Black Desert JP (Japonia) - Guide

ja mam dokładnie 2266 plikow .paz

Ja 2323 xD

Też mam 2323 i jest to chyba prawidłowa liczba.

U Deski na serwerze, też jest dokładnie tyle samo. :D

Takie głupie pytanie :D

Jak wgrać to tłumaczenie do własnych plików gry?

ja mam dokładnie 2266 plikow .paz

Ja też tyle mam ;)

Też mam 2323 i jest to chyba prawidłowa liczba. U Deski na serwerze, też jest dokładnie tyle samo.

Nie wiem skąd macie więcej, skoro ja mam z oficjalnego instalatora z pierwszej strony tyle, jakoś patchowaliście dalej czy jak ?

Co jeżeli nie mogę się połączyć z VPN`em?

Czy używasz VPN Gate Public , VPN Relay Servers czy wpisujesz ręcznie?

Próbuj z innym ;)

Kurcze, mam problem ze zangielszczeniem. Mam info w patcherze że najnowsza oficjalna wersja to 5, a moja aktualna to 1, i kiedy chcę odpalić patcher, woła o aktualizację ;v

Jeśli moja teoria się potwierdzi będzie trzeba pobierać klienta na nowo ..........

Pobieram go przez ich downloadera, zasuwa z pełna mocą łącza
euiHDXf.png

Za 40 minut będę wiedział czy trzeba pobierać klienta na nowo

Mógłbyś dać jakiegoś linka do pobrania? Torrent, downloader? Byłbym wdzięczny :D

Mógłbyś dać jakiegoś linka do pobrania? Torrent, downloader? Byłbym wdzięczny

Jak sie pobierze u mnie i sprawdze czy to jest to to wtedy dam intrukcje tutaj ,

Lekką schizą zalatuje, takie wyczekiwanie :D No ale nic, dawaj znać zaraz jak się pobierze C:

Da rady! Oby wyszło , że jest OK. Bo jak odnowa mam ściągac to znów 6H :P

Jeśli moja teoria się potwierdzi będzie trzeba pobierać klienta na nowo ..........Pobieram go przez ich downloadera, zasuwa z pełna mocą łącza Za 40 minut będę wiedział czy trzeba pobierać klienta na nowo

No nie ******** mnie... znowu czas tracę >.<

Wszyscy wyczekujemy tej magicznej 02:00 :3

Może jakiś patcher, cokolwiek 1 GB nie byłoby źle

Szczerze to obstawiam że trzeba będzie pobrać na nowo. Ale nic, czekamy na wyrok od Deski :v

Na ta chwile rokowania sa dobre za 20 min bede wiedzial :P