC Z NIMI NIE ZROBISZ. Zabijesz ich, to tylko ty tracisz karmę, a oni sobie spokojnie biegają i KS'ują moby. Po godzinie biegania za idiotami dałem sobie spokój.

Aktualnie na sausanach nie da się expić, przychodza idioci, kradną moby i jeszcze się ciesza z tego.

Tak, to jest jak się słucha casuali. W ogóle na forum leci na nich taki hejt, że powinni wyłaczyć serwery i przywrócić stratę expa za PK.

Wg mnie świetna akcja - spowoduje ze ludzie na inne spoty pójdą :D