Black Desert JP (Japonia) - Guide

Jak co to na czerwono zaznaczam tłumaczenie którego nie jestem pewien.@editmandatory tłumaczyć jako obowiązki? Jakoś dziwnie by to brzmiało w tym zdaniu:- Story, mandatory, and hunting quests. - recommended for fast growth in your adventure.

pewne tlumaczenia nie maja sensu dlatego lepiej zostawic te slowa a potem w praniu wyjdzie co to jest i sie poprawi

o której jutro start ?

Myślałem żeby zamienić te "mandatory" na zlecenia bo chyba o to chodzi ale nie jestem pewien bo nie grałem.

Nie ma co się śpieszyć z tłumaczeniem bo do EU daleka droga :P

Nie ma co się śpieszyć z tłumaczeniem bo do EU daleka droga

I tak już prawie kończymy :D

Tak duże zainteresowanie , że pewnie uda sie spolszczyć jesio przed otwarciem... :)

Czy wiadomo od której rejestracja otwarta, bo pewnie o 2 się nie dostanę na strone nawet :)

Nie wiem jak Wy chcecie grać w tę grę przy takich pingach.

(Internet 6 mbs)

Ja najwyraźniej muszę sobie odpuścić. Jeżeli ktoś ma mocny internet to mógłby napisać wrażenia z gry.

I nie rozumiem intencji tłumaczenia gry na Polski, przecież jest już angielska łatka. Osoby które nie znają angielskiego i tak zapewnię by się poddały przy samej fazie pobierania tej gry.

.

Gutex rejestracja cały czas otwarta, ja już dawno zarejestrowany

Nie ma co się śpieszyć z tłumaczeniem bo do EU daleka droga

Za to powinieneś się spieszyć. Podobno jak Bronek znów wygra autystyczne dzieci dostaną dotacje.. Będziesz pierwszy w kolejce. Być może to uśmierzy twój ból d*py ze zmarnowałeś sobie życie... I dojdzie do ciebie fakt, że gówno nas obchodzi twoja choroba i wszystko z nią związane.

warn_ico.png
Obraza, przekleństwa, offtop

~Leman

perm_ico.png
Dostałeś perma - administracja mmorpg.org.pl & Hello Kityy

@Kaaredo, chłopacy co grają na Koreańskiej wersji mówią że przy pingach ~350 nie mają problemu z grą (okazjonalne, rzadkie cofki) ;)

Gutex rejestracja cały czas otwarta, ja już dawno zarejestrowany

No mi po chińskich znaczkach (Autoryzacji) wywala błąd :(

Oznacza to, że jest maintenence z tego co mi tłumacz mówi. Ale nie jestem pewien wtf

Przy pobieraniu klienta korzystam z FlashGet i po ściągnięciu ponad 15gb nagle zresetowało się pobieranie i teraz idzie od nowa.... Archiwum uszkodzone, a nie mogę pozwolić sobie na to by ściągnąć od nowa te 16gb... Jest jakiś sposób by zrobić to szybciej?

torenty nie zawodne polecam

Gutex - tak przerwa techniczna, ale konto masz już zarejestrowane ;)

Ahh, rozumiem:) Dzięki CI Kaito :) Będę musiał to potem potwierdzać?

Tak, wejdź ponownie po zalogowaniu na stronę, jeśli u góry masz panel menedżera profilu i jesteś zalogowany - udało Ci się pokonać etap CAPTCHA. Jeśli nie jesteś jednak zalogowany - nie udało Ci się przepisać poprawnie CAPTCHA.

Ok :) Dziękówka za pomoc :) Będe wchodził i próbował jak tylko mi sie uda :)

Edit. Captha działa. Pamiętajcie by logować się przez stronę Pmang a nie black desert :)

Dzięki Kaio i Aeth :)

A JA POLECAM ZROBIĆ JEDNA PROSTĄ RZECZ - przy wpisywaniu CAPTCH'y zaznaczcie ten kwadracik po prawej stronie. Jest to swoiste "Nie pytaj więcej". Omijacie w ten sposób przechodzenie testu przy każdym logowaniu ;)

Udało mi się jakoś to zainstalować... Mam tylko 300plików paz.. Zacząc pobierać od nowa z torrenta cały plik czy bawić się w pobieranie pojedynczych plików z linku? ;)

skoro masz 300 plików .paz to brakuje ci ~2000 czyli i tak około 14 gb pewnie ;0