[Black Desert- Jordine] Premade

Gildia Premade zaprasza w swe szeregi wszystkich chętnych, jesteśmy Gildią casualową. Jeśli nie lubisz przymusu co do tempa wbijania poziomu, czy też do robienia questów gildyjnych to ta gildia jest właśnie dla ciebie.

OFERUJEMY:

Własny ts3

Forum

Luźną atmosferę

Pomoc w ogarnianiu gry

WYMAGAMY jedynie chęci do gry i trochę kultury.

Podania proszę składać na www.premade.com.pl lub o kontakt w grze z graczami CriticalStudio, Tremix

A oto skromne wideo jednego z naszych graczy

https://www.youtube.com/watch?v=9C5ohLrJrFE

Kolejna polska gildia która się tylko z polakami bije, co z wami wszystkimi jest nie tak ? jestem obecnie (jeszcze) w gildii która prowadzi wojnę z trzema gildiami, wszystkie polskie w tym searchers z filmiku.... Zamiast się jednoczyć to się naparzają tylko między sobą, w ten sposób żadna polska gildia nie będzie miała chociażby Node pod swoją kontrolą

edit:

btw, czy czasem współzałożyciel (osoba do kontaktu - CriticalStudio ) nie był czasem przy powstaniu innej PL/EU gildii zwanej Divium furor (czy jakoś tak) ? (jeśli można wiedzieć) Co się stało że odszedł i założył własną gildię? Przecież od dnia premiery rypał bez przerwy non stop w Black Desert zahaczając o granice absurdu (grać przez 48h bez przerwy i bez spania w jedną grę) a teraz nagle wielki casual guild ?

co o takiej osobie można myśleć, w szczególności jeśli zakłada przeciwieństwo gildii z której odszedł ? Jeśli się mylę to proszę mnie poprawić, ale dla mnie to wykorzystanie harcorowców do wygearowania się aby być "bogiem" wśród casualowców z własnej gildii, bo taki casual nie bedzie farmić 48h gearu bez przerwy 60h+ tygodniowo jak w/w osoba.

co można myśleć o takim @Wilendar hmmmmmmmm

Zmieniło się trochę u niego i nie gra już tak jak kiedyś. To jest coś złego ???

mówisz o zjednoczeniu polaków ??? BUAHHAHA na jakim ty świecie żyjesz ??? właśnie dla tego że tak chcieliśmy to DF musiał przejść na interkę bo nie było na tyle osób mogących wytrzymać presje. Więc nie dziw się, że tyle gildji powstaje

O ludzie od Criticala Jest już 55:>? bo dalej czekam na obiecane pk little rage kid :D

pozdrawiam ZeroMana :D

Ha ty to pewnie jeden z tych smarków co go w 5 na streamie atakowali ??? może spróbuj się z nami ????

Siema Duszek, tutaj Tremix, powiem tak jak na razie to wy macie spine o to że wojne zaczeliście a wynik jest 76/27 dla nas, może lekko się mylę jak tak to sorry.

Dwa to jest temat rekrutacyjny więc jak możecie chociaż tutaj nie róbcie syfu.

@Wilendar

Po prostu facet nie ma już tyle czasu na grę i poleciał (czy też sam poszedł szczegółów nie znam), założył gildie dla sobie podobnych którzy polecieli z innych gildii przez realne życie.

O ludzie od Criticala Jest już 55:>? bo dalej czekam na obiecane pk little rage kid 

pozdrawiam ZeroMana 

Wynik wojny mówi wszystko, niestety u nas nie znajdziesz partyzantów bijących w plecy gracza na lvlu 50 :) i to na dodatek w 7 .... Reasumując jak podrośniecie i będziecie gotowi na Final War to czekam za odzewem od waszego leadera.

Pozdrawiam CriticalStudio

P.S Jeśli szukasz gildii na poziomie omijaj SOR'ów szerokim łukiem.

co można myśleć o takim @Wilendar hmmmmmmmm 

Zmieniło się trochę u niego i nie gra już tak jak kiedyś. To jest coś złego ???

mówisz o zjednoczeniu polaków ??? BUAHHAHA na jakim ty świecie żyjesz ??? właśnie dla tego że tak chcieliśmy to DF musiał przejść na interkę bo nie było na tyle osób mogących wytrzymać presje. Więc nie dziw się, że tyle gildji powstaje 

Jeśli reprezentujesz tą gildię to współczuje osobom które będą chciały się tam dostać przebywania w twojej osobie na ts-ie czy innych eventach gildyjnych... odpowiedzi na poziomie gimnazjum to widać że norma tam...

Zadałem normalne pytania jako potencjalny kandydat, który wyraził swoją ciekawość i zainteresowanie współzałożycielem gildii który wcześniej był ostrym hardcorem i po prostu wydało mi się dziwne zmienić się o 180 stopni stąd też moje pytania. Widzę że jedyne na co moge liczyć od przedstawicieli tej gildii to odpowiedź na poziomie gimnazjum

Jeśli reprezentujesz tą gildię to współczuje osobom które będą chciały się tam dostać przebywania w twojej osobie na ts-ie czy innych eventach gildyjnych... odpowiedzi na poziomie gimnazjum to widać że norma tam...

Zadałem normalne pytania jako potencjalny kandydat, który wyraził swoją ciekawość i zainteresowanie współzałożycielem gildii który wcześniej był ostrym hardcorem i po prostu wydało mi się dziwne zmienić się o 180 stopni stąd też moje pytania. Widzę że jedyne na co moge liczyć od przedstawicieli tej gildii to odpowiedź na poziomie gimnazjum

@Wilendar Przykro mi ale @Neoqub nie jest u mnie w gildii więc proszę Ciebie nie kieruj się jego wypowiedzią. Jeśli masz do mnie jakieś pytania to zapraszam do kontaktu w grze bądź via team speak.

Pozdrawiam Critical

@Wilendar Przykro mi ale @Neoqub nie jest u mnie w gildii więc proszę Ciebie nie kieruj się jego wypowiedzią. Jeśli masz do mnie jakieś pytania to zapraszam do kontaktu w grze bądź via team speak.
Pozdrawiam Critical

Śmieszne że taka osoba wypowiada się na temat nie pytana, ba nawet temat nie dotyczący tej osoby...

z drugiej strony patrząc na odpowiedzi xaviera to można mieć nadzieję że rzeczywiście panuje tam kultura. Przepraszam za omyłkowe wskazanie tej osoba jako przynależącej do waszej gildii.

Po prostu wkurza mnie to że Polacy (już nie mówię o współpracy) ciągle się naparzają, mogliby chociaż się ignorować i nie wchodzić w drogę, a nie pokazywać jakie to kozaki 5v1 jak np na tym filmiku.

Co do Ciebie Critical nic nie mam osobiście, moje pytania były zadane z czystej ciekawości, dobrze że casualami "dowodzi" ktoś bardzo doświadczony, mam nadzieję że dzięki temu nowe osoby łatwiej się zadomowią w Black Desert.

Pozdrawiam

Wynik wojny mówi wszystko, niestety u nas nie znajdziesz partyzantów bijących w plecy gracza na lvlu 50  i to na dodatek w 7 .... Reasumując jak podrośniecie i będziecie gotowi na Final War to czekam za odzewem od waszego leadera.
Pozdrawiam CriticalStudio
P.S Jeśli szukasz gildii na poziomie omijaj SOR'ów szerokim łukiem.

Proponuję tylko nauczyć się liczyć ^_^ a co do samej wojny smuci mnie ona dużo bardziej wolę zabijać na PK :( . Btw jeżeli poziom jest wyznaczany od ilościowo rzuconych "gówien" na streamie to faktycznie możecie być w topce. Mniej spiny i więcej zabawy w grze pozdrawiam ZeroMana :)

Śmieszne że taka osoba wypowiada się na temat nie pytana, ba nawet temat nie dotyczący tej osoby... 

z drugiej strony patrząc na odpowiedzi xaviera to można mieć nadzieję że rzeczywiście panuje tam kultura. Przepraszam za omyłkowe wskazanie tej osoba jako przynależącej do waszej gildii.

Po prostu wkurza mnie to że Polacy (już nie mówię o współpracy) ciągle się naparzają, mogliby chociaż się ignorować i nie wchodzić w drogę, a nie pokazywać jakie to kozaki 5v1 jak np na tym filmiku.

Co do Ciebie Critical nic nie mam osobiście, moje pytania były zadane z czystej ciekawości, dobrze że casualami "dowodzi" ktoś bardzo doświadczony, mam nadzieję że dzięki temu nowe osoby łatwiej się zadomowią w Black Desert. 

Pozdrawiam

Geneza powstania gildii jest następująca mianowicie przez brak czasu, założyłem gildie dla graczy typu "Casual" i jak widać rozwija się ona w dobry kierunku, natomiast co do walk z innymi polskimi gildiami to mamy problem, a mianowicie wojnę z jedną polską gildią - SOR i to było by na tyle. Resztę spamu w tym topiku przez osoby z gildii SOR będę ignorować dlatego ogłaszam wszem i wobec ! Jeśli ktoś ma do mnie jakieś pytania, chce ze mną porozmawiać, podyskutować na jakiś temat to zapraszam do kontaktu via Team speak, ponieważ już niebawem zacznie się tutaj robić śmietnik spowodowany wypowiedziami osób nie należących do Premade.

Pozdrawiam Critical

Proponuję tylko nauczyć się liczyć  a co do samej wojny smuci mnie ona dużo bardziej wolę zabijać na PK   . Btw jeżeli poziom jest wyznaczany od ilościowo rzuconych "gówien" na streamie to faktycznie możecie być w topce. Mniej spiny i więcej zabawy w grze pozdrawiam ZeroMana 

Chłopcze ty mi każesz się uczyć liczyć ?

Chłopcami możesz nazywać młodszych kolegów w Gildi ;) Widzę, że muszę wyrażać się bardzo precyzyjnie abyś zrozumiał :(

a mianowicie chyba masz problem z liczeniem biegających pixeli po mapie zwanych graczami.

Pozdrawiam

Jeszcze raz proszę o nie zaśmiecanie tego tematu, oraz proszę moderatora o usunięcie niepotrzebnego spamu

Progres musi być, innego wyjścia nie ma !

UWAGA !

Jako leader i jednocześnie streamer zapraszam do mnie w tej oto chwili na kanał Twitch gdzie będziecie mogli zadać mi pytania odnośnie Gildii Premade oraz wygrać w losowaniu jeden z wielu kluczy umożliwiających testowanie gry przez okres dni 7 !

https://www.twitch.tv/criticaistudio

Pozdrwiam

Gildia rozwija się znakomicie, mamy już przeszło 60 osób, coraz więcej osób pojawia się na ts3, coraz więcej też wojen, z dnia na dzień jest nas coraz więcej, chcesz dołączyć? Zapraszamy!