Black Desert JP (Japonia) - Guide

@up użyj patchera weź delete patch i jeszcze raz patch-uj teraz już tylko za pomoca programu - mi pomogło

Nie ma bladera :( Podobno miały być wszystkie postacie co na KR.

Kurde ja nie wiem czy mi się teraz ściąga cała gra od nowa czy tylko patch. Aktualnie pobieram 2.cab etap 1/4

A i jeszcze jedno pytanko czy muszę mieć uruchomiony VPN podczas grania czy po odpaleniu gry mogę go wyłączyć?

Zaraz sprawdzę VPN i ściągaj tylko tego patcha. Ja raz tylko ściągnąłem grę i teraz tylko tego patcha

Edit: Sprawdziłem. Musisz mieć VPN włączony cały czas bo inaczej cię wyrzuci

Ta gra jest okropna, mam obecnie 15 poziom, pomęczę się i wbije ten max, jesli gra nie będzie miała endgame'u to będzie większy shit od AA, samą grafiką się nie wybroni, i ten autotrack jak w przeglądarkowych crapach. Guru jeśli to przeczytasz to wiedz że Twój "nextgen" nim nie jest, pewnie już sam zdałeś sobie z tego sprawę, już Cabal 2 jest bardziej grywalny

Nie musisz uzywac autotracka , to jest po to ze nie ma w tej grze czegos takiego jak teleporty, wszystko dylasz z buta.

w przeglądarkowych crapach też nie muszę używać autotracka a mimo to on tam jest i robi z graczy de***i, brak słów, nie polecam tej gry chyba że lubisz jak prowadzi Cię za rączkę od questa do questa, klikasz T i idziesz zrobić kawę, wracasz i jesteś na miejscu, porażka totalna, klops roku

Jak się nie podoba to nie graj. Nikt cię nie zmusza więc nie rozumiem ciebie. Też zacząłem grać, ale dla mnie ta gra jest po prostu super. Napewno nie nudzi mnie tak jak większość mmorpg'ów w które ostatnio grałem. Jeśli nie chcesz autotrackera to normalnie leciesz....co ty za problemy wymyślasz człowieku

nie chodzi mi tylko o autotracker ale o samo questowanie, zero wolności, rozkoszowania się światem tylko bieganie z punktu A do B, 100% liniowości, od questa do questa, tragedia na całej linii, gra w stylu hitów od R2Games tylko że w ładnym opakowaniu,

A kto każe ci robić wszystkie questy? Ja wolę grindować. To jest dobre tutaj. Walka naprawdę mi się podoba. Tak wgl powiedz mi w jakiej grze MMORPG nie ma liniowych questów...

Up nie musisz robić questow z autotrackerem NIK Cię do tego nie zmusza

Up nie musisz robić questow z autotrackerem NIK Cię do tego nie zmusza

Tia, tia, przeglądarkowe crapy od R2Games mają autotracker lecz też nie musisz z niego korzystać a mimo to wszyscy piszą że to crap bo ma autotracker

Dla mnie ta gra to porażka i koniec, poszedł uninstall, nie trzymam śmieci na dysku a wy bawcie się nadal w coś co nie ma endgame' u, byle crap was zadowoli

Uwaga

Poniżej podaje link do Polonizacji GRY!!!

Instrukcja instalacji w Pierwszym Poscie

http://www.blessgame.pl/BD_PL_JP_V2.rar

W razie pytan zapraszam na Ts3 MMORPG.org.pl

Cholera mam problem gra wyłącza się beż żadnego błędu na ekranie tytułowym :<

Cholera mam problem gra wyłącza się beż żadnego błędu na ekranie tytułowym :<

Użyłeś plików które wysłałem powyżej?

Chłopaki, bo ja mam problem. Sprawa z launcherem ogarnięta, ale! Jest te 100% i co dalej? Kliknąłem zainstaluj, ale wyskakują jakieś krzaki i kij wie co dalej. No, to co dalej? :D

Podeślij ss'a

Masz juz zainstalowane pliki gry?
Jesli tak wchodisz tutaj: http://blackdesert.pmang.jp/

Insyalujesz addona i uruchamiasz gre , btw jestem na ts3, jak ma ktos problem wchodzic na ts3 od tego jest.

Użyłeś plików które wysłałem powyżej?

Nie, gram na angielskim patchu. Powiedz czy po tym ostatnim update muszę znowu wrzucać tego addona do angielskiego patcha? PS. adres serwera teamspeak?

178.217.187.112:8474

hasło: mmorpg