O boże To trzeba będzie kombinować, wielkie dzięki za szybkie odpowiedzi.
Black Desert JP (Japonia) - Guide
Wypakuj wszystkie pliki z tych 2 plików (live.exe i ten 2 zip) w jedno miejsce. Zwróć uwagę na błędy podczas wypakowywania (mi np. WinRAR przerywał cale wypakowywanie, a 7zip leciał dalej, zostawiając uszkodzone pliki), bo te pliki będziesz musiał pobrać. Jest też szansa że po dodaniu pliku w rejestrze i uruchomieniu gry launcher sam sobie dociągnie brakujące pliki. W razie co mogę pomóc z wpisem w rejestrze. Ewentualnie jeśli mnie nie będzie pytaj DeSkI
miałem ten sam problem zrob tak 1 wylacz patchera > 2 wlacz gre > 3 wylacz gre > 4 odpal patchera i powinno juz dzialac
dzieki, pomogło odpalenie patchera z włączoną grą tzn. Gra ->patcher-> wyłączyć grę -> zrobic patcha i wszystko już śmiga. Dzięki jeszcze raz.
Wypakuj wszystkie pliki z tych 2 plików (live.exe i ten 2 zip) w jedno miejsce. Zwróć uwagę na błędy podczas wypakowywania (mi np. WinRAR przerywał cale wypakowywanie, a 7zip leciał dalej, zostawiając uszkodzone pliki), bo te pliki będziesz musiał pobrać. Jest też szansa że po dodaniu pliku w rejestrze i uruchomieniu gry launcher sam sobie dociągnie brakujące pliki. W razie co mogę pomóc z wpisem w rejestrze. Ewentualnie jeśli mnie nie będzie pytaj DeSkI
Wielkie dzięki teraz próbuję to pobrać 3 raz. Jak nie pójdzie no to zrobię jak mówisz.
Witam
Drodzy gracze którzy korzystają z polonizacji.
Tutaj: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1xIoHEXjAaFbLpCRG2mqgqH2GAlGiIjN3pLTGuGpUo0Y/edit?usp=sharing
Znajduje się gotowy słownik który wykorzystywany jest w Black Desert JP
Jest to mieszanka Polskiego i Angielskiego,(około 700 lini po angielsku )
Jeśli znajdziecie błąd w tłumaczeniu Polskiego , proszę poprawiajcie te błędy w tym słowniku (ale uwaga nie stosować polskich znaków )
DeSkA, odblokuj swobodny dostęp do pliku i umożliwienie jego edycji.
DeSkA, odblokuj swobodny dostęp do pliku i umożliwienie jego edycji.
Poprawilem: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1xIoHEXjAaFbLpCRG2mqgqH2GAlGiIjN3pLTGuGpUo0Y/edit?usp=sharing
Jutro i W niedzielę mogę przyjmować SSty z zauważonymi przez was błędami i je poprawiać.
Proponuję po prostu wrzucanie SSów tutaj. Każdy będzie sobie poprawiał.
DeSkA, chyba zaraz postawię nam fansite, wiem, że coś miałeś w planach, więc możemy go zrobić razem, bo bałagan się tutaj robi, wszystko jest w jednym temacie i to zwyczajnie niewygodne. Tam by się machnęło forum, newsy z wersji JP i KR, RU i każdy będzie zadowolony.
Siemka, otóż dzisiaj chciałem sobie odpalić Black Deserta. Pobrałem brakujące pliki odinstalowałem tamtą wersje i zainstalowałem na nowo. Podczas próby uruchomienia gry wyskakuje mi taki błąd:Natomiast podczas próby patchowania gry do języka angielskiego wyskakuje coś takiego:
Dodam jeszcze, że wyskakują 3 takie błędy pod rząd (chodzi o 1 błąd). Jeżeli ktoś wie jak zamiast znaczków były te chińskie to piszcie ^^.
Proponuję po prostu wrzucanie SSów tutaj. Każdy będzie sobie poprawiał.DeSkA, chyba zaraz postawię nam fansite, wiem, że coś miałeś w planach, więc możemy go zrobić razem, bo bałagan się tutaj robi, wszystko jest w jednym temacie i to zwyczajnie niewygodne. Tam by się machnęło forum, newsy z wersji JP i KR, RU i każdy będzie zadowolony.
Cos tam kombinowałem, ale IX Kohorta mnie zrobiła w bolo, kłamcy i oszuści perfidni i sam się za to zabieram.
Serwer dedyk jest , jest tez licencja. Możemy pogadać na ts3 w niedziele nad tym.
Ponieważ ja zaczynam projekt od nowa, bo nie dam sobą pomiatać tak jak to zrobiła IX Kohorta.
Z góry przestrzegam kogokolwiek aby dołączał do sekcji Black Desert IX Kohorty, chyba że chcecie być traktowani jak ..... nie powiem co.
Bo z dojrzałymi ludźmi to mało maja wspólnego,
A tym bardziej IX Kohorta została wpisana na międzynarodowa KOS listę i jest to 2 gildia zaraz po Ruskiej gildii ,
Osobiście się o to postarałem
Spoko, nie będzie problemu Damy radę. Nie potrzebujemy pomocy innych ludzi
DeSka, mógłbyś spakować te SPAZ wrzucić na ftp ? Zależy mi na tym albo chociaż od 308 do końca bo mam popsute i instalacje ponowne nic nie dają ;/.
DeSka, mógłbyś spakować te SPAZ wrzucić na ftp ? Zależy mi na tym albo chociaż od 308 do końca bo mam popsute i instalacje ponowne nic nie dają ;/.
Dodam dziś Calego Klienta na FTP w nocy.
Cofnij się parę stron wcześniej, będzie tam link FTP do wszystkich plików .PAZ.
@Aeth, chodzi mi o wszystkie w rarze bo nie wyobrażam sobie klikać we wszystkie po kolei bo troche ich jest.
Masakra z tymi VPN'ami. Żaden nie chce mi IP przydzielić. Jak wy to robicie, chyba ze macie jakiś inny sposób lub program oprócz tego SoftEther??
WTFast ? Tylko on płatny jest.
Pracujemy nad zewnętrznym Launcherem do gry, aby ominąć START gry przez stronę WWW, tak jak to zrobiliśmy z Black Desert KR
Jak uda nam się napisze tutaj i zamieszczę w pierwszym poście.
Przy pobieraniu pliku Live_1 mam błąd, który pojawia się przy każdej próbie pobrania. Są jeszcze inne źródła?