[Black Desert] Gondor Rekrutuje!

Mówi się że zło zostało pokonane, Hobbici, Elfy i Krasnoludy odeszły, Sauron pokonany a jego armia rozbita w pył...

Nastała Piąta Era... Era ludzi... Po czyjej stronie opowie się armia Gondoru ? nad czyimi twierdzami załopocze białe drzewo ?

bb6zjY0.png

Świetnie rozumiemy, że Black Desert jest grą która spróbuje połączyć aspekty PvE oraz PvP, możliwe nawet że i craftingu, kluczem do walki o największe cele w grze będą zarówno wojny gildii jaki i oblężenia. Dlatego w swoje szeregi mamy zamiar rekrutować zarówno „farmerów” jaki i doświadczonych wojowników PvP.

Jako że gra będzie kładła ogromny nacisk na współpracę wewnątrz gildii, konieczna będzie symbioza między obiema grupami. Dla przykładu gracze ściśle PvE mogą podzielić się wymyślonymi taktykami na dungeonach, raid bossach etc. Z drugiej strony wojownicy będą mogli nie tylko wspomóc radą odnośnie buildu ale także odnośnie sprzętu, combosów i doboru skilli.

Naszą przygodę z Black Desert zaczniemy na Rosyjskich Open Beta Testach (OBT) oraz podczas oficjalnego startu wersji Rosyjskiej, aby nabyć jak największe doświadczenie przed rynkiem docelowym… Europejskim.

Kogo szukamy?

-Graczy pełnoletnich (wiek docelowy 20 lat +[możliwe są wyjątki])
-Graczy nastawionych na „mass pvp”
-Graczy którzy potrafią, lubią i chcą grać zespołowo
-Graczy szlachetnych oraz honorowych (chivalry is not dead!) [są wyjątki]

Co oferujemy?

-Rozbudowane forum oraz stronę naszego community Multi gamingowego.
-Komunikator TS3
-Miłą atmosferę
-Zloty gildyjne (A ja też tam byłem mód i mleko piłem[głównie miód])
-Podoba Ci się profil? Spełniamy twoje oczekiwania ? napisz podanie i dołącz do nas. Zapraszamy do działu rekrutacyjnego !