zostało mi 80% do pobrania i odpalam gre
Black Desert JP (Japonia) - Guide
Nie wiem jak wy ale ja ide na Valencie
Nie wiem jak wy ale ja ide na Valencie
Ja też na Valencie gram
gramod drugiej w nocy i jestem oczarowany tą grą, to będzie/jest najlepszy mmo jaki powstał. Takie szczegóły... we wszystkim, od npc, po animacje, aż brak słów
tylko jednak przydałaby się opcja na więcej niż 30 fps
Ja Valencie miałem jako pierwsza na liście dlatego tam poszedlem
Btw u mnie jest 40fps ;0. Co do gry - kuuurde warto było czekać Mam parę bugów graficznych, ale to wina mojej karty (w AA mialem to samo - GTX870m...). I faktycznie PING RZĘDU 300~400 nie ma wpływu na grę! Są sporadyczne cofki ale to nie przeszkadza - dla przykładu - Serwery Arche Age na starcie były tak zlagowane że nawet moba nie dało się zabić
+ śmiech tego czarnego duszka mnie niszczy (hahahahahaha )
Dobra zwijam się bo za godzinkę zbieram się na mature
Nienawidzę was normalnie, ja musze jeszcze cały dzień szkoły wysiedziec ;c Ale za to później całe popołudnie grania
Btw. Na jakim TSie gramy?
Jak wrzucić to spolszczenie ? bo nie mam tych plików
Nikt Chyba jeszcze nie ma No oprócz DeSkI
Ja Valencie miałem jako pierwsza na liście dlatego tam poszedlemBtw u mnie jest 40fps ;0. Co do gry - kuuurde warto było czekać Mam parę bugów graficznych, ale to wina mojej karty (w AA mialem to samo - GTX870m...). I faktycznie PING RZĘDU 300~400 nie ma wpływu na grę! Są sporadyczne cofki ale to nie przeszkadza - dla przykładu - Serwery Arche Age na starcie były tak zlagowane że nawet moba nie dało się zabić + śmiech tego czarnego duszka mnie niszczy (hahahahahaha )Dobra zwijam się bo za godzinkę zbieram się na mature
jak masz 40fps? ja mam stale 30fps niezaleznie od detali, wiec wychodzi na to ze mam jakos zablokowane odgornie cos jakby vsync czy cos w tym stylu, ale szukalem tam takiej opcji i nie ma
edit:
dobra jak mam na Fullscreen to mam locka na 30fps, jak dam fullscreen windowed to idzie ponad 30fps, ale 40 fps to max wyciaga na very high i to tylko w niektorych miejscach xD
edit2: dobra wystarczyło kompa uruchomić ponownie teraz śmiga mi na very high 50-60 fps
Nikt Chyba jeszcze nie ma No oprócz DeSkI
Ok dzieki, klikam Game start, oby wszystko smigalo razem z latka angielska
edit/////
Coś się jeszcze pobiera, mam nadzieję że patch angielski zadziała, dziwi mnie że tylko 2 serwery, widocznie japońce nie mają hype' u na BD
Po zpaczowaniu na angielski gra nie chce dzialac :/
Po zpaczowaniu na angielski gra nie chce dzialac :/
nie wgrywaj tego 100% zangielszczenia, tylko użyj samego exe english patch
Kurde tej aktualizacji to z 5gb jest
Po aktualizacji użyj apki do spatchowania. 2 serwery, wszystkie kanały zapchane ale gra prawie wcale nie laguje! Ale fakt widzialem więcej europejskich nicków niz japońskich. Ale weź pod uwage że oni też mają szkołę i pracę
U mnie po patchu nie hula coś, jak wyświeli 1 logo gra po prostu znika, robiłem według poradnika paczer>apply patch>podmiana na eng 1.1 i lipa
Bo teraz nie potrzebujesz kopiować addona. Tylko spatchuj aplikacją! Wybaczcie łamany polski - slownik w telefonie...
czyli jednym słowem filmik nieaktualny :> radze usunać lub edytowac
ps ja mam stale 60 fpsow więc nie wiem co ludzie wypisują
DeSkA zapewne dziś doda nasze spolszczenie, więc zedytuje
Widzę ze w moim temacie ludzie głosują póki co tylko na Valencie więc raczej tam moglibyśmy iść
Hmm czyli po aktualizacji jak skopiowalem te pliki zangielszczajace to mi sie nie uruchomi ? mam je usunac i po aktualizacji tylko patchera użyć ?
Pamietajcie, ze animacje, npcki, mobki, lokacje ciesza oko przez kilka dni, max tygodni. Pozniej juz to nie cieszy.
Nie grafika jest endgame. Ja podchodze sceptycznie do tej gry. Czy bedzie super-duper to zobaczymy.