Black Desert JP (Japonia) - Guide

a co w przypadku takiego komunikatu ??

"

• 会員登録時にエラーが発生いたしました。
    ※お客様のネットワーク上の問題により
    この画面が表示されている可能性がございます。

誠に恐れ入りますが、24時間経過以降に
    改めて会員登録手続きを行なってください。"

po przetłumaczeniu wyskoczyło mi że jest jakiś problem z połączeniem i że mam spróbować po 24h tak więc spróbowałem po upływie doby i komunikat dalej ten sam. oczywiście łącząc się z różnymi sieciami ale brak zmian

a co w przypadku takiego komunikatu ??"会員登録時にエラーが発生いたしました。※お客様のネットワーク上の問題によりこの画面が表示されている可能性がございます。誠に恐れ入りますが、24時間経過以降に改めて会員登録手続きを行なってください。" po przetłumaczeniu wyskoczyło mi że jest jakiś problem z połączeniem i że mam spróbować po 24h tak więc spróbowałem po upływie doby i komunikat dalej ten sam. oczywiście łącząc się z różnymi sieciami ale brak zmian

Za dużo osób robiło konta z tego IP, spróbuj z innym który nie będzie zablokowany.

a co w przypadku takiego komunikatu ??"会員登録時にエラーが発生いたしました。※お客様のネットワーク上の問題によりこの画面が表示されている可能性がございます。誠に恐れ入りますが、24時間経過以降に改めて会員登録手続きを行なってください。" po przetłumaczeniu wyskoczyło mi że jest jakiś problem z połączeniem i że mam spróbować po 24h tak więc spróbowałem po upływie doby i komunikat dalej ten sam. oczywiście łącząc się z różnymi sieciami ale brak zmian

są po blokowane po prostu dużo ludzi robi z nich konta kwestia czajenia się na vpn

Za dużo osób robiło konta z tego IP, spróbuj z innym który nie będzie zablokowany.

taaa wypróbowałem wszystkie dostępne połączenia żadne nie pomaga cóż w takim razie będę czekał aż pojawią się jakieś nowe

Edit : Dobra fałszywy alarmZa to nie chce mi sie gra patchować. Dlaczemu ?po wyborze Rangera gra mi sie wykłada :c Coś jest nie tak, takie coś wywala podczas wyboru rangera

Masz uszkodzone pliki, było już wałkowane to parę razy. Ludzie czytajcie temat.

CZY KTOŚ MOŻE UPLOADNĄĆ POLSKIE TABELE NA INNY HOST??? Bo ten nie działa!

taaa wypróbowałem wszystkie dostępne połączenia żadne nie pomaga cóż w takim razie będę czekał aż pojawią się jakieś nowe

Bzdury opowiadasz. 15 minut temu stworzyłem konto. Pierwsze 2 próby i wywalało komunikat żeby odczekać 24h. Za trzecim razem trafiłem na takie IP z którego bez problemu można było konto założyć.

DeSkA świetna robota :)

~~TYMCZASOWY LINK DO SPOLSZCZENIA~~

http://www67.zippyshare.com/v/GPFYkOj6/file.html

Nie działa mi stronka www.blessgame.pl/JP/, wie ktoś może dlaczego? Potrzebuję PAZ-ów 17 i 1911, proszę o pomoc.

Przepraszam że link do spolszczenia nie działa, jest to spowodowane tym iż stawiamy na nogi FanSite i musieliśmy wycyścic prawie cały FTP =.=

http://www.blackdesert.com.pl/download/polonizacja_v1.1.rar

Co do plików PAZ zostaną dodane w dniu jutrzejszym ponownie na FTP

Za utrudnienia przepraszam.

A czy mógłby ktoś podesłać mi te dwa pliki (PAD00017.PAZ, PAD01911.PAZ)? Chciałem sprawdzić czy mój laptop uciągnie tą grę możliwie jak najszybciej.

A czy mógłby ktoś podesłać mi te dwa pliki (PAD00017.PAZ, PAD01911.PAZ)? Chciałem sprawdzić czy mój laptop uciągnie tą grę możliwie jak najszybciej.

Niestety aktualnie jestem w pracy i nie mam klienta, może ktoś z grających Ci wyśle? :)

Będzie ktoś tak dobry i pożyczy lepszy komputer, tak... mniej więcej na całe życie? ; - ;

Niestety aktualnie jestem w pracy i nie mam klienta, może ktoś z grających Ci wyśle?

Miałem chwilę czasu, więc wrzuciłem te dwa pliki (1-PAD00017.PAZ, 2-PAD01911.PAZ): 1 - 2

Mam jednak więcej uszkodzonych plików ale dzięki za pomoc, zaczekam na kompletną bazę.

Coś mi nie wchodzi ani jeden VPN, a wcześniej się normalnie rejestrowałem itp. Potem był problem z włączeniem bo GameGuard wykrywał jakiś corrupted program. Zresetowałem kompa i odtąd nie mogę znaleźć VPN który mnie podłączy. Coś mogłem popsuć, czy mam pecha co do VPN ?

Witam wszystkich czy pliki polonizacji są jeszcze gdzieś do pobrania bo nie można ich pobrać z pierwszej strony tego posta? pozdrawiam.

AKTUALIZACJA :)

Ok przeczytałem wyżej że będzie dostępny jutro...

ma ktoś może pobrane i chciałby się podzielić...

Parę postów wyżej... Ludzie nie bądźcie tacy leniwi...

Parę postów wyżej... Ludzie nie bądźcie tacy leniwi...

Masz rację. ale zamiast karać pomógłbyś rodakowi.

miał ktoś problemy z tym ich gameguardem? powyłączałem prawie wszystko i dochodzi najdalej do wybrania serwera a potem wyskakuje Suspicious program detected, chyba nie chodzi o VPN? bo jak tak to odpalić grę...